Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΟΥΝ...


Ακόμη μια τραγική εμφάνιση κάναμε χτες...με αποκορύφωμα το διπλό της Σοσιεδάδ που έχασε με 5-1 από την Χιχόν...Δεν κάνουμε πίσω και σήμερα πάμε πάλι με μεγάλες αποδόσεις και τεράστιο ρίσκο.




ΛΕΣΤΕΡ-ΣΤΟΟΥΚ 2: Είναι φανερό πως η Λέστερ έχει μείνει από δυνάμεις ενώ την έχει εγκαταλείψει η ρέντα που είχε... Η ομάδα του Ρανιέρι μετά και την ήττα αποκλεισμό από την Τότεναμ την Τετάρτη(0-2) μετρά μία μόλις νίκη στα τελευταία 7 ματς...έχοντας μεγάλη δυσκολία στο σκοράρισμα (4 γκολ) αφού ο Μαχρέζ έχει σιγήσει και ο Βάρντι δείχνει ταλαιπωρημένος από τον τραυματισμό του. Ο Ρανιέρι το έχει πάρει χαμπάρι πως η ομάδα του δεν πατάει καλά και προσπαθεί να πάει τα ματς σε χαμηλό τέμπο με λίγες φάσεις... Η Στόουκ έχει όμως ειδικότητα σε τέτοια ματς, έχει την ιδανική τετράδα για να παίξει στις αντεπιθέσεις (Κρικτς, Αρναούτοβιτς, Σακίρι(αμφίβολος), Ντιουφ) και είναι δεδομένο πως ο Χιουζ θα περιμένει...Άλλωστε η Στόουκ έχει εξαιρετικές επιδόσεις εκτός έδρας(4-4-3) και έχει την 5η καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Διπλό ειδικότερα αν παίξει ο Σακιρί...

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 2: Eίναι φανερό πως η Γούοτφορντ είναι ντεφορμέ αφού η ήττα με 1-0 από την Σούονσι ήταν η τέταρτη στην σειρά και το πέμπτο ματς χωρίς νίκη για της Σφήκες. Εντός έδρας μάλιστα η ομάδα του Φλόρες δεν αποδίδει καλά με 5 ήττες σε 11 ματς. Η Νιουκάστλ πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Γουέστ Χαμ (2-1) ενώ είχε προηγηθεί ο ηρωικός βαθμός επί της Γιουνάιτεντ. Οι Καρακάξες βρίσκονται ακόμα εντός ζώνης υποβιβασμού, όμως για πρώτη φορά στην σεζόν δείχνουν να έχουν αυτοπεποίθηση και ψυχολογία κάτι που έλειπε πολύ αφού έχουν ποιότητα στο ρόστερ. Στο 3,60 θα ρισκάρουμε με το διπλό.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 1 : Οι αποδόσεις είναι ξεκάθαρο πως αδικούν την Γκλάντμπαχ που είναι δεδομένο πως η διακοπή της έκανε καλό, αφού οι πολλοί τραυματισμοί και τα συνεχόμενα ματς την είχαν σκάσει... στο τέλος του 2015. Τα πουλάρια ενισχύθηκαν με τους Χόφμαν και  Χίντεργκερ και θέλουν να παίξουν και του χρόνου στο Champions League. H Ντόρτμουντ τέλειωσε άσχημα την σεζόν με την ήττα στην Κολωνία και έχει ως ταβάνι την δεύτερη θέση... Το 4,50 στον άσο είναι λάθος, άλλωστε στο Μπορούσια Παρκ η Γκλάντμπαχ μετρά 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και μία μόλις ήττα κόντρα στην Ντόρτμουντ στα τελευταία 8 ματς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2:Έχοντας τον Σωκράτη Διούδη σε φοβερή βραδιά και αρκετή δόση τύχης στο πλευρό του ο Πανιώνιος κατάφερε να φύγει με βαθμό από την Λεωφόρο, έτσι παρέμεινε στην 5η θέση ισόβαθμος με τον σημερινό του αντίπαλο Αστέρα Τρίπολης. Στην Νέα Σμύρνη κάνουν όνειρα πλέι οφ αν και ξέρουν πολύ καλά ότι δύσκολα θα πάρουν άδεια συμμετοχής σε αυτά...Επιθετικά είναι φανερή η έλλειψη του Μπουμάλ στα τελευταία ματς αφού η ομάδα του Ουζουνίδη δεν δημιουργεί εύκολα φάσεις. Παρότι έχανε στο ημίχρονο από την Καλλονή ο Αστέρας έκανε την ανατροπή και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα στο Αγρίνιο. Η ομάδα του Βεργέτη δεν παρουσιάζει σταθερότητα στην απόδοση της και έχει χάσει πολλούς βαθμούς εκτός έδρας (5 ήττες σε 9 ματς). Η είσοδος στα πλέι οφ είναι ο στόχος και το σημερινό ματς είναι σημαντικό. Ντέρμπι για την 5η θέση με τις δύο ομάδες να είναι ισόβαθμες. Ο Πανιώνιος σίγουρα είναι η έκπληξη της φετινής σεζόν με την ομάδα του Ουζουνίδη να εντυπωσιάζει με την συνοχή και την συγκέντρωση που έχει στο παιχνίδι της. Ο Αστέρας θέλει μια πειστική νίκη για να αλλάξει το κλίμα και έχω την αίσθηση ότι μπορεί να την πάρει στην Νέα Σμύρνη. Οι γηπεδούχοι έχουν κάνει ήδη υπέρβαση και ίσως έχουν το μυαλό τους περισσότερο στο ματς κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί...

ΚΑΛΛΟΝΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ OVER:Έκανε καλή προσπάθεια στην Τρίπολη η Καλλονή και παρότι πήγε μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο στην συνέχεια κατέρρευσε με αποτέλεσμα να δεχτεί εύκολα 3 γκολ και να έρθει ακόμη μία ήττα η 13η στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα της Μυτιλήνης κυνηγάει ένα θαύμα για να προλάβει το τρένο της σωτηρίας αφού αυτήν την στιγμή βρίσκεται στο -11 από τον 14ο Ατρόμητο.  Ο Πανθρακικός Δεν κατάφερε να πετύχει ένα γκολ κόντρα στον Παναιτωλικό που έπαιζε με παίκτη λιγότερο για περίπου 60 λεπτά χάνοντας την ευκαιρία να φτάσει σε μια πολύτιμη νίκη. Η ομάδα της Κομοτηνής έχει πετύχει 1 γκολ στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές και βρίσκεται στην προτελευταία θέση και στο -5 από την παραμονή. Ο νικητής παίρνει παράταση ζωής...και ο ηττημένος ειδικά αν είναι η Καλλονή μένει οριστικά στο καναβάτσο. Κάτι παραπάνω από τελικός για τις δύο ομάδες, αφού η μία βλέπει την άλλη ως το ιδανικό θύμα και η λογική ''του αν δεν κερδίσουμε και αυτούς...'' θα επικρατεί στο σημερινό ματς. Περιμένουμε λοιπόν διάθεση και πάθος σε ένα ματς που και οι δύο θα ψάχνουν αποκλειστικά την νίκη, οπότε το οver στο 2,70 θα είναι η επιλογή μας.


Σύστημα 3-4-5
ΛΕΣΤΕΡ-ΣΤΟΟΥΚ 2   3,90
ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ  2  3,80
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΝΤΟΡΤΜΜΟΥΝΤ 1  5,00
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2  3,00
ΚΑΛΛΟΝΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΟVER 2,70

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου