Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ Ο ΠΑΟΚ...


Δεν τα καταφέραμε χτες με το συστηματακί μας αφού πέσαμε μέσα σε 2 από τα 5 σημεία. Βγάλαμε το under της Μπαρτσελόνα και τον άσο της Σάντερλαντ, αλλά μας πλήγωσε ο Βέλλιος, η κόκκινη που πήρε η Στόουκ και φυσικά η ισοπαλία στο ντέρμπι της Τσάμπιονσιπ που χάλασε στο 85'. Επιλογές υψηλού ρίσκου και σήμερα με μεγάλες αποδόσεις.


Κάποτε συμπαίκτες και φίλοι....τώρα αντίπαλοι

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΡΕΑΛ 1: Το κλίμα στην Ρεάλ συνεχίζει να μυρίζει μπαρούτι... Απέναντι στην Σοσιεδάδ έφτασε στην νίκη αρκετά δύσκολα, πήρε δύο ανύπαρκτα πέναλτι, ενώ όλο το γήπεδο αποδοκίμασε τον Μπενίτεθ και αρκετοί τον Κριστιάνο Ρονάλντο. O Xάμες Ροντρίγκες έφαγε κλήση γιατί έτρεχε με 200. Γενικά χρειάζεται μια σπίθα για να σκάσει βόμβα στον σύλλογο της Μαδρίτης. Η Βαλένθια ακόμα ψάχνει την πρώτη νίκη με τον Γκάρι Νέβιλ στον πάγκο με τον Άγγλο πάντως να έχει  βελτιώσει την εικόνα των νυχτερίδων που έχουν βάλει πάθος στο παιχνίδι τους. Στο Μεστάγια η Ρεάλ πέρυσι ουσιαστικά έχασε τον τίτλο στην κατάσταση που είναι δεν αποκλείεται να χάσει και φέτος. Αήττητη εντός έδρας για 20 σερί ματς η Βαλένθια. Να σημειωθεί πως ο Μπενίτεθ θα αποθεωθεί από το κοινό αφού με την Βαλένθια κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο Uefa...αυτό και αν είναι οξύμωρο, οι οπαδοί της ομάδας σου να σε αποδοκιμάζουν και αντίπαλοι να σε αποθεώνουν. Το 6,00 στους γηπεδούχους είναι υπερβολικό.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ ΟVER: Σπουδαία νίκη για την Μπιλμπάο στην έδρα της Θέλτα με την ομάδα του Βαλβέρδε βρίσκεται σταθερά σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Στο Σαν Μαμές είναι συνήθως καταιγιστική παίρνοντας θάρρος από το φανατικό κοινό τους και έχουν 5 οver σε 8 ματς. Η Λας Πάλμας πήρε νίκη βάλσαμο την Τετάρτη με 4-1 επί της Γρανάδα και βγήκε εκτός ζώνης υποβιβασμού. Περιμένουμε ανοιχτό ματς και το οver στο 1,95 θα το κρατήσουμε.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΤΣΕΛΣΙ 1: Λονδρέζικο ντέρμπι με την Κρίσταλ Πάλας φέτος να εντυπωσιάζει φέτος, αφού βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας έχοντας σταθερά καλή απόδοση. Είναι αήττητη στα τελευταία 6 ματς και μοιάζει έτοιμη για την υπέρβαση. Βολεύεται όταν έχει τον ρόλο του αουτσάιντερ... Στην Τσέλσι η φυγή του Μουρίνιο δεν έφερε την άνοιξη με τους Μπλε απλά να κάνουν αξιοπρεπείς εμφανίσεις με το 0-0 κόντρα στην Γιουνάιτεντ να κρίνεται δίκαιο...αφού ήταν φανερό πως δεν γυάλιζε το μάτι. Γενικότερα η πρωταθλήτρια φέτος μοιάζει να παίζει χωρίς κίνητρο. Ο Άλαν Πάρντιου μετρά 3 σερί νίκες ως γηπεδούχος κόντρα στην Τσέλσι. Στο ματς του πρώτου γύρου η Κρίσταλ Πάλας κέρδισε με άνεση στο Στάμφορντ Μπριτζ. Δεν γίνεται να αγνοηθεί ο άσος στο 4,00.

ΞΑΝΘΗ-ΠΑΟΚ 1: Στην Ξάνθη δεν έκαναν και τις καλύτερες γιορτές αφού αγνοούν την νίκη εδώ και 4 αγωνιστικές με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην 12η θέση, ενώ υπάρχει και ένας αποκλεισμός στο κύπελλο. Ο Πανόπουλος στηρίζει πάντως τον Λουτσέσκου και οι πρώτες αγωνιστικές του πρώτου γύρου είναι φωτιά, αφού έχει να αντιμετωπίσει μετά τον ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ατρόμητο, Ολυμπιακό, Ηρακλή και Παναθηναϊκό. Στο απουσιολόγιο μπαίνει μόνο ο Παπαστεριανός, ενώ έχει ανακοινωθεί ήδη η πρώτη μεταγραφή, με τον Σκούρτη να προπονείται με την ομάδα. Το περίεργο κλίμα και η εσωστρέφεια συνεχίζουν να υπάρχουν στον ΠΑΟΚ που έκλεισε την χρονιά με νίκη επί του Πλατανιά αλλά με τραγική εμφάνιση που έφερε αποδοκιμασίες. Μπέρδεμα υπάρχει και στα γραφεία που πλέον για να γίνει μια μεταγραφή πρέπει να αποφασίσουν καμιά 15αριά άτομα....Από την άλλη ο Τούντορ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ σκέφτεται να αλλάξει το σύστημα ενώ έχει και απουσίες. Ο Μvp του πρώτου γύρου Ροντρίγκες και οι Κόστα, Κωνσταντινίδης, Γλύκος είναι εκτός. Ο ΠΑΟΚ παραδοσιακά δυσκολεύεται με την Ξάνθη, ο Λουτσέσκου είναι δεδομένο πως θα παίξει άμυνα μπετόν αρμέ και θα κλείσει όλους τους χώρους. Το τελευταίο διάστημα σε τέτοια ματς ο Δικέφαλος δυσκολευόταν αφάνταστα και δεν έβρισκε τρόπο να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Δύσκολη αναμέτρηση θα πάμε με τους γηπεδούχους αφού έτσι πως είναι ο ΠΑΟΚ δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΑΕΚ OVER: Παρότι  πάλεψε πολύ στην Τούμπα ο Πλατανιάς δεν κατάφερε να φύγει με κάτι θετικό με το πέναλτι-φάντασμα που πήρε ο Τζαβέλας να καθορίζει την μοίρα του αγώνα. Ήταν το δεύτερο σερί ματς για την ομάδα του Παράσχου που έρχεται ήττα με 1-0. Ο Έλληνας τεχνικός περιμένει κάποιες προσθήκες τον Ιανουάριο με στόχο βέβαια την άνετη παραμονή. Με εντός έδρας ήττα σοκ από τον Λεβαδειακό έκλεισε το 2015 η ΑΕΚ και μπορεί να παρέμεινε στην 2η θέση όμως έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Ο Γκουστάβο Πογιέτ περιμένει μεταγραφική ενίσχυση και έχουν ακουστεί πάρα πολλά ονόματα.  Μοναδική απουσία όπως όλα δείχνουν αυτή του Μπαρόχα με τον Ανέστη πάντως που τον αντικατέστησε κόντρα στον Λεβαδειακό να κάνει τραγική εμφάνιση. Η ΑΕΚ ταξιδεύει στην Κρήτη με μοναδικό στόχο την νίκη αφού δεν θέλει με τίποτα να πέσει από την 2η θέση, οπότε θα πάρει κάποια ρίσκα στο παιχνίδι της, άλλωστε μετρά 9 οver σε 15 ματς πρωταθλήματος. Ο Πλατανιάς στην έδρα παίζει πιο επιθετικά και μπορεί εύκολα να βρει δίχτυα. Στο 2,40 έχει αξία να ποντάρουμε στο οver.

Moνό αποδεκτό
ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΡΕΑΛ  1   6,00

Δυάδα
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΑΕΚ  ΟVER  2,40
MΠΙΛΜΠΑΟ-ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ  ΟVER  1,85

Μονά και δυάδα
ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΤΣΕΛΣΙ  1  4,20
ΞΑΝΘΗ-ΠΑΟΚ 1  3,40

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου