Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ



Κρίμα χτες για την Σοσιεδάδ που έκανε φοβερή εμφάνιση, είχε 18 τελικές, 2 δοκάρια, 3 ακυρωθέν γκολ(τα δύο σωστά) 64 % κατοχή μπάλας, σπουδαίες ευκαιρίες(κορυφαίος του ματς ο τερματοφύλακας της Λα Κορούνια Λουξ) και φυσικά έδωσε και ένα γκολ δώρο...και όμως το τελικό σκορ ήταν 1-1. Κάπως έτσι πήγαμε στον κουβά και εμείς. Στα υπόλοιπα η Σασουόλο όπως ακριβώς περίμενα έβγαλε το λάδι της Νάπολι, η Γκαζελέκ έμεινε στην ισοπαλία και το over στην Κομοτηνή δεν ήρθε ποτέ αφού ο Παναιτωλικός έμεινε με 10 από το 25' και μετά είδαμε κλωτσοσκούφι. Σήμερα η μέρα μοιάζει καλύτερη και υπάρχουν αρκετές επιλογές.





ΣΤΟΟΥΚ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1: H φετινή Στόουκ διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο έχει μεγάλη ποιότητα και έχει πετύχει μεγάλες νίκες (Σίτι, Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Έβερτον). Βολεύεται να παίζει στις αντεπιθέσεις με την ταχύτητα που έχει στην επίθεση (Κρικτς, Χοσελού, Αρναούτοβιτς, Ουόλτερς, Ντιουφ) ενώ θα λείψει σήμερα ο Σακιρί. Η Άρσεναλ αυτοκτόνησε την Τετάρτη στον Άνφιλντ δεχόμενη αστεία γκολ, έχασε έτσι την ευκαιρία να ξεφύγει στην βαθμολογία. Στο Μπριτάνια έχει δυσάρεστες αναμνήσεις ο Βενγκέρ αφού σε 7 επισκέψεις έχει 4 ήττες, 2 ισοπαλίες και μόλις 1 νίκη. Στην φετινή Premier League όλα είναι πιθανά και το 4,00 του άσου θα μπει στο παιχνίδι μας.

ΚΑΡΠΙ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ 2: Η Σαμπντόρια χάλασε το σερί της με την εντός έδρας ήττα από την Γιουβέντους σε ένα ματς πάντως που πάλεψε αρκετά, ήταν άτυχη γιατί έχασε νωρίς τον Σοριανό με τραυματισμό και ζήτησε σωστά ένα πέναλτι που δεν της δόθηκε ποτέ. Σε ανοδική πορεία με τον Μοντέλα στον πάγκο θέλει νίκες για να ανέβει και άλλο βαθμολογικά. Η Κάρπι κάνει φιλότιμη προσπάθεια για την σωτηρία, έρχεται από νίκη επί της Ουντινέζε και ισοπαλία στην έδρα της Λάτσιο, την Τετάρτη πάντως ηττήθηκε στο Μιλάνο για το κύπελλο. Το διπλό σε αποδόσεις αουτσάιντερ έχει αξία.

ΜΙΛΑΝ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΟVER: Η Μίλαν βρίσκεται σε διαρκή αναστάτωση αφού η βαθμολογική της θέση φέρνει τον Μιχαϊλόβιτς σε δύσκολη θέση, με την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου την Τετάρτη επί της Κάρπι. Η Φιορεντίνα έκανε κακή εμφάνιση κόντρα στην Λάτσιο δέχτηκε 3 γκολ και έπεσε στην 4η θέση. Οι Βιόλα σκοράρουν εύκολα (έχουν πετύχει γκολ και στα 19 ματς) όμως δέχονται και εύκολα. Η νίκη είναι μονόδρομος και για τους δύο, έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα και το οver στο 2,00 είναι καλή περίπτωση.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΟVER: Μέτρια η πορεία της Ουντινέζε φέτος βολοδέρνει στην μέση της βαθμολογίας και έρχεται από 5 οver στα τελευταία 6 ματς. Η Γιούβε έφτασε στις 9 σερί νίκες και στο -2 από την κορυφή, οι 7 από τις 9 νίκες συνδυάστηκαν με οver. Το οver πάνω από 2,00 κρατάμε.

ΠΑΟΚ-ΒΕΡΟΙΑ G/G: Με συνοπτικές διαδικασίες ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου κερδίζοντας με 3-0 την Καλλονή κάνοντας δεύτερη σερί καλή εμφάνιση στην Τούμπα. Αυτό που θέλουν όλοι στον Δικέφαλο πλέον είναι δύο νίκες κόντρα σε Βέροια και Ξάνθη(Τετάρτη) για να πάει η ομάδα με ανεβασμένη ψυχολογία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Τούντορ άλλαξε τον σχηματισμό σε 4-2-3-1 και είδε φανερή βελτίωση επιθετικά, όμως στην άμυνα μένει να δούμε πως θα αντιδράσει η ομάδα κόντρα σε πίεση. Σημαντική απώλεια του Λέοβατς αφήνει κενό στην αριστερή πτέρυγα. Το κακό σερί στην έδρα της συνέχισε η Βέροια που δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τον Πανθρακικό(0-0) χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Αντίθετα εκτός έδρας σε 8 ματς έχει μόλις μία ήττα, δείχνοντας πως ξέρει να κλέβει αποτελέσματα. Η ομάδα του Γεωργιάδη με 10 γκολ έχει την χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα, αλλά όπλο της είναι η άμυνα με 15 under σε 17 ματς. Μαζικές αποχωρήσεις παικτών στην Βασίλισσα...Η Βέροια θα παίξει στην Τούμπα για το μηδέν και αναμένεται να κλειστεί στην άμυνα, δίνοντας τα ηνία στον ΠΑΟΚ που δυσκολεύεται κόντρα σε κλειστές άμυνες. Εύκολα ή δύσκολα θα φτάσουν στην νίκη οι γηπεδούχοι...όμως η Βέροια μπορεί να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ και να μας δώσει το υψηλότατο γκολ-γκολ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΕΚ OVER: Προσπάθησε να κάνει την έκπληξη ο ΠΑΣ στην Λεωφόρο πήρε την νίκη (1-0) όμως δεν είναι ήταν αρκετό για να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου. To θέμα Τσάβες αναστάτωσε την ομάδα του Πετράκη που έχασε με κάτω τα χέρια στην Τούμπα. Στους Ζωσιμάδες πάντως είναι δυνατός και στις τρεις τελευταίες φορές που υποδέχτηκε την ΑΕΚ έχει 2 νίκες και 1 ισοπαλία. Χωρίς να εντυπωσιάζει η ΑΕΚ έχει χτίσει ένα σερί με 4 σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο και βρίσκεται σταθερά στην 2η θέση της βαθμολογίας. Ο Πογιέτ έχει κατασταλάξει σε ένα βασικό κορμό και ψάχνει μεταγραφική ενίσχυση. Από 4 οver στα τελευταία 5 ματς έρχεται η ΑΕΚ. Ο ΠΑΣ εντός έδρας είναι σκληρό καρύδι και παίζει επιθετικά έχοντας βρει δίχτυα στα 8 από τα 9 εντός έδρας ματς που έδωσε. Η ΑΕΚ έχει βρει ρυθμό είναι ομάδα που φέρνει οver εύκολα (11 σε 17 ματς) και θέλει την νίκη. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για ματς με ρυθμό και γκολ με τον αστερίσκο του γηπέδου που μπορεί να μοιάζει με χωράφι.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ 1: Είχα αποφασίσει να μην ασχοληθώ...όμως διάβασα ένα κείμενο με τις επιδόσεις της Λίβερπουλ με τον Κλοπ στον πάγκο στα ντέρμπι, κέρδισε 1-4 την Σίτι, 1-3 την Τσέλσι, πήρε ισοπαλία στην έδρα της Τότεναμ στο ντεμπούτο του (3 μέρες προπόνησης) και φυσικά το 3-3 με την Άρσεναλ την Τετάρτη. Αήττητος στα ντέρμπι αφού ο Γερμανός ξέρει πολύ καλά να πορώνει τους παίκτες του σε τέτοια ματς και να παίρνει το 150%, από την άλλη ο Φαν Χάαλ το μόνο που κάνει πλέον καλά είναι να μαλώνει με τους δημοσιογράφους... Είδα και αυτό το video και πείστηκα για τον άσο...

Liverpool vs. Manchester United - one day away
Just 24 hours to go...
Δημοσιεύτηκε από Liverpool FC στις Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016


Σύστημα 2-3
ΣΤΟΟΥΚ-ΑΡΣΕΝΑΛ  1  4,00
ΚΑΡΠΙ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ 2  2,80
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ 1   2,40

Δυάδα
ΠΑΟΚ-ΒΕΡΟΙΑ  G/G   2,35
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΕΚ  ΟVER  2,35

Δυάδα
ΜΙΛΑΝ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΟVER  2,00
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΟVER  2,10

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου