Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

BΡΕΤΑΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ...




Μετά το Βατερλό του Σαββάτου, το ρεπό της Κυριακής για προσωπικούς λόγους αλλά και το χτεσινό για αγωνιστικούς (ανύπαρκτο πρόγραμμα) επιστρέφουμε σήμερα με μια τριάδα αποκλειστικά από την Αγγλία.





ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΣΤΟΟΥΚ ΟVER: Ημιτελικός Λιγκ Καπ, με το πρώτο ματς να λήγει 1-0 υπέρ της Λίβερπουλ ενώ δεν ισχύει ο κανόνας των εκτός έδρας γκολ.  Kανονικό τρελοκομείο η Λίβερπουλ του Κλοπ που κατάφερε να κερδίσει την Νόργουιτς μετά από ένα απίστευτο ματς που έληξε 5-4. Το δίδυμο Σακό και Κόλο Τουρέ στο κέντρο άμυνας...είναι καταστροφικό και οι reds δέχονται εύκολα γκολ. Έχοντας το 1-0 του πρώτου ματς υπέρ τους η Λίβερπουλ είναι λογικό να περιμένει την Στόουκ...όμως θα είναι δύσκολο να κρατήσει το μηδέν κόντρα στους Κρικτς, Σακίρι, Αρναούτοβιτς, Ντιούφ. Άλλωστε οι φιλοξενούμενοι θέλουν απαραίτητα νίκη και θα με αυτή την λογική θα μπουν στο ματς, ενώ ο αρχηγός και καλύτερος αμυντικός τους Σόουκρος είναι εκτός. Με δεδομένα τα αμυντικά προβλήματα των γηπεδούχων, την ανάγκη για νίκη της Στόουκ αλλά και το πάθος που βγάζουν οι παίκτες του Κλοπ...οδηγούμαστε σε ματς ροντέο και το οver του 2,00.

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ-ΚΠΡ 1:  Σε εξαιρετική κατάσταση η Νότιγχαμ το τελευταίο διάστημα είναι αήττητη στα τελευταία 12 ματς που έδωσε και έρχεται από σπουδαίο διπλό στην έδρα της πρωτοπόρου στην βαθμολογία Μίντλεσμπρο. Πλέον έχει εδραιωθεί στο μέσο της βαθμολογίας και βλέπει μόνο για πιο ψηλά. Η ΚΠΡ παρά την έλευση του Χάσενμπλαϊκ στον πάγκο δεν έχει βελτιωθεί και έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία 10 ματς. Στο Νότιχγαμ οι γηπεδούχοι έχουν φοβερή παράδοση κόντρα στους Λονδρέζους αφού σε 24 ματς έχουν 15 νίκες και 9 ισοπαλίες χωρίς καμία ήττα. Δύο νίκες έχει η Φόρεστ φέτος επί της ΚΠΡ (1-0 στο κύπελλο και 2-1 στο πρωτάθλημα)...ας τριτώσει το καλό.

ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ-ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ 2: H Σέφιλντ δε μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Σούιντον και αυτό το 1-1 στην έδρα της, την άφησε στην 8η θέση και εκτός πλέι οφ. Οι Λεπίδες πλέουν χρειάζονται νίκες για να μην χάσουν την επαφή με τον στόχο τους. Η Μπλάκπουλ παλεύει για την σωτηρία της βρίσκεται ελάχιστα πάνω από την ζώνη. Η Σέφιλντ έχει ίσως το πιο ποιοτικό ρόστερ στην κατηγορία και χρειάζεται νίκες, στο 2,05 θα πάμε μαζί της.

Τριάδα
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΣΤΟΟΥΚ  OVER  2,00
ΝΟΤΙΓΧΑΜ-ΚΠΡ 1  2,20
ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ-ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ  2  2,05

Μονό αποδεκτό
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΣΤΟΟΥΚ ΟVER 3,5  3,40

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου