Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Η ΣΟΣΙΕΔΑΔ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ




Καταστροφική αποδείχτηκε η Τετάρτη με την διάθεση για ποίηση που είχαμε να μας βγαίνει ξινή...αφού πέσαμε έξω και στις τέσσερις επιλογές μας. Αναγκαστικό ρεπό χτες αφού δεν είχαμε κάτι σοβαρό στο πρόγραμμα...σε αντίθεση με σήμερα που κάτι κινείται και έχουμε μια σοβαρή τριάδα για να κάνουμε παιχνίδι. Αύριο η μέρα πάντως...μας ενθουσιάζει πολύ και ήδη μας έχουν γυαλίσει το μάτι κάποιες επιλογές.


AMΠΕΡΝΤΙΝ-ΝΤΑΝΤΙ G/G: H Αμπερτίν προσπαθεί να μείνει κοντά στην Σέλτικ και παρόλο που το τελευταίο διάστημα δεν αποδίδει καλά βρίσκεται στο -6. Χωρίς ήττα στα τελευταία 9 ματς με 6 νίκες και 3 ισοπαλίες αλλά με αρκετά κενά στην άμυνα, έχοντας δεχτεί γκολ στα 10 από τα τελευταία 15 ματς πρωταθλήματος. Η Νταντί μετά την νίκη στο τοπικό ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ πέρασε με νίκη και από την έδρα της Πάρτικ Θίστλ και δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Είναι από τις λίγες ομάδες με επιθετική φιλοσοφία στο πρωτάθλημα της Σκωτίας και αυτό φαίνεται από τον ρυθμό που δέχεται και πετυχαίνει γκολ έχοντας 16 γκολ-γκολ σε 22 ματς στο πρωτάθλημα. Τα δεδομένα μας οδηγούν σε ανοιχτό παιχνίδι και το 1,50 στον άσο είναι αποτρεπτικό αντίθετα το γκολ-γκολ στο 2,00 μπορεί να πονταριστεί.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ 2: Από την αρχή της σεζόν η Χιχόν ήταν το μεγάλο φαβορί για υποβιβασμό αφού το μπάτζετ ήταν το μικρότερο και την έβγαλε με δανεικούς και ελεύθερους παίκτες στις μεταγραφές. Μπορεί τις πρώτες αγωνιστικές να έδειξε πως μπορεί να αντεπεξέλθει όμως πλέον έχει υποχωρήσει στην 19η θέση έχοντας 5 σερί ήττες  και συνολικά μία νίκη, μία ισοπαλία στα τελευταία 9 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Την Κυριακή στο 18' έχανε με 4-0 στην Μαδρίτη από την Ρεάλ... Η Σοσιεδάδ έρχεται από το 100% άδικο 1-1 κόντρα στην Λα Κορούνια, αφού κυριάρχησε πλήρως στο ματς, έχασε πολλές ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια και 3 ακυρωθέν γκολ  (τα 2 σωστά). Είναι εμφανώς βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα έχοντας παραμείνει για τρίτο σερί ματς αήττητη και σίγουρα το ρόστερ της δεν είναι για τα χαμηλά στρώματα.

ΡΕΝ-ΓΚΑΖΕΛΕΚ G/G: Από αποκλεισμό σοκ στο κύπελλο έρχεται η Ρεν, αφού παρότι προηγήθηκε επί της Μπουργκ Περονάς δέχτηκε 3 γκολ και έμεινε εκτός. Στο πρωτάθλημα είχε προηγηθεί το διπλό στην έδρα της Τρουά και έτσι ανέβηκε στην 6η θέση στο -2 από την τετράδα. Εντός έδρας έχει μόλις δύο νίκες σε 10 ματς ενώ μετρά 15 γκολ-γκολ σε 21 ματς πρωταθλήματος. Άκρως φορμαρισμένη η Γκαζελέκ αγνοεί την ήττα εδώ και 11 αγωνιστικές ενώ την Τρίτη κέρδισε εύκολα με 3-0 την Γκινγκάμπ στο κύπελλο. Σε αυτά τα 11 ματς που είναι αήττητη έχει 8 γκολ-γκολ. Ευνοούν τα δεδομένα για το αμφίσκορο στο 2,00.

Τριάδα
ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ-ΝΤΑΝΤΙ  G/G  1,85
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ 2  2,50
ΡΕΝ-ΓΚΑΖΕΛΕΚ  G/G  2,00

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου