Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΕΚΔΙΚΗΣΗ, ΕΡΩΤΑΣ, ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ...



Και όμως ο Ολυμπιακός έχασε για πρώτη φορά βαθμούς φέτος κόντρα στον Πλατανιά...είναι κάτι που δεν μπορώ να χωνέψω ακόμα. Η μέρα χτες δεν μας έκανε κλικ και βάλαμε ρεπό, χρειάζεται και κανένα...αφού το πρόγραμμα δυσκολεύει από εδώ και πέρα. Σήμερα έχουμε κύπελλα και εξ αναβολής αγώνες...Πάμε να δούμε τι κρατάμε.



ΕΚΔΙΚΗΣΗ
MΠΙΛΜΠΑΟ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1: Την Κυριακή η Μπιλμπάο ταπεινώθηκε στο Καμπ Νου χάνοντας με 6-0, παίζοντας με 10 από το 4' λόγο της αποβολής του Ιραϊόθ που έφερε και το πέναλτι για το 1-0. Ο Βαλβέρδε δεν είχε στην διάθεση το βαρύ πυροβολικό Αντούριθ, ενώ ξεκούρασε αρκετούς βασικούς έχοντας στο μυαλό του σημερινό ματς κυπέλλου. Ακόμα και ο Ινιάκι Γουίλαμς με τον Μπενιάτ έγιναν αλλαγή νωρίς για να πάρουν ανάσες, ενώ ο Σουσαέτα, Μικέλ Ρίκο, Γκουρπέγκι δεν αγωνίστηκαν καθόλου. Η Μπαρτσελόνα πάει στην Χώρα των Βάσκων χωρίς τον τιμωρημένο Σουάρες, τον τραυματία Άλμπα και πιθανότατα χωρίς τον Μέσι που αποχώρησε με ενοχλήσεις από το ματς της Κυριακής. Στο Σαν Μαμές τον Αύγουστο για το Σούπερ Καπ η Μπιλμπάο ισοπέδωσε με 4-0 τους Καταλανούς, η εξάρα πλήγωσε τον εγωισμό τους, παίζοντας με το γνωστό πάθος και έχοντας 50.000 Βάσκους στο πλευρό της μπορεί να μας πληρώσει ξανά τον άσο στο 4,50. Αν ο Λούις Ενκρίκε κάνει και rotation ακόμα καλύτερα...

ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ
ΞΑΝΘΗ-ΠΑΟΚ 2: Όταν η αναμέτρηση είχε αναβληθεί πριν από 16 μέρες είχαμε προτείνει τον άσο για την ακριτική ομάδα...από τότε όμως έχουν αλλάξει πολλά και τα δεδομένα αυτήν την στιγμή μας οδηγούν στο διπλό. Η Ξάνθη μετά και το 2-2 με τον Ατρόμητο συμπλήρωσε 8 ματς έχοντας μία μόλις νίκη στο κύπελλο επί του Πανευλευσινιακού, ακόμα και η εξαιρετική αμυντική λειτουργία που είχε στο πρώτο μισό της σεζόν έχει χαθεί αφού η εστία της έχει παραβιαστεί στα 7 από τα τελευταία 8. Από την άλλη η εικόνα του ΠΑΟΚ μετά την διακοπή έχει αλλάξει, με το 4-2-3-1 του Τούντορ να έχει δώσει μια επιθετικότητα στον Δικέφαλο, ενώ οι τρεις σερί νίκες που προηγήθηκαν έχουν φτιάξει το κλίμα. Μάλιστα ο Κροάτης κόντρα στην Βέροια έδωσε ανάσες σε βασικούς ποδοσφαιριστές όπως οι Κίτσιου, Χαρίσης, Τσίμιροτ, ενώ στο σημερινό ματς επιστρέφει ο Τζαβέλας και ο  Ροντρίγκες, αλλά λείπουν Μακ και Μαλεζάς. Με το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ να ακολουθεί η νίκη στα Πηγάδια είναι απαραίτητη στον ΠΑΟΚ και κάτι μου λέει πως θα την πάρει...

ΕΡΩΤΑΣ
ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΤΟΡΙΝΟ 1 ; Υπάρχει μεγάλος έρωτας με την Σασουόλο και δεν το κρύβουμε...υπάρχουν πολλοί λόγοι βέβαια για αυτό. Η ομάδα του Ντι Φραντσέσκο εντυπωσιάζει με την φετινή της πορεία, βρίσκεται στην 7η θέση και με νίκη ανεβαίνουν στην 6η . Εντός έδρας είναι αήττητη(έχοντας νικήσει Νάπολι, Λάτσιο, Γιουβέντους), ενώ συνολικά έχει μόλις 4 ήττες στην σεζόν. Το Σάββατο η Νάπολι έφτυσε αίμα για να την κερδίσει στο Σαν Πάολο, παρότι δεν έπαιζαν ο ηγέτης της άμυνας Καναβάρο και ο πρώτος σκόρερ Μπεράρντι. Η Τορίνο με το 4-2 επί της Φροζινόνε επέστρεψε στις νίκες μετά από 4 σερί ήττες και εκτός έδρας χάνει σε δυναμική αφού έχει 5 ήττες σε 8 ματς.

ΠΑΡΑΜΥΘΙ
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΕΞΕΤΕΡ 2: Ο Κλοπ όπως και στο πρώτο ματς (2-2) θα κάνει rotation...η Έξετερ μπορεί να βρίσκεται 3 κατηγορίες κάτω, όμως στο Αγγλικό κύπελλο τα παραμύθια ευδοκιμούν, στο Άνφιλντ θα έχει 6,000 κόσμο στο πλευρό της και όλα γίνονται. Eκτός από το 12,00 στο διπλό πιο ασφαλή επιλογή το G/G.

Μονό αποδεκτό
ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1  4,50

Δυάδα
ΞΑΝΘΗ-ΠΑΟΚ 2  2,20
ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΤΟΡΙΝΟ  1  2,50

Moνό αποδεκτό
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΕΞΕΤΕΡ  2  12,00

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου