Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

ΔΙΠΛΟ ΤΙΤΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ


Xρειάστηκε και τύχη για να πάμε ταμείο χτες αφού τόσο το οver στο Περιστέρι όσο και η ισοφάριση της Νιουκάστλ ήρθαν στο 90'... Αδικείται η Γιουνάιτεντ χτες για να πούμε την αλήθεια αφού έκανε μετά από καιρό καλή εμφάνιση, όμως στο τέλος πλήρωσε την έλλειψη ψυχολογίας που υπάρχει αφού ήταν φανερό πως έτρεμαν τα πόδια των παικτών της στα τελευταία λεπτά και φυσικά ο Λούις στον πάγκο απλά παρακολουθούσε... Κρατάμε λοιπόν την καλή εμφάνιση και το ταμείο για δεύτερη σερί μέρα και πάμε να χτίσουμε σερί με την Premier League και σήμερα να είναι η κύρια δεξαμενή των σημείων μας.




ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΑΡΣΕΝΑΛ 2: Τα πράγματα στην Λίβερπουλ με τους τραυματισμούς έχουν ξεφύγει επικίνδυνα με τον Κλοπ να μην μπορεί να πιστέψει πως η ομάδα του θα δώσει τον έκτο αγώνα μέσα σε 18 μέρες και να προειδοποιεί τον Γκουαρδιόλα...ότι θα πάθει σοκ με την συχνότητα των ματς στην Αγγλία. Στάριτζ, Κουτίνιο, Χέντερσον, Λόβρεν, Σκρτέλ, Ίνγκς, Γκόμες, Ίμπε, Ορίγκι είναι σίγουρα εκτός και οι Κόλο Τουρέ και Σακό εξαιρετικά αμφίβολοι για τους γηπεδούχους. Ήδη χτες πήρε με δανεισμό τον κεντρικό αμυντικό Κόκερ από την ΚΠΡ για να υπάρχει κάποιος διαθέσιμος στόπερ για το σημερινό ματς. Απουσίες βέβαια έχει και η Άρσεναλ αλλά πλέον έχει μάθει να ζει με αυτές, φέτος στα ντέρμπι τα πάει περίφημα και δείχνει έτοιμη να σπάσει την κατάρα και να σηκώσει τον τίτλο, τέτοια ματς δίνουν τίτλους. Στο Άνφιλντ η Άρσεναλ έχει χτίσει καλό σερί αφού στα τελευταία 8 έχει μόλις μία ήττα (με 5-1 πάντως). Διπλό λοιπόν για τους Κανονιέρηδες.

MANTΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΕΒΕΡΤΟΝ OVER 3,5: Oι δύο ομάδες έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς αφού κοντράρονται και στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ με την Έβερτον να κερδίζει το πρώτο ματς. Η  Μάντσεστερ Σίτι έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, ενώ εντός έδρας δέχεται γκολ εδώ και 8 σερί ματς. Η Έβερτον είναι από τις πιο επιθετικές ομάδες όμως πληρώνει τα αμυντικά της κενά. Παρότι βρίσκεται στην 11η θέση έχει την 3η καλύτερη επίθεση μετά από Σίτι και Λέστερ. Οι γηπεδούχοι χωρίς τον Κομπανί και τον Μανγκαλά στην άμυνα θα δεχτούν ένα γκολ από τον δαιμονισμένο Λουκάκου...το γκολ-γκολ στο 1,60 είναι επιλογή όπως και το 2,10 του οver 3,5.

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΛΕΣΤΕΡ 1: Ισόπαλες με 2-2 οι δύο ομάδες την Κυριακή για το Κύπελλο με τις δύο ομάδες να παίζουν με αρκετές αλλαγές, αλλά κυρίως την Τότεναμ... Για την Λέστερ τα έχουμε πει, δεν μπορεί να πάει παραπάνω, η Τότεναμ θέλει Champions League είναι δεμένη και στιβαρή ομάδα, δύσκολα κάνει γκέλες.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ 2: Ψάχνεις να βρεις τους λόγους που οι γηπεδούχοι είναι τόσο φαβορί. Στα τελευταία 10 ματς έχουν 8 ήττες, 1 ισοπαλία και μία νίκη επί της Άρσεναλ. Είναι φανερά ντεφορμέ δεν θα έχει σήμερα τους δύο καλύτερους παίκτες της, τον σκόρερ Πελέ και την χαφάρα Γουινάμα. Η Γούοτφορντ είναι εξαιρετική ομάδα, δεμένο σύνολο βρίσκεται στην 9η θέση, έχει 7 ήττες και όλες ήρθαν από ομάδες από το πρώτο μισό της βαθμολογίας και οι περισσότερες οριακά στο γκολ. Στο 4,50 το διπλό έχει αξία.

ΣΤΟΟΥΚ-ΝΟΡΓΟΥΪΤΣ 1: H Στόουκ χρειαζόταν ανάσες και τις πήρε το Σαββατόκυριακο στο κύπελλο με τον Χιουζ να ξεκουράζει όλους τους βασικούς επί της Ντόνκαστερ. Η Στόουκ έχει ποιότητα ως ομάδα ειδικά από την μέση και μπροστά με τους Σακίρι, Αρναούτοβιτς, Κρικτς, Ντιούφ, Αφελάι. Η Νόργουιτς μάχεται για την παραμονή έχει περιορισμένο ταβάνι και εκτός έδρας έχει 6 ήττες. Στο Μπριτάνια έχουν λυγίσει καλύτερες ομάδες(Σίτι,Γιουνάιτεντ, Τσέλσι) και ο άσος στο 2,10 είναι αποδεκτός.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΟVER: Ρεβάνς του 3-2 στο πρώτο ματς στο Σαν Μαμές με τους Βάσκους να επιστρέφουν από το 2-0 του ημιχρόνου. Άκρως επιθετικές ομάδες και οι δύο με τους γηπεδούχους πάντως να κάνουν rotation αφού κυνηγούν την 4η θέση και το Champions League στο πρωτάθλημα. Το οver του 2,00 είναι ελκυστικό αφού περιμένουμε να γίνει ανοιχτό ματς.

Τριάδα
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΑΡΣΕΝΑΛ  2   2,60
ΤΟΤΕΝΑΜ-ΛΕΣΤΕΡ 1  1,75
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΕΒΕΡΤΟΝ ΟVER 3,5  2,20

Moνό αποδεκτό
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ  2  4,50

Μονό αποδεκτό
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΕΒΕΡΤΟΝ   ΟVER 6,5   15,00

Δυάδα
ΣΤΟΟΥΚ-ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ  1  2,10
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ  ΟVER  2,00

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου