Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

ΠΗΡΕ ΦΟΡΑ Ο ΠΑΟΚ


Tι να γράψεις για την χτεσινή πανωλεθρία; Να αρχίσουμε από την Άρσεναλ που δέχτηκε το γκολ στο 93'; να συνεχίσουμε με την Λέστερ που θέλει να μας εκθέσει; να πούμε για το Σίτι-Έβερτον που είχε τρελό ρυθμό αλλά ούτε ένα γκολ; να πούμε για την πιο κακή εμφάνιση της Γούοτφορντ στην φετινή Premier League; να πούμε για το Μπιλμπάο που έπαιξε άμυνα για σεμινάριο για πρώτη φορά φέτος; Μόνο για την Στόουκ μπορούμε να είμαστε περήφανοι... Την διαγράφουμε γενικότερα την χτεσινή μέρα και συνεχίζουμε με χαλαρό ποντάρισμα σήμερα αφού το πρόγραμμα δεν βοηθάει.



ΠΑΟΚ-ΚΑΛΛΟΝΗ 1 & ΟVER 3,5: Μετά από καιρό ο ΠΑΟΚ έκανε καλή εμφάνιση και κέρδισε εύκολα τον ΠΑΣ με 3-1. Το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με αρκετές απουσίες και δεν είχαν συνοχή στην άμυνα βοήθησε την ομάδα του Τούντορ να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες. Εκεί που δυσκολεύεται ο Δικέφαλος είναι κόντρα σε κλειστό παιχνίδι που δεν βρίσκει χώρους. Η Καλλονή με το 2-1 του πρώτου ματς είναι δεδομένο πως θα προσπαθήσει να κρατήσει το μηδέν πίσω και στην συνέχεια ότι βγει. Όμως οι γηπεδούχοι θα μπουν με φόρα και θεωρώ πως θα πετύχουν το γκολ πρόκρισης από νωρίς με αποτέλεσμα η ομάδα της Μυτιλήνης να καταρρεύσει...άλλωστε η εικόνα της φέτος σχεδόν σε όλα τα ματς είναι απογοητευτική. Περιμένουμε εύκολο απόγευμα για τον ΠΑΟΚ και θα πάμε με τον άσο σε συνδυασμό με πολλά γκολ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΟVER: Ο ΠΑΣ πραγματοποίησε στην Τούμπα ίσως την χειρότερη φετινή του εμφάνιση ενώ βγήκαν στην φόρα τα εσωτερικά προβλήματα της ομάδας με τους παίκτες να είναι απλήρωτοι και τον Τσάβες να είναι ο πρώτος που άνοιξε τον χορό των αποχωρήσεων. Στο πρώτο ματς στου Ζωσιμάδες μέχρι την αποβολή η ομάδα του Πετράκη ήταν καλύτερη όμως στο τέλος δεν άντεξε την πίεση και δέχτηκε δύο γκολ που κάνουν την προσπάθεια πρόκρισης να μοιάζει με θαύμα. Ο Παναθηναϊκός έφυγε με την νίκη από την Μυτιλήνη με τους Μπουμάλ και Μέστο στην εντεκάδα. Το κύπελλο είναι βασικός στόχος για τους Πράσινους και δύσκολα ο Στραματσιόνι θα κάνει πολλές αλλαγές παρόλο που έχει την πρόκριση στο τσεπάκι. Περιμένω από τον ΠΑΣ να παίξει ανοιχτά καθώς δεν έχει άλλη επιλογή με το οver στο 2,05 να είναι η επιλογή μας.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ ΟVER: Η Ατλέτικο φιγουράρει στην κορυφή της Primera κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού σχεδόν στα κρυφά... Ο Σιμέονε έχει βρει χημεία στην ομάδα του που δεν δέχεται γκολ με τίποτα (8 γκολ σε 19 ματς). Δεν θα αδιαφορήσει για το κύπελλο η Ατλέτικο  άλλωστε το 1-1 του πρώτου ματς τις δίνει προβάδισμα. Η Βαγιεκάνο βρίσκεται σε κακή κατάσταση, έχοντας 2 βαθμούς τις τελευταίες 8 αγωνιστικές και πλέον βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού, τραγικές επιδόσεις στην άμυνα με 43 γκολ παθητικό. Οι φιλοξενούμενοι αναγκαστικά θα παίξουν επιθετικά, αυτή είναι άλλωστε η φιλοσοφία τους οι Ροχιμπλάνκος όμως αν βρουν κενούς χώρους μπορούν να τους σκοτώσουν.

Τριάδα
ΠΑΟΚ-ΚΑΛΛΟΝΗ  1 & OVER 3,5   2,35
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  OVER   2,00
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ  OVER  1,85

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου