Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΡΑΝΙΕΡΙ...ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ...Ο ΖΟΖΕ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ


Η εβδομάδα ευτυχώς τέλειωσε...αφού από ήταν η χειρότερη της φετινής χρονιάς από άποψη ταμείων,με την χτεσινή μέρα να είναι ακόμη μια συνέχεια των προηγούμενων... Σήμερα παραδόξως η μέρα μου βγάζει θετική αύρα και σημεία που μ'αρέσουν,ίσως γιατί θα ποντάρουμε σε ΠΑΟΚ και Τσέλσι, να πας ταμείο και να κερδίσει και η ομάδα σου...γαμάτο συναίσθημα.





ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ 2&ΟVER: Κόντρα σε  όλα τα προγνωστικά ο Λεβαδειακός συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις  και με το διπλό στα Γιάννινα ανέβηκε στην 8η θέση στο +11 από την θέσεις υποβιβασμού. Με τον Μάντζιο σε εκπληκτική κατάσταση βρίσκει εύκολα δίχτυα.Τεράστιο διπλό στην Γερμανία για τον ΠΑΟΚ, όχι για βαθμολογικούς λόγους αλλά για την ψυχολογία που με την τέταρτη σερί του νίκη σε όλες τις διοργανώσεις πλέον θέλει νίκες μέχρι την διακοπή των γιορτών. Χαρίσης, Βίτορ, Κίτσιου, Ζάιρο είναι σίγουρα εκτός.Ο Λεβαδειακός παίζει πλέον χωρίς κανένα άγχος και βλέπει το σημερινό ματς ως πρόκληση, ενώ στο γήπεδο του σκοράρει εύκολα. Με την ψυχολογία στα ουράνια ο ΠΑΟΚ θέλει τους τρεις βαθμούς και θα μπει δυνατά. Περιμένουμε ματς με γκολ αλλά και νίκη της ομάδας του Τούντορ, το διπλό σε συνδυασμό με το οver πληρώνει εξαιρετικά.



Κόντρα από παλιά έχουν οι δύο τους...
ΛΕΣΤΕΡ-ΤΣΕΛΣΙ 2: Η Λέστερ που πριν αρχίσει η σεζόν ήταν το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό σύμφωνα με τις αποδόσεις των book, μετά από 15 αγωνιστικές βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας μόλις μία ήττα και έχοντας την καλύτερη επίθεση...this is Premier League. Επειδή όμως όλα τα ωραία κάποια στιγμή τελειώνουν...σιγά-σιγά θα ξεφουσκώσει και η φούσκα του Ρανιέρι. Η Λέστερ τώρα αρχίζει σερί με δύσκολα ματς...αφού αντιμετωπίζει κατά σειρά Τσέλσι, Έβερτον, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι. Η Τσέλσι πήρε την νίκη πρόκριση επί της Πόρτο και ψάχνει απεγνωσμένα και καλή νίκη και στο πρωτάθλημα που έχει μείνει χιλιόμετρα πίσω. Ο Μουρίνιο έχει την απόλυτη στήριξη του κοινού των μπλε και δεν γίνεται κάποια στιγμή θα στρίψει και η ομάδα...με τους ίδιους παίκτες σήκωσε πέρυσι το πρωτάθλημα περίπατο. Οι δύο προπονητές έχουν μεγάλη κόντρα από παλιά...με τσουχτερά σχόλια εκατέρωθεν. Οι συνθήκες ευνοούν τον Μουρίνιο, διπλό επί της πρωτοπόρου, μπαίνει ξανά κόλπο τουλάχιστον για την τετράδα και κλείνει το στόμα ενός άσπονδου εχθρού...στο 2,30 θα πάμε μαζί του.


Σκατά...από τους οπαδούς της Λάτσιο στην ομάδα τους
ΛΑΤΣΙΟ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ 2: Στην Λάτσιο το κλίμα θυμίζει ψυχρό πόλεμο...με τους οπαδούς της ομάδας να αφήνουν 10 σακιά κοπριά έξω από το προπονητικό κέντρο...προτρέποντας τους παίκτες και τον ιδιοκτήτη Λολίτο να φάνε σκατά... Ο Πιόλι βρίσκεται υπό πίεση έχοντας μία ισοπαλία και 5 ήττες στα τελευταία 6 ματς στο πρωτάθλημα, ενώ θα αγωνιστεί με άμυνα ανάγκης αφού οι βασικοί Μαουρίτσιο, Ντε Φράι και Μπάστα είναι εκτός, όπως και οι ακραίοι Λούλιτς και Κίσνα. Ούτε στην Σαμπντόρια τα πράγματα πάνε καλά αφού έρχεται από 4 σερί ήττες και η έλευση του Μοντέλα δεν άλλαξε το κλίμα, αφού οι 3 ήττες είναι με τον ίδιο στον πάγκο. Βρίσκουμε το διπλό στο 7,00, ο Μοντέλα είναι νέος τεχνικός και δεν έχει πάρει ακόμα βαθμό...κάποια στιγμή θα τα καταφέρει, άλλωστε στην ομάδα του διαθέτει παιχταράδες από την μέση και μπροστά, Έντερ, Μουρίελ, Σοριάνο και Φερνάντο στα χαφ θα ήθελε πολύ να έχει η Λάτσιο. Το Ολίμπικο θα είναι...κρύο, άδειο και όσοι βρεθούν εκεί θα αποδοκιμάζουν...ζαριά στο 7,00.


ΚΡΑΚΟΒΙΑ-ΚΟΡΟΝΑ 2-3 ΓΚΟΛ: Η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος (Κρακοβία  40 γκολ) αντιμετωπίζει την καλύτερη άμυνα (Κορόνα 18 γκολ). Σε τελείως αντίθετη κατάσταση οι δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να πετάνε αγωνιστικά (4 νίκες, 1 ισοπαλία) και με νίκη σήμερα να σκαρφαλώνουν στην 5η θέση της βαθμολογίας, ενώ τους φιλοξενούμενους να έρχονται από 4 σερί ήττες με αποτέλεσμα να έχουν πέσει στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας. Η Κρακοβία έχει 13 οver σε 19 ματς και η Κορόνα 14 under σε 19 ματς... Πάμε στην μέση με τα 2-3 γκολ.



Γκιόργκε Χάτζι....έτοιμος για πρώταθλημα
ΒΙΤΟΡΟΥΛ-ΣΤΕΑΟΥΑ ΟVER: Το ντέρμπι της αγωνιστικής κλείνει την αυλαία στην Ρουμανία, με την Βιτορούλ του Χάτζι να κοντράρεται με την πρωταθλήτρια Στεάουα...με την φανέλα της ο Χάτζι είχε μεγαλουργήσει. Ο "Μαραντόνα των Καρπαθίων έχει φτιάξει μια άκρως επιθετική ομάδα (42 γκολ καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, ενώ μετρά 15 οver σε 21 ματς) και με νίκη σήμερα μειώνει την διαφορά από την πρωτοπόρο Άστρα στους 2 βαθμούς. Η Στεάουα στο πρώτο ματς με τον Ρέγκεκαμπφ στον πάγκο επέστρεψε στις νίκες και παίζει τα ρέστα της σήμερα για να πλησιάσει στην κορυφή αφού αυτή την στιγμή βρίσκεται στο -11... Στην πανίσχυρη έδρα της (sold out εδώ και 10 μέρες) η Βιτορούλ δεν χαρίζεται (7 νίκες σε 10 ματς) θα ψάξει την νίκη από το πρώτο λεπτό, κάτι που είναι αναγκασμένη να κάνει και η Στεάουα, οπότε το οver του 2,10 είναι καλή περίπτωση.


Οι αετοί...κόντρα στα λιοντάρια

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ G/G: Σούπερ ντέρμπι με την Μπεσίκτας να θέλει να επανέλθει στην κορυφή της βαθμολογίας για να αλλάξει το κλίμα μετά την ήττα αποκλεισμό από το Europa League στην Πορτογαλία και την Σπόρτινγκ. Η Γαλατασαράι πήρε με κόπο την τρίτη θέση στον όμιλο της κρατώντας στο 1-1 την Αστάνα... Η Τσιμ Μπομ βρίσκεται στο -8 από την κορυφή και δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Στα τελευταία 10 μεταξύ τους η Μπεσίκτας δεν έχει νίκη (7 ήττες, 3 ισοπαλίες). Δεν βγαίνει άκρη με σημείο, οι δύο τους έχουν τις καλύτερες επιθέσεις στο πρωτάθλημα, ενώ η Μπεσίκτας σε 20 επίσημα ματς δεν έχει βρει δίχτυα μόλις σε ένα, ενώ η Γαλατά επίσης σε 20 ματς δεν έχει βρει δίχτυα μόνο στα 2 ματς κόντρα στην Ατλέτικο. Το γκολ-γκολ έστω στο 1,60 μοιάζει καλή περίπτωση.


Δυάδα
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ 2&ΟVER   3,10
ΛΕΣΤΕΡ-ΤΣΕΛΣΙ  2   2,35

Μονό αποδεκτό
ΛΑΤΣΙΟ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ 2  7,00

Τριάδα
ΚΡΑΚΟΒΙΑ-ΚΟΡΟΝΑ       2-3 ΓΚΟΛ              1,95
ΒΙΤΟΡΟΥΛ-ΣΤΕΑΟΥΑ       ΟVER     2,10
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ          G/G       1,65

Μονό αποδεκτό

ΛΑΤΣΙΟ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ  2              7,50

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην ARENA PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου