Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΛΟΥΙΣ...




Χάλια τα πήγαμε και στο Europa League...που καταφέραμε να χάσουμε μέχρι και το γκολ-γκολ του ΠΑΟΚ. Χτες πήραμε ρεπό για να γεμίσουν οι μπαταρίες ώστε να επιστρέψουμε ανανεωμένοι στην μάχη. 7 σημεία ξεχωρίσαμε, μια τριάδα από την Superleague μια δυάδα νορμάλ και φυσικά μια δυάδα με θηρία...





MΠΟΡΝΜΟΥΘ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 1: Απίστευτη νίκη για την νεοφώτιστη στο Λονδίνο επί της Τσέλσι πάνω που έδειχνε να χάνει την ψυχραιμία της αφού είχαν προηγηθεί 9 ματς χωρίς νίκη. Απογοητευτική η εικόνα της Γιουνάιτεντ στο Βόλφσμπουργκ όπου ηττήθηκε με 3-2 με αποτέλεσμα να συνεχίσει στο Europa League. Έντονη πίεση προς τον Φαν Χάαλ αφού η ομάδα του παρουσιάζει φριχτό θέαμα σχεδόν σε όλα τα ματς. Με 9 απουσίες στο σημερινό ματς αφού οι Ρούνεϊ, Σβάιντσαϊγκερ, Ρόχο, Τζόουνς, Σμόλινγκ, Νταρμιάν, Σο, Βαλένσια και Ερέρα είναι εκτός. Mε την άμυνα να έχει μεγάλο πρόβλημα αφού θα αγωνιστούν εκεί οι νεαροί Μακνέιρ, Βαρέλα, ο Μπλίντ και ο Γιάνγκ...Στην φετινή Premier League όλα είναι πιθανά, η Μπόρνμουθ θα μπει στο ματς με την ψυχολογία στα ύψη και θα βρει την Γιουνάιτεντ με απουσίες και κακό κλίμα. Άσος στο 3,40 και κρατάμε το οver στο 2,15.

NOΡΓΟΥΙΤΣ-ΕΒΕΡΤΟΝ 2: Εξαιρετικά άτυχη η Έβερτον στο δευτεριάτικο 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας με τα ζαχαρωτά να κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο έχοντας 3 δοκάρια και αρκετές χαμένες ευκαιρίες. Μπάρκλεϊ, Λουκάκου, Κονέ, Ντελοφέου συνθέτουν μια εκρηκτική επιθετική γραμμή και κόντρα στην αναιμική άμυνα της Νόργουιτς είναι δεδομένο πως θα βρουν χώρους για να απειλήσουν. Διπλό στο 2,55 έχει μεγάλη αξία.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 2: Όσο βλέπουμε σε τέτοιες αποδόσεις δεν γίνεται να μην την ποντάρουμε. Η Λεβερκούζεν έρχεται από μεγάλη απογοήτευση, αφού παρά την τεράστια προσπάθεια έμεινε στο 1-1 με την Μπαρτσελόνα και έμεινε εκτός Champions League. Μόλις μία νίκη στα τελευταία 8 ματς...με την Γκλάντμπαχ να έχει στα τελευταία 16 ματς μόλις 2 ήττες και αυτές από την Μάντσεστερ Σίτι.

HΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ X2: Τρομερό διπλό έβγαλε ο Ηρακλής στην Τρίπολη που παρότι έμεινε πίσω στο σκορ έκανε την ανατροπή, ενώ η άδικη αποβολή του Μπολούτ δεν τον πτόησε και κράτησε το 2-1 μέχρι το τέλος. Ψυχολογία στα ύψη λοιπόν στους Κυανόλευκους, με την σκληρή δουλειά του Παπαδόπουλου να επιβραβεύεται. Σημαντικές απουσίες αφού ο Μπαρτολίνι, Στάμου, Σαραμαντάς και Μπουλούτ είναι εκτός, ενώ ο Λάζαρ επιστρέφει αλλά δύσκολα θα παίξει από την αρχή. Ο Πανθρακικός δείχνει σημεία ζωής το τελευταίο διάστημα αφού στα 4 τελευταία κόντρα σε ΠΑΟΚ,ΑΕΚ,Ατρόμητο και Ολυμπιακό πέτυχε 9 γκολ και πήρε 4 βαθμούς ενώ ενδιάμεσα κέρδισε και τον Ολυμπιακό Βόλου στο κύπελλο. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ξέρει πολύ καλά πως η ομάδα του στερείται ποιότητας για αυτό έχει φροντίσει να...δώσει σκληράδα στην ενδεκάδα του με τους παίκτες του να παλεύουν ως το τελευταίο λεπτό. Σε τέτοια ματς που ο Ηρακλής είναι φαβορί...έχει τον ρόλο που δεν του ταιριάζει. Ο γηραίος είναι έτσι δομημένος που δύσκολα θα πάρει την πρωτοβουλία και θα δημιουργήσει φάσεις, θέλει περισσότερο να έχει ανοιχτό γήπεδο και να περιμένει τον αντίπαλο. Ο Πανθρακικός δεν θα πέσει αμαχητί και οι απουσίες των γηπεδούχων στην άμυνα μας οδηγούν στο Χ2.

MΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ G/G: Σε φουλ φόρμα η Λα Κορούνια 5 ματς αήττητη  με τον Λούκας να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Εξαιρετική επαφή με τα δίχτυα η Ντεπορτίβο αφού έχει σκοράρει στα 14 από τα 15 επίσημα ματς που έχει δώσει. Άνετη η Μπαρτσελόνα χωρίς τον Νεϊμάρ όμως...με τους Μέσι, Σουάρες να είναι αρκετοί βέβαια. Δεν θα φοβηθούν οι φιλοξενούμενοι, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα πάρουν αποτέλεσμα στο Καμπ Νου. Το γκολ-γκολ στο 2,25 κρατάμε.


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΕΚ 1X: Ο Πανιώνιος μπορεί να ηττήθηκε στην Τούμπα έδειξε όμως και πάλι πως είναι από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα, αφού κατάφερε να βραχυκλώσει τον ΠΑΟΚ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και ηττήθηκε χωρίς να είναι χειρότερος του. Κόντρα στην ΑΕΚ επιστρέφει και ο πρώτος σκόρερ Μπακασέτας ανεβάζοντας και άλλο τον δείκτη δυσκολίας για τον Πογιέτ που μετά από τρεις σερί νίκες κόντρα σε...εύκολα ματς επιστρέφει σε μεγάλο βαθμό δυσκολίας και δεν μας έχει πείσει πως θα μπορέσει να τα καταφέρει. Ο Ουζουνίδης έχει άριστα δουλεμένη την ομάδα του και μπορεί να πάρει έστω τον πόντο.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ G/G: Ο ΠΑΣ έχει από τις πιο ποιοτικές επιθετικές γραμμές του πρωταθλήματος και δύσκολα θα μείνει άσφαιρος για τρίτο σερί ματς. Ο Πλατανιάς πετάει με μία μόλις ήττα στα τελευταία 10 ματς που έχει δώσει έχει ανέβει στο +11 από την ζώνη υποβιβασμού και παίζει επιθετικά και χωρίς άγχος. Από 1-1 αρχίζει το ματς...



Τριάδα
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ G/G  2,10
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΕΚ 1Χ  1,78
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ  Χ2 2,10

Δυάδα
ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ-ΕΒΕΡΤΟΝ 2   2,55
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ G/G  2,25

Δυάδα
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ  2  3,75
ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.  1   3,40

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου