Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΒΑΣΚΟΣ, ΕΝΑΣ ΚΟΡΣΚΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΦΙΟΖΟΣ



Δεν μας έκατσε χτες με την δυαδούλα μας αφού η Νις ισοφάρισε στο 80'... αλλά έβαλε και δεύτερο στο 90'. Μικρό το κακό αφού έτσι και αλλιώς δεν ασχοληθήκαμε πολύ. Ούτε και σήμερα το πρόγραμμα μας ενθουσιάζει, το ίδιο και το αυριανό, γενικότερα το Σαββατοκύριακο δεν είναι για πολλά. Mε την Premier League προβληματίστηκα αρκετά και τελικά δεν ποντάρω κάτι, αν και είχα σκέψεις για το Χ2 της Έβερτον, τον άσο της Άστον Βίλα και το over της Νιουκάστλ. Από τα υπόλοιπα κρατάμε 4 σημεία όλα σε αποδόσεις πάνω από 2,00.

Ο τίτλος είναι για την Σοσιεδάδ(Βάσκοι), Γκαζελέκ(Κορσικανοί) και για την Νάπολι(Μαφιόζοι)...





ΝΑΠΟΛΙ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ G/G: Η Nάπολι αναδείχτηκε πρωταθλήτρια χειμώνα για πρώτη φορά από το 1990 και το όνειρο του τίτλου πλέον δεν φαντάζει τόσο μακρινό. Επιθετική φιλοσοφία από τον Σάρι και στο Σαν Πάολο με 7 νίκες και 2 ισοπαλίες είναι πανίσχυρη. Καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 38 γκολ σε 19 ματς ενώ προέρχεται από 5 γκολ-γκολ και οver στα τελευταία 6 ματς. Συνολικά έχει βρει δίχτυα στα 24 από τα 26 ματς που έχει δώσει φέτος σε όλες τις διοργανώσεις. Συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία η Σασουόλο αφού έφυγε με δίκαιο διπλό από το Μιλάνο επί της Ίντερ δείχνοντας ξανά ότι είναι φτιαγμένη από σκληρό μέταλλο. Μόλις 3 ήττες έχει γνωρίσει και βρίσκεται στην 6η θέση(και με ματς λιγότερο), ενώ έχει βρει δίχτυα σε 16 από τα 18 ματς στο πρωτάθλημα. Το γκολ-γκολ του 2,00 είναι εξαιρετική επιλογή ενώ με ρίσκο θα πάμε και με το Χ2...

ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ 1: H Σοσιεδάδ βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της από την αρχή της σεζόν, ο νέος τεχνικός Εουσέμπιο έχει βελτιώσει το κλίμα στην ομάδα και οι Βάσκοι έχουν πετύχει 3 νίκες στα τελευταία 4 εντός έδρας ματς. Ο Βέλα βρήκε ξανά ρόλο στην ομάδα ενώ σκόραρε και ο Ζόνατας που επί Μόγιες ήταν παραγκωνισμένος. Η Λα Κορούνια κάνει κοιλιά...αφού έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία 6 ματς και την Τετάρτη γνώρισε εντός έδρας αποκλεισμό σοκ στο κύπελλο χάνοντας με 3-0 από την Μιράντες. Ξεκάθαρο το ανέβασμα των γηπεδούχων και το ντεφορμάρισμα της Ντέπορ, δίκαιος ο άσος στο 2,00.

ΓΚΑΖΕΛΕΚ-ΡΕΜΣ 1: H νεοφώτιστη Γκαζελέκ έχει πάρει φόρα και δεν σταματά πουθενά, μετρά αήττητο 12 αγωνιστικών με την τελευταία της ήταν να χρονολογείται μέσα Οκτώβρη. Τελευταίο θετικό αποτέλεσμα το 2-2 στην έδρα της Μονακό. Η Ρεμς από την άλλη πάει κατά διαόλου αγνοεί την νίκη στα τελευταία 5 ματς, συνολικά έχει 10 ήττες, 2 ισοπαλίες και 1 νίκη στα τελευταία 14, ενώ έχει και αποκλεισμό στο κύπελλο με το βαρύ 4-1 από ομάδα τρίτης κατηγορίας. Ήδη αναζητείται αντικαταστάτης του προπονητή που βρίσκεται με το ένα πόδι στην έξοδο. Η φόρμας μας οδηγεί στον άσο.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΟVER:Αν και χρειάστηκε την βοήθεια της τύχης ο Πανθρακικός πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Βέροια παίζοντας αρκετά ψυχωμένα και με αμυντική προσήλωση. Ο Ελευθερόπουλος ψάχνει λύσεις για να προλάβει η ομάδα του το τρένο της σωτηρίας και το σημερινό είναι πολύ κρίσιμο στην έδρα του θα στηριχτεί για να καταφέρει. Δεν έχουν απουσίες οι γηπεδούχοι εκτός του Τζανή που δεν είναι ακόμα έτοιμος. Σπουδαία νίκη για τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο επί του Αστέρα (2-1) που τον ανέβασε στην 11η θέση. Καλή εμφάνιση από τους παίκτες του Γιάννη Ματζουράκη που δεν κατάφεραν πάντως για ακόμη μια φορά να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα με αποτέλεσμα με 30 γκολ παθητικό να έχουν την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Αμφίβολος ο Ρουσκουσέδα παρότι μπήκε στην αποστολή. Για τον Πανθρακικό το σημερινό είναι τελικός αφού βρίσκεται στο -5 από την παραμονή και παίζει με αντίπαλο που παλεύει επίσης για την παραμονή. Με τους γηπεδούχους να παίζουν αποκλειστικά για την νίκη ο Παναιτωλικός που έχει βρει ρυθμό έχοντας σκοράρει 6 γκολ στα τελευταία 3 ματς, θα βρει χώρους...όμως αμυντικά δεν είναι αξιόπιστος και το οver σε ελκυστικές τιμές είναι καλή επιλογή.


Δυάδα
ΝΑΠΟΛΙ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ G/G  2,00
ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ 1  2,00

Δυάδα
ΓΚΑΖΕΛΕΚ-ΡΕΜΣ 1  2,05
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΟVER  2,70

Yπό εξέταση για  Live 
ΝΑΠΟΛΙ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ  2

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου