Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΙΣ...



Μια χαρά τα φάγαμε τα μελομακάρονα του Φαν Χάαλ το Σάββατο και μαζί με το Χ2 της Γούοτφορντ μας πλήρωσαν μια καλή δυάδα στο σύστημα, χάνοντας βέβαια τα πολλά γκολ στο Λίβερπουλ-Λέστερ. Μόλις δύο μέρες μετά την Boxing Day έχουμε και πάλι αγωνιστική στην Premier League και παρότι στην Αγγλία είναι συνηθισμένοι η κούραση θα παίξει τον ρόλο της, ειδικά στις ομάδες που έχουν μικρό ρόστερ ή έχουν τραυματίες. Το ματς που ξεχωρίζει είναι το Γιουνάιτεντ-Τσέλσι...και τώρα ήρθε η ώρα να πούμε οριστικά αντίο στον αγαπημένο μας Λούις Φάν Χάαλ.



Kόντρα στον παλιόφιλο και συμπατριώτη του Γκους Χίντινγκ το τελευταίο ματς του Φαν Χάαλ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΤΣΕΛΣΙ 2: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και οι δύο ομάδες, η Γιουνάιτεντ  με 4 σερί ήττες και 7 ματς χωρίς νίκη και τους ποδοσφαιριστές της να δείχνουν ανήμποροι μέσα στον αγωνιστικό χώρο μη μπορώντας να ακολουθήσουν το πλάνο του Φαν Χάαλ. Στην Τσέλσι οι ποδοσφαιριστές κατάφεραν να διώξουν τον Μουρίνιο, όμως στο ντεμπούτο Χίντινγκ παρά την διάθεση που έδειξαν δεν κατάφεραν να κερδίσουν την εξαιρετική Γουότφορντ. Πάντως έκαναν καλή εμφάνιση, είχαν ευκαιρίες ένα χαμένο πέναλτι και γενικά έδειξαν να προσπαθούν να αλλάξουν την κατάσταση. Στην Γιουνάιτεντ πλέον όλοι περιμένουν την απόλυση του Φαν Χάαλ με την κατάσταση να έχει φτάσει στο απροχώρητο. Η μοίρα λοιπόν τα έφερε έτσι ώστε το τελευταίο ματς(εκτός απροόπτου) να είναι κόντρα στον παλιόφιλο και συμπατριώτη του Γκους Χίντινγκ.  Στο 3,10 θα ρισκάρουμε με το διπλό αφού η κατάσταση στους γηπεδούχους δείχνει μη αναστρέψιμη. Μια τελευταία φορά θα μας πληρώσει ο Λούις...πριν μας αποχαιρετήσει οριστικά.


ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ 2: Γερό χαστούκι για την Άρσεναλ που λίγες μέρες μετά την μεγάλη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι έφυγε ταπεινωμένη από το Σαουθάμπτον με τέσσερα γκολ στην πλάτη. Μεγάλο πρόβλημα για την Βενγκέρ η κούραση αφού οι τραυματισμοί δεν του δίνουν πολλά περιθώρια για rotation με αποτέλεσμα να χρησιμοποιεί τους ίδιους ποδοσφαιριστές σε όλα τα ματς. Τώρα μάλιστα που είναι αναγκασμένος να το κάνει και έχοντας ματς μέσα σε δύο μέρες το πρόβλημα θα είναι ακόμα μεγαλύτερο. Κανένας από τους Σάντσες, Καθόρλα, Γουίλσιρ, Κοκλέν, Αρτέτα, Ροσίτσκι και Γουέλμπεκ δεν προλαβαίνουν το σημερινό ματς. Από την άλλη έχουμε την εκπληκτική νεοφώτιστη Μπόρνμουθ που τρέχει ένα αήττητο 6 αγωνιστικών, βγάζοντας φοβερή μαχητικότητα σε όλα τα παιχνίδια της βγάζοντας το λάδι στον αντίπαλο με τα τρεξίματα της. Στην φετινή Premier League όλα είναι πιθανά και το 8,00 του διπλού είναι υπερβολικό...


ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 2: Η Γουέστ Χαμ έμεινε για όγδοο σερί παιχνίδι μακριά από τις νίκες με αποτέλεσμα να έχει υποχωρήσει αρκετά στην βαθμολογία φτάνοντας στην 10η θέση. Τα σφυριά πάντως είναι σκληροτράχηλη ομάδα και δύσκολα γνωρίζουν την ήττα έχοντας 5 σερί ισοπαλίες. Μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση με τον Μπίλιτς αφού υπάρχουν αρκετοί τραυματίες με τους Μόουζες, Παγιέτ, Κάρολ, Σακό και Λαζίνι είναι τραυματίες και ο Ένερ Βαλέντσια επέστρεψε στο ματς με την Άστον Βίλα μετά από τραυματισμό και δύσκολα θα βγάλει δεύτερο 90λέπτο μέσα σε 2 μέρες. Υπάρχει και ο Γέλαβιτς...αλλά φέτος έχει κάνει τραγικές εμφανίσεις. Η Σαουθάμπτον διανύει μια μέτρια χρονιά, όμως έρχεται από τον θρίαμβο επί της Άρσεναλ με αποτέλεσμα να ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία της. Οι γηπεδούχοι δείχνουν μπουκωμένοι το τελευταίο διάστημα(2 γκολ στα τελευταία 5) και το διπλό στο 2,40 έχει ενδιαφέρον.


ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ-ΤΟΤΕΝΑΜ Χ: Η Γούοτφορντ εντυπωσιάζει με την φετινή της πορεία στην Premier League που την έχει φέρει στην 7η θέση, έρχεται από ισοπαλία στην έδρα της Τσέλσι (2-2) δείχνοντας για ακόμη μια φορά τα δόντια της. Είχαν προηγηθεί 4 σερί νίκες για τις σφήκες του Κίκε Φλόρες που είναι μια ομάδα με εξαιρετική αμυντική λειτουργία και επιθετικά βασίζεται στο εκπληκτικό δίδυμο Ντίνι και Ιγκάλο αφού οι δύο του έχουν πετύχει 19 από τα 23 γκολ της ομάδας. Η φετινή Τότεναμ δείχνει έτοιμη για την υπέρβαση και την έξοδο στο Champions League, έχει γνωρίσει μόλις 2 ήττες στο πρωτάθλημα και φυσικά βρίσκεται πολύ κοντά στην κορυφή (4η θέση). Οι Πετεινοί είναι σκληρή ομάδα και δύσκολα γνωρίζουν την ήττα έχοντας ρεκόρ 8-8-2. Με την φόρμα των δύο ομάδων και την φοβερή κατάσταση που βρίσκονται η ισοπαλία μοιάζει μια ικανοποιητική λύση και για τους δύο.

Σύστημα 2-3
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΤΣΕΛΣΙ  2   3,10
ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ-ΤΟΤΕΝΑΜ Χ   3,50
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 2   2,40

Μονό αποδεκτό
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ 2   8,00

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου