Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

ΜΕ ΓΑΛΛΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ


Ο ΠΑΟΚ αν και καταιγιστικός έβαλε μόνο 3 γκολ στην Καλλονή και μας έστειλε στον κουβά όπως άλλωστε και ο κάκιστος Παναθηναϊκός που κινδύνεψε με αποκλεισμό μέσα στην Λεωφόρο από τον ΠΑΣ με τους Γιαννιώτες να έχουν την κατοχή μπάλας και πολλές χαμένες ευκαιρίες. Κανονικά ούτε σήμερα η μέρα προσφέρεται για ποντάρισμα... και η δυάδα μας θα είναι στο χαλαρό έτσι για να πούμε ότι ασχοληθήκαμε.




ΝΙΣ-ΑΝΖΕ Χ: Η φιλόδοξη Νις είναι φανερά ντεφορμέ το τελευταίο διάστημα αφού μετρά μόλις νίκη στα τελευταία 8 ματς σε όλες τις διοργανώσεις (δύο αποκλεισμοί σε Λιγκ Καπ και Κύπελλο). Μετά την διακοπή αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Ρεν εντός έδρας στο κύπελλο στα πέναλτι και πήρε βαθμό στην έδρα της Λιλ για το πρωτάθλημα. Η Ανζέ είναι η μεγάλη έκπληξη της φετινής χρονιάς, αν και νεοφώτιστη βρίσκεται στην 2η θέση πίσω από την Παρί, έχει την δεύτερη καλύτερη άμυνα με 11 γκολ παθητικό σε 20 ματς και δείχνει διατιθεμένη να κρατηθεί ψηλά μέχρι το τέλος της χρονιάς. Στα τελευταία 8 ματς έχει μόλις μία ήττα και συνολικά μετρά μόλις 4 ήττες στο πρωτάθλημα. Η Ανζέ θα κάνει το γνωστό της παιχνίδι κλείνοντας όλους τους χώρους και δύσκολα η ντεφορμέ Νις θα βρει τρόπο να διασπάσει την άμυνα της, η ισοπαλία μοιάζει αρκετά πιθανή.

ΝΤΙΖΟΝ-ΜΠΟΥΡΓΚ ΠΕΡΟΝΑΣ ΟVER: H Nτιζόν φέτος μοιάζει έτοιμη για την άνοδο, φιγουράρει στην 2η θέση της βαθμολογίας έχοντας κάνει φοβερό πρώτο γύρο. Έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 35 γκολ και εντός έδρας έχει 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Σήμερα κοντράρεται με μια αλλοπρόσαλλη ομάδα την Μπουργκ Περονάς, που παρόλο που είναι νεοφώτιστη παίζει φουλ επίθεση, έχει πετύχει 33 γκολ και διαθέτει την δεύτερη καλύτερη επίθεση αλλά έχοντας δεχτεί 34 έχει και την δεύτερη χειρότερη άμυνα. Βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας και παίζει χωρίς άγχος. Πρόκειται για τις δύο καλύτερες επιθέσεις στην Β' Γαλλίας και από τις ομάδες που έχουν τα περισσότερα οver. Στο 1,90 βρίσκουμε το οver και θα το ποντάρουμε.

Δυάδα
ΝΙΣ-ΑΝΖΕ Χ  3,20
ΝΤΙΖΟΝ-ΜΠΟΥΡΓΚ ΠΕΡΟΝΑΣ ΟVER  1,90

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου