Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ Η ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ


Δεν θα μπορούσαμε να μην ανοίξουμε την χρονιά με Έμιλι....


Πρώτα από όλα να δώσουμε τις καλύτερες ευχές μας για το 2016 που θέλουμε να είναι γεμάτο υγεία, χαρά, αγάπη και φυσικά με πολλές στοιχηματικές επιτυχίες. Το 2015 στοιχηματικά έληξε κακά πάντως, με την Σοσιεδάδ όμως να τρομάζει την Ρεάλ που έφαγε τρελή γιούχα στο Μπερναμπέου, παίρνοντας δύο ανύπαρκτα πέναλτι... Πρώτο ποντάρισμα στην σεζόν και θα πάρουμε αρκετό ρίσκο.




ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 1: Στην Άστον Βίλα σιγά-σιγά πρέπει να το πήραν απόφαση...δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό. Σε 19 ματς μία μόλις νίκη και 8 βαθμοί η κατάσταση μοιάζει μη αναστρέψιμη. Στο σημερινό ματς κατεβαίνει με σημαντικές απουσίες (Σάντσες, Αγιού(5 γκολ), Γουέστγουντ, Αγκμπολανχόρ. Η Σάντερλαντ μπορεί να προέρχεται από 4 σερί ήττες οι 3 ήταν όμως από Σίτι, Άρσεναλ και Τσέλσι. Ο Σαμ Αλαρντάις είναι από τους πιο έμπειρους τεχνικούς στην Αγγλία έχει φάει τέτοια ματς με το κουτάλι και ξέρει να δώσει ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές και να τους οδηγήσει στην νίκη. Σε ματς εξάποντο πάμε με τους γηπεδούχους.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΣΤΟΟΥΚ 2: Έπιασε φόρμα η Στόουκ που έρχεται από δύο μεγάλες νίκες επί Γιουνάιτεντ και Έβερτον(4-3 σε ματσάρα με ανατροπή) πλησίασε στις ευρωπαϊκές θέσεις. Απίστευτη ποιότητα επιθετικά με τους Σακίρι, Αρναούτοβιτς, Κρικτς και Aφελάι να πετούν φωτιές, ενώ υπάρχουν και οι Ντιουφ, Γουόλτερς. Ενώ και αμυντικά είναι σοβαρή αφού με εξαίρεση το τελευταίο ματς δύσκολα δέχεται γκολ. Η Γουέστ Μπρομ πήρε μια δύσκολη και τυχερή νίκη επί της Νιουκάστλ και χαμογέλασε μετά από καιρό(5 ματς). Ο προπονητής των γηπεδούχων Τόνι Πιούλις ήταν για πάρα πολλά χρόνια προπονητής στην Στόουκ. Εκτός οι βασικότατοι επιθετικοί Ροντόν και Μακλίν. Η Γούεστ Μπρομ έχει 5 εντός έδρας ήττες που μετά τις 6 της Άστον Βίλα είναι η χειρότερη επίδοση στην Premier League. Η Στόουκ έχει πιάσει φόρμα και το διπλό της πλησιάζει το 3,00, σύμμαχος μας και η παράδοση αφού στα τελευταία 8 ματς στο Χόθρονς έχει 6 νίκες, 1 ισοπαλία και μόλις 1 ήττα (πέρυσι).

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ UNDER: Το ντέρμπι της Βαρκελώνης με την Εσπανιόλ να προσπαθεί να βάλει φρένο στην πορεία της Μπαρτσελόνας, ανάμεσα στις δύο ομάδες υπάρχει μεγάλη αντιπάθεια. Δύσκολα θα τα καταφέρουν οι γηπεδούχοι αλλά το σίγουρο όπως θα παίξουν σκληρά...όπως κάθε χρόνο στο Ελ Πρατ και ίσως του under που έχει επιβεβαιωθεί 5 φορές στα τελευταία 6 με γηπεδούχο την Εσπανιόλ έχει τύχη. Άλλωστε το βρίσκουμε στο εξαιρετικό 2,90.


MINTΛΕΣΜΠΡΟ-ΝΤΕΡΜΠΙ Χ: Οι δύο τους είναι τα μεγάλα φαβορί για τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στην απευθείας άνοδο. Βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση αμφότερες με αποτέλεσμα να βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις με την Μίντλεσμπρο να έχει προβάδισμα ενός βαθμού. Όπλο και των δύο η άμυνα αφού οι γηπεδούχοι έχουν δεχτεί 12 σε 23 ματς και η Ντέρμπι 15 σε 24. Μεγάλο ντέρμπι που μοιάζει απόλυτα ισορροπημένο και δεν αποκλείεται να μείνει στην ισοπαλία.

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΚΑΛΛΟΝΗ UNDER 1,5: Δεν κατάφερε να κλείσει θετικά το 2015 ο Ηρακλής αφού ηττήθηκε στο Αγρίνιο ενώ είχε προηγηθεί και το 0-0 με τον Πανθρακικό. Το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας του Παπαδόπουλου είναι η επιθετική δυστοκία αφού δεν βρίσκει εύκολα δίχτυα, ειδικά κόντρα σε ομάδες που κλείνονται πίσω. Ο Έλληνας τεχνικός προσπαθεί να βρει λύσεις και λογικά θα έχει τον Λαζάρ και πάλι στην διάθεση του μετά από καιρό. Θα λείψουν όμως οι Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς, Καρασαλίδης, Μπουλούτ ενώ ο Μακρής αποχώρησε. Νέος προπονητής της Καλλονής εδώ και λίγες μέρες ο Νίκος Καραγεωργίου σε μια απέλπιδα προσπάθεια για την ομάδα της Μυτιληνής να προλάβει το τρένο της σωτηρίας. Έχοντας μόλις μία νίκη και 7 βαθμούς στον πρώτο γύρο τα πράγματα έχουν δυσκολέψει επικίνδυνα. Πρώτη μεταγραφή ο Ισπανός επιθετικός Μπραούλιο με εξαιρετικό βιογραφικό. O Καραγεωργίου παίζει μόνο άμυνα και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και στο σημερινό ματς, άλλωστε επιθετικά η ομάδα του έχει μεγάλο πρόβλημα αφού με εξαίρεση το νικηφόρο 5-1 με τον Παναιτωλικό στα υπόλοιπα 14 ματς έχει σκοράρει 6 γκολ. Ο Ηρακλής θα περιμένει από τον Βέλιο να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Κουραστικό ματς περιμένουμε που θα κριθεί στο γκολ με το 1-0 ή το 0-0 να είναι δύο πιθανά σκορ, οπότε θα πάμε με το under 1,5.


Σύστημα 3-4-5
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 1  2,50
ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΣΤΟΟΥΚ  2   2,75
ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  UNDER   2,87
ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ-ΝΤΕΡΜΠΙ X   3,25
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΚΑΛΛΟΝΗ  UNDER  1,5   2,75

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου