Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

TA MEΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΤΟΥ ΦΑΝ ΧΑΑΛ



Γιορτές, χαρούμενο κλίμα, ευχάριστη διάθεση, οικογενειακές στιγμές, φαγοπότι, ποτό, ξενύχτια...μελομακάρονα και χάρης στους Άγγλους και στοίχημα αυτές είναι μερικές από τις λέξεις που χαρακτηρίζουν τις μέρες που διανύουμε. Boxind Day λοιπόν και θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με την  Premier League. Μην ξεχνάτε πως την Δευτέρα έχουμε κανονικά αγωνιστική... στην Premier League.




ΣΤΟΟΥΚ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 1: Η κατάσταση στην Γιουνάιτεντ έχει φτάσει στο απροχώρητο με τον Φαν Χάαλ πλέον να μην έχει στήριξη από κανέναν. Παίκτες, κόσμος,δημοσιογράφοι...όλοι περιμένουν το κεφάλι του με την διοίκηση να έχει δώσει τελεσίγραφο στον Ολλανδό τα ματς με Στόουκ και αυτό με την Τσέλσι που ακολουθεί την Δευτέρα. Δεν υπάρχει σωστά δομημένο αγωνιστικό πλάνο, οι παίκτες μοιάζουν μπερδεμένη και τα έξι ματς χωρίς νίκη πλέον έχουν ρίξει την ψυχολογία. Η Στόουκ έρχεται από άδικη εντός έδρας ήττα από την Κρίσταλ Πάλας (1-2) σε ένα ματς που ήταν κυρίαρχη, έχασε σημαντικές ευκαιρίες, είχε δοκάρι. Γενικότερα είναι σφιχτή ομάδα,δέχεται δύσκολα γκολ και επιθετικά έχει ποιότητα με τους Αρναούτοβιτς, Σακίρι, Κρικτς, Ντιούφ και Αφελάι. Πριν από λίγες μέρες στο Μπριτάνια κέρδισε εύκολα με 2-0 την Σίτι. Στην κατάσταση που βρίσκεται η Γιουνάιτεντ το 3,40 στον άσο για τους γηπεδούχους είναι καλή περίπτωση.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΛΕΣΤΕΡ ΟVER 3,5: Σε άσχημη κατάσταση η Λίβερπουλ δεν έχει νίκη στα 3 τελευταία ματς με τον Κλοπ να έχει πρόβλημα στην άμυνα αφού οι βασικοί του στόπερ Λόβρεν(αμφίβολος), Σκρτέλ είναι εκτός και αν ο Κροάτης δεν αγωνιστεί το δίδυμο Σακό, Τουρέ που μάλλον θα αγωνιστεί... μοιάζει με τραγωδία. Σημαντική απώλεια και ο Μίλνερ που κουμαντάρει την ομάδα. Η Λέστερ παίζει χωρίς άγχος με την λογική του όσα φάμε, όσα βάλουμε αφού οι Βάρντι, Μαχρέζ πετούν φωτιές. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις να δούμε φεστιβάλ γκολ και το οver 3,5 στο 2,50.

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ ΟVER: Σε φοβερή κατάσταση η νεοφώτιστη Μπόρνμουθ με τρεις σερί νίκες, έχοντας κερδίσει Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Γουέστ Μπρομ, ενώ συνολικά είναι 5 ματς αήττητη. Βρίσκει δίχτυα εύκολα, 5 ματς σερί σκοράρει. Η Κρίσταλ Πάλας εκτός έδρας έχει φοβερό ρεκόρ και στα τελευταία 3 ματς εκτός Λονδίνου έχει νίκες επί Λίβερπουλ, Στόουκ και ισοπαλία επί της Έβερτον. Ομάδες που βρίσκονται σε καλή κατάσταση και θα κυνηγήσουν την νίκη, με το οver στο 2,00 να είναι καλή περίπτωση.

ΤΣΕΛΣΙ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ Χ2: Πρεμιέρα Χίντινγκ στην Τσέλσι με το κλίμα να χαρακτηρίζεται τουλάχιστον περίεργο...αφού οι οπαδοί στηρίζουν Μουρίνιο και κράζουν τους παίκτες, ενώ ο Αμπράμοβιτς ασχολείται με τον καινούριο τεχνικό που θα αναλάβει το καλοκαίρι. Η Γούοτφορντ του Κίκε Φλόρες έχει 4 σερί νίκες, έχει φοβερή άμυνα...στην επίθεση ο Ίγκαλο σκοράρει για πλάκα και το Χ2 στο 3,00 έχει τύχες.


ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΑΡΣΕΝΑΛ 2-3 ΓΚΟΛ: Μεγάλη νίκη για την Άρσεναλ στο ντέρμπι τίτλου με την Σίτι και πλέον η ομάδα του Βενγκέρ είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παρά τις πολλές απουσίες  έχει βρει ισορροπία όμως είναι φανερό πως αρκετοί από τους βασικούς χρειάζονται ανάσες και στο σκληρό αγωνιστικό πρόγραμμα των γιορτών ίσως αυτό φανεί. Σε κακή κατάσταση οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να πάρουν κάτι από το ματς. Η Άρσεναλ έχει φέρει 9 φορές το σύνολο γκολ 2-3 στα 10 τελευταία ματς στο πρωτάθλημα... κάπου εκεί θα κινηθεί και το σημερινό, αφού δύσκολα θα διαλύσει την Σαουθάμπτον.



Σύστημα 2-3
ΣΤΟΟΥΚ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.  1  3,40
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΛΕΣΤΕΡ ΟVER 3,5   2,60
TΣΕΛΣΙ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ  Χ2  3,00

Δυάδα
ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ ΟVER  2,00
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΑΡΣΕΝΑΛ 2-3 ΓΚΟΛ  1,95

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου