Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

ΣΤΗΝ PREMIER LEAGUE ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ...



Το παλέψαμε χτες...αλλά δεν τα καταφέραμε πάλι να βρούμε στόχο. Το χάλι της Γιουνάιτεντ συνεχίστηκε όπως περιμέναμε...αλλά η Έβερτον κόλλησε πάλι στην ισοπαλία, ενώ η Γκλάντμπαχ υπέστη ξαφνική καθίζηση και έφυγε με πεντάρα από το Λεβερκούζεν. Άτυχοι ήμασταν και με την τριάδα μας στην Superleague, σωστά κοντράραμε Ηρακλή και ΑΕΚ, όμως ο Πλατανιάς δεν έβαλε ένα γκολ για να βγάλουμε την τριάδα... Η Λα Κορούνια με τον τρομερό Λούκας... μας άφησε παγωτό με το χουνέρι που έκανε στην Μπάρτσα, περιμέναμε να το παλέψει, να σκοράρει αλλά αυτοί το παράκαναν. Στα σημερινά έχουμε γεμάτη μέρα με τα ντέρμπι πάντως να είναι στην Ιταλία...




ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1: Οι χωριάτες έχουν 4 ματς στον πάγκο τον Ρεμί Γκαρντ και δεν έχουν πάρει ακόμα νίκη με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Μόνο στην ήττα από την Έβερτον πάντως έκαναν κακή εμφάνιση αφού πήραν ισοπαλία από την Σίτι και Σαουθάμπτον και έχασαν δύσκολα με 3-2 από την Γουότφορντ. Γενικότερα με τον Γάλλο στον πάγκο δείχνουν μια βελτίωση στο αγωνιστικό τους πρόσωπο βγάζοντας μαχητικότητα και τρεξίματα. Η Άρσεναλ μπορεί να κέρδισε τον Ολυμπιακό αλλά το τελευταίο διάστημα παραπατάει, οι τραυματισμοί έχουν αποδεκατίσει το ρόστερ, οι ίδιοι παίκτες σηκώνουν το βάρος και στο πρωτάθλημα έχει μία νίκη στα τελευταία 4 ματς. Οι κομβικοί Σάντσες, Καθόρλα και Κοκλέν λείπουν ξανά... Τα είπαμε και χτες στην φετινή Premier League όλα είναι πιθανά, η Άστον Βίλα θέλει μια μεγάλη νίκη για να αναστηθεί καλύτερη ευκαιρία δεν θα βρει. Στο 6,50 θα ρισκάρω με τους γηπεδούχους.

ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΟΝ-ΣΕΛΤΙΚ G/G: Οι γηπεδούχοι είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Σκωτία με 9 νίκες μία ισοπαλία και μία ήττα στα τελευταία 11 ματς σε όλες τις διοργανώσεις ενώ έχουν την δεύτερη καλύτερη επίθεση μετά την Σέλτικ με 35 γκολ ενεργητικό, έχοντας σε 19 επίσημα ματς 15 οver με τα 18 να είναι γκολ-γκολ, ενώ η ίδια έχει σκοράρει σε όλα. Η Σέλτικ δεν έχει αντίπαλο...όμως έχοντας και κούραση από το απαιτητικό ματς στην Κωνσταντινούπολη με την Φενέρ την Πέμτπη ένα γκολ μπορεί να το φάει. Το γκολ-γκολ στο 1,90 κρατάμε.


ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ ΟVER: Oι πιο φορμαρισμένες ομάδες στο πρωτάθλημα, η Νυρεμβέργη με τρεις σερί νίκες και αήττητο 8 ματς κόντρα στην πρωταθλήτρια χειμώνα Φράιμπουργκ που τέλειωσε τον πρώτο γύρο με μόλις 2 ήττες. Οι δυο τους έχουν τις καλύτερες επιθέσεις στο πρωτάθλημα με 33 και 39 γκολ αντίστοιχα με τους γηπεδούχους να έχουν 12 οver σε 17 ματς και τους φιλοξενούμενους 10. Το οver στο 1,80 είναι καλή επιλογή.

ΞΑΝΘΗ-ΒΕΡΟΙΑ 1: Τρίτη σερί ήττα για την Ξάνθη που απογοήτευσε κόντρα στον Πλατανιά. Ο Πανόπουλος πάντως στήριξε δημόσια τον Λουτσέσκου τονίζοντας πως αυτός κάνει το απόλυτο κουμάντο. Ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε με τους ποδοσφαιριστές του και ανέλυσαν τα αίτια των κακών εμφανίσεων το τελευταίο διάστημα. Μπέρτος και Παπαστεριανός επιστρέφουν με τους Γουάλας, Μπαξεβανίδη και Βασιλακάκη να είναι εκτός. Για πέμπτο σερί ματς η Βέροια έμεινε χωρίς νίκη, κάτι λογικό αφού πέτυχε μόλις ένα γκολ. Ο Γεωργιάδης αμφισβητείται πλέον ανοιχτά και είναι φανερό πως έχει χάσει τα αποδυτήρια αφού έχει έρθει σε ανοιχτή κόντρα με τους Αμπντούν και Μεραμπασβίλι. Εκτός έδρας δεν έχει ήττα με 3 νίκες και 3 ισοπαλίες. Στην Ξάνθη δείχνουν αποφασισμένοι να επιστρέψουν στις νίκες με τον Λουτσέσκου να έχει την στήριξη της διοίκησης αλλά και των παικτών του. Αντίθετα στην Βέροια ο Γεωργιάδης δείχνει να έχει χάσει το παιχνίδι και το αφύσικο εκτός έδρας σερί της Βασίλισσας κάποια στιγμή θα σπάσει, οπότε πρώτη επιλογή ο άσος.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ G/G :Μεγάλο ντέρμπι με τις δύο ομάδες να έχουν μεγάλη κόντρα εδώ και πολλά χρόνια. Παίκτης της Γιούβε ο προπονητής των Βιόλα Πάουλου Σόουζα στο παρελθόν.
 Επέστρεψε για τα καλά η Γιουβέντους και με το σερί νικών που έχει πλησίασε 6 βαθμούς από την κορυφή, ενώ προκρίθηκε και στους 16 του Champions League χάνοντας βέβαια την πρώτη θέση του ομίλου μετά την ήττα από την Σεβίλλη. Σταθερή στην απόδοση της η Φιορεντίνα από το ξεκίνημα της χρονιάς, βρίσκεται στην δεύτερη θέση και δείχνει φέτος έτοιμη για την υπέρβαση. Το γεγονός πως η Γιουβέντους έχει κρατήσει  το μηδέν στα τρία τελευταία στο πρωτάθλημα έχει ανεβάσει την απόδοση του γκολ-γκολ στο 1,90 και θα το επιλέξουμε αφού η Φιορεντίνα έχει σκοράρει και στα 21 επίσημα ματς που έδωσε φέτος.

ΝΑΠΟΛΙ-ΡΟΜΑ G/G & ΟVER: Κοιμήθηκε στο πρώτο μέρος στο ματς με την Μπολόνια η Νάπολι με αποτέλεσμα να βρεθεί να χάνει με 3-0...με την ήττα να την ρίχνει από την κορυφή. Στο Σάο Πάολο αντλεί δύναμη και έχει 9 νίκες,μια ισοπαλία σε 10 επίσημα ματς. Στην Ρόμα υπάρχει περίεργο κλίμα...αφού παρότι ήρθε η πρόκριση στους 16 του Champions League, οι οπαδοί της αποδοκίμαζαν την Τετάρτη στο Ολίμπικο. Δεν είναι σε καλή κατάσταση οι Ρωμαίοι και το πρόβλημα είναι κυρίως ψυχολογικό. Σε ένα τέτοιο ντέρμπι όμως υπάρχουν τεράστιο κίνητρο και η επιστροφή στην ενδεκάδα των Ζερβίνιο και Σαλάχ την δυναμώνει επιθετικά. Περιμένουμε γρήγορο ρυθμό αφού και οι δύο ομάδες φημίζονται για την επιθετικότητα τους και ο συνδιασμός του γκολ-γκολ με το οver προσφέρεται στο 2,00.
Μονό αποδεκτό
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1              6,50

Τριάδα
ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΟΝ-ΣΕΛΤΙΚ G/G        1,90
NYΡΕΜΒΕΡΓΗ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ    ΟVER     1,80
ΞΑΝΘΗ-ΒΕΡΟΙΑ                                1              2,00

Δυαδα
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ        G/G        2,00
ΝΑΠΟΛΙ-ΡΟΜΑ                                G/G &OVER        1,95

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην ΑRENA PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου