Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ





H Σίτι μας πλήγωσε χτες αφού...δεν κατάφερε να κερδίσει την Λέστερ χαλώντας έτσι την δυαδούλα μας. Ευτυχώς η Ίπσουιτς έβγαλε ωραιότατο διπλό στο Μπράιτον και κλείσαμε την μέρα με κέρδος. Για την Λέστερ δεν έχει αλλάξει κάτι συνεχίζω να έχω την ίδια άποψη η κατηφόρα έρχεται... Οι Ισπανοί μπαίνουν σήμερα το πρόγραμμα και μας δίνουν κάποιες επιλογές. Τελευταίο στοίχημα της χρονιάς σήμερα...Καλή Χρονιά λοιπόν να έχουμε. Νέα στήλη το Σάββατο.





ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΟVER: Η Σάντερλαντ με τέσσερις σερί ήττες έπεσε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και ο Σαμ Αλαρντάις ψάχνει τρόπο να λύσει το αμυντικό πρόβλημα της ομάδας του...αφού με 37 γκολ έχει την χειρότερη άμυνα της Premier League. Η Λίβερπουλ επέστρεψε στις νίκες μετά από 3 αγωνιστικές με το 1-0 επί της Λέστερ, σε ένα ματς που έπαιξε αρκετά προσεκτικά και πήρε την νίκη λόγο της θέλησης και των τρεξιμάτων των ποδοσφαιριστών του Κλοπ. Οι reds με νίκη ανεβαίνουν στην 6η θέση παρέα με την Γιουνάιτεντ και θα παλέψουν για την νίκη, κάτι που είναι δεδομένο πως θα κάνουν και οι γηπεδούχοι αφού δεν έχουν πολλά περιθώρια. Το οver στο 1,95 είναι επιλογή.

MAΔΕΡΓΟΥΕΛ-ΣΕΝ ΤΖΟΝΣΟΝ ΟVER:Οι δύο ομάδες είναι ξεκούραστες αφού οι αναμετρήσεις τους το Σάββατο αναβλήθηκαν. Η Μάδεργουελ παλεύει για την σωτηρία της και έρχεται από την τεράστια νίκη επί της Σέλτικ και μάλιστα εκτός έδρας, ενώ τρέχει αήττητο 3 αγωνιστικών και 5 ματς σερί με οver. Η Σεντ Τζόνσον έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα μετά την Σέλτικ και μετρά 14 οver σε 19 ματς, έχοντας μείνει πάντως άσφαιρη...στα δύο τελευταία ματς που έδωσε κόντρα σε Σέλτικ και Χαρτς. Σε 11 ματς μεταξύ τους με γηπεδούχο την Μάδεργουελ είχαμε 8 over. Στο 2,10 κρατάμε το οver.

BAΓΙΕΚΑΝΟ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΟVER: H Bαγιεκάνο έρχεται από το ντροπιαστικό 10-2 στο Μπερναμπέου έχοντας βέβαια το ελαφρυντικό των 9 ποδοσφαιριστών από το 28'. Ο Πάκο Χέμεθ πάντως έμεινε πιστός στην φιλοσοφία του...παρότι έπαιζε με 9 έκανε άμυνα στο ψηλά στο κέντρο με αποτέλεσμα να έρθει η συντριβή. Έτσι θα παίξει και σήμερα κόντρα στην Ατλέτικο, επιθετική φιλοσοφία, πίεση ψηλά. Ο Σιμέονε δεν θα έχει στην διάθεση του τους δύο βασικούς του χαφ αφού ο αρχηγός Γκάμπι και ο Τιάγκο θα λείψουν, όπως και ο Φελίπε Λούις. Περιμένουμε ματς με ρυθμό και το οver στο 2,00 έχει αξία.

ΡΕΑΛ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ 2:Στην Ρεάλ η κατάσταση πάει να ξεφύγει...ο Ρονάλντο βρίζεται με τους οπαδούς, οι παίκτες δεν θέλουν να βλέπουν τον Μπενίτεθ και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία. Το 10-2 επί της Βαγιεκάνο μπορεί να ξεγελά...όμως με τέτοιο κλίμα που υπάρχει εγώ θα ρίξω μια τουφεκιά στο 23,00 της Σοσιεδάδ. Μπορεί οι Βάσκοι να μην είναι καμιά ομαδάρα, άλλα έχουν τσαγανό και θα παίξουν με πάθος.

Τριάδα
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ  OVER  1,95
ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ-ΣΕΝ ΤΖΟΝΣΟΝ  OVER  2,10
ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ  OVER  2,00


Μονό αποδεκτό
ΡΕΑΛ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ  2   23,00

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην ARENA PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου