Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ...



Η Κυριακή αποδείχτηκε κερδοφόρα...αλλά μας χάλασε το party ο Ηρακλής που έκανε τραγική εμφάνιση στην Νέα Σμύρνη και η Σαμπντόρια που το πάλεψε πάντως κόντρα στην Γιουβέντους. Καμαρώνουμε βέβαια για το τεράστιο διπλό της Σασούολο κόντρα στο...άσχημοπαπο της Ίντερ. Σήμερα το μενού θα είναι λιτό και χωρίς συνοδευτικά αλλά μπορεί να αποδειχτεί χορταστικό.




ATΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΟVER: Τρίτο ματς ανάμεσα στις δύο μέσα σε μια εβδομάδα, με τα δύο προηγούμενα να μην έχουν ούτε ένα γκολ. Το Σάββατο στο Περιστέρι ο Ατρόμητος έχασε πολλές ευκαιρίες για να φτάσει στην νίκη χωρίς όμως να τα καταφέρει, ενώ ο Πλατανιάς είχε δοκάρι για να κλέψει το ματς. Πλέον το σημερινό ματς είναι χωρίς αύριο αφού κρίνεται η πρόκριση στα προημιτελικά και οι γηπεδούχοι θέλουν την πρόκριση αφού το κύπελλο είναι η μοναδική διέξοδος για κάτι καλό στην σεζόν. Η επιλογή μας θα είναι το οver στο εξωπραγματικό 2,70...ένα ματς αν μπει θα αλλάξει τα δεδομένα και θα γίνει ανοιχτό ματς, ο Πλατανιάς έχει μείνει χωρίς γκολ εδώ και 6 ματς, κάποια στιγμή θα σπάσει η γκίνια.

NIOYKAΣΤΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ 1X: Για δεύτερο σερί ματς η Νιούκαστλ παρότι ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο της ηττήθηκε με 1-0. Στην έδρα της Γούοτφορντ έχασε κλασικές ευκαιρίες δεν κατάφερε να σκοράρει και δέχτηκε το γκολ από δικό της τραγικό λάθος με τον Γουινάλντουμ να βγάζει την ασίστ στον σκόρερ. Θυμίζουμε πως είχε προηγηθεί η ήττα με 1-0 στο Λονδίνο από την Άρσεναλ με πρωταγωνιστή τον Τσεχ. Οι Καρακάξες έχουν επιθετικό πρόβλημα και βρίσκουν δύσκολα δίχτυα, όμως οι εμφανίσεις που κάνουν το τελευταίο διάστημα είναι θετικές και κάποια στιγμή θα έχουν και βαθμολογικό αντίκρισμα. Για την Γιουνάιτεντ δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, η κακή εικόνα που εμφανίζει πλέον έχει μονιμοποιηθεί και για να κερδίσει την Σέφιλντ (δύο κατηγορίες πιο κάτω) στο Όλντ Τράφορντ χρειάστηκε ένα πέναλτι στο 93' με τον Φαν Χαάλ μάλιστα να παίζει με βασικούς. Για ακόμη μια φορά το Όλντ Τράφορντ αποδοκίμασε μετά την λήξη...Με ρίσκο παίζουμε άσο, αλλά λόγο της επιθετικής δυστοκίας της Νιουκάστλ πάμε με το 1Χ στο 2,10.

Δυάδα
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΟVER 2,70
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ  1Χ  2,10

Μονό αποδεκτό
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ  1  5,25

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου