Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ...



Επιστρέφουμε μετά το αναγκαίο χτεσινό ρεπό σε μια μέρα που έχει ελάχιστα ματς...βγάζει όμως σημεία. Πριν προχωρήσουμε στην ανάλυση να πούμε δύο λόγια για την Κυριακή. Πληρωθήκαμε την δυάδα με τα οver και λίγο ήθελε να πιάσουμε και την Βαλένθια...με τον τραγικό Μπενίτεθ επιτέλους να μας αποχαιρετά.




ΛΑΡΙΣΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ G/G: Μπορεί για την Λάρισα ο μεγάλος στόχος φέτος να είναι η άνοδος, όμως είναι δεδομένο πως θα παλέψει για την διάκριση και στο κύπελλο. Ο κόσμος της διψάει για διάκριση και στο καθοριστικό ματς με την Ξάνθη στους ομίλους γέμισε το AEL FC ARENA και το ίδιο αναμένεται να γίνει και τώρα. Επέστρεψε στις νίκες ο Αστέρας μετά από 4 σερί ήττες κερδίζοντας εύκολα με 4-0 τον Πανθρακικό, με τον Βεργέτη να αισθάνεται κάπως πιο άνετα στον πάγκο.  Ως πρωτοπόρος στην Football League θα παλέψει η Βυσσινί Θύελλα και μπορεί να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ, όμως δύσκολα η άμυνα της θα αντεπεξέλθει στην επιθετική ποιότητα των Αρκάδων, οπότε το γκολ-γκολ στο 2,10 είναι καλή επιλογή.

ΣΤΟΟΥΚ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1: Τραγική εμφάνιση που θύμισε την προ-Κλοπ εποχή έκανε η Λίβερπουλ κόντρα στην Γουέστ Χαμ με αποτέλεσμα να χάσει εύκολα με 2-0. Καθόλου πάθος για τους παίκτες των reds, o Koυτίνιο εκτός παιχνιδιού, ο Μπέντεκε έμοιαζε με παλαίμαχο ενώ το ανέκδοτο με τον Λούκας αρχηγό...βγάζει πλέον μάτια. Η απουσία του Σκρτελ έχει αφήσει κενά στην άμυνα αφού ο Κάρολ το Σάββατο τους έκανε κουδούνια. Γενικότερα η ομάδα του Κλοπ βρίσκεται σε κακό φεγγάρι και εκτός Άνφιλντ έχει πετύχει μόλις 1 γκολ στα τελευταία 5 ματς. Την ήττα γνώρισε η Στόουκ στην έδρα της Γούεστ Μπρομ με 2-1 δεχόμενη το δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις, χάλασε με αυτό τον τρόπο το σερί που είχε χτίσει. Eντυπωσιακή στο Μπριτάνια το τελευταίο διάστημα με 4 νίκες σε 5 ματς και μάλιστα κόντρα σε Τσέλσι, Γιουνάιτεντ, Σίτι έχοντας κρατήσει σε όλα το μηδέν. Η Λίβερπουλ θα παίξει για το 0-0 αφού έχει και την ρεβάνς στο Άνφιλντ όμως στην κατάσταση που βρίσκεται δύσκολα θα αποφύγει την ήττα.

ΤΖΕΝΟΑ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ 2: Tεράστιο ντέρμπι μίσους της πόλης της Γένοβας με τις δύο ομάδες να πραγματοποιούν κακή χρονιά και να βλέπουν το σημερινό ματς ως ελπίδα ανάκαμψης. Η διαφορά των δύο είναι πως η Σαμπντόρια έχει εδώ και μερικές αγωνιστικές τον Μοντέλα στον πάγκο της και έχει βελτιώσει την απόδοση της ενώ η Τζένοα δεν έχει απολύσει ακόμα τον Τζακερίνι δίνοντας του τελεσίγραφο στο σημερινό ματς,επίσης ο καλύτερος της παίκτης ο Περότι είναι εκτός. Το διπλό της έτσι και αλλιώς πιο ποιοτικής Σαμπντόρια υπάρχει στο 3,40 και θα το τιμήσουμε, παίχτες σαν τους Έντερ, Σοριάνο, Μουριέλ και Φερνάντο δεν έχει η Τζένοα.

Σύστημα 2-3
ΣΤΟΟΥΚ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1  3,00
ΤΖΕΝΟΑ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ  2  3,40
ΛΑΡΙΣΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  G/G  2.10

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου