Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ




Στην χώρα του Κουβαδιστάν ταξιδέψαμε και χτες, αφού πέσαμε έξω στην ανάλυση των ματς. Ακόμα και να ισοφάριζε η Γιουνάιτεντ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και να πιάναμε το Χ ημίχρονο θα ήταν από καθαρή κωλοφαρδία, καθώς αυτό που περιμέναμε ήταν σβηστό ματς στα πρώτα 45 λεπτά και όχι τρελό ρυθμό και πάνω-κάτω η μπάλα. Στα υπόλοιπα η Γκλάντμπαχ το πάλεψε και έδειξε πως οι αποδόσεις την αδικούσαν όμως στο τέλος έμεινε από δυνάμεις. Γενικά η βραδιά ήταν άκρως ποδοσφαιρική με απίστευτη εξέλιξη στα τελευταία λεπτά...για κάτι τέτοια ζούμε. Πριν πάμε στα σημερινά ένα μικρό σχόλιο για την Γιουνάιτεντ: Λούις Φαν Χάαλ ήρθε η ώρα για απόσυρση...λάθος μεταγραφικός σχεδιασμός, λάθος διαχείριση του ρόστερ. λάθος γενικά. Όταν ξοδεύεις 25 εκατομμύρια ευρώ για να πάρεις τον πιο ξεζουμισμένο...παίκτη των τελευταίων χρόνων (Σβάινσταϊγκερ) καλά να πάθεις. Μεγάλο βράδυ και το σημερινό, παίζονται προκρίσεις εμείς θα ποντάρουμε στον Μουρίνιο και σε ένα προπονητή που φιλοδοξεί να του μοιάσει τον Σίλβα του Ολυμπιακού.





ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2: Η Λεβερκούζεν για να προκριθεί θέλει μόνο νίκη και παράλληλα να μην κερδίσει η Ρόμα την ΜΠΑΤΕ. Σε κακή κατάσταση οι ασπιρίνες που έχουν μόλις μία νίκη στα τελευταία 7 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Δέχεται γκολ με τσουβάλι η γερμανική ομάδα. Η Μπαρτσελόνα είναι άνετη, ο Λούις Ενρίκε θα ξεκουράσει κάποιους, ήδη άφησε στην Βαρκελώνη Πικέ, Ινιέστα...και πάλι όμως το 2,00 που βρίσκουμε το διπλό έχει αξία...ειδικά αν παίζουν μπροστά τα παιδιά Σουάρες, Μέσι αφού τραυματίστηκε ο Νέιμαρ. Η Λεβερκούζεν είναι υποχρεωμένη να ψάξει την νίκη και θα αφήσει χώρους, ενώ είναι πιθανό να μάθει κακά μαντάτα από την Ρώμη και να τα παρατήσει οπότε το διπλό στο 2,05 έχει αξία...εκτός αν βαριούνται στην Μπαρτσελόνα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1Χ. : Βλέπουμε τον Ολυμπιακό να φτάνει στην πρόκριση με την Άρσεναλ βέβαια να το παλεύει. Οι πρωταθλητές Ελλάδας φέτος είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο με τον Σίλβα να διαβάζει άριστα το παιχνίδι του αντίπαλου. Ο Βενγκέρ δεν έχει λύσεις, αφού οι απουσίες Σάντσες και Καθόρλα του δένουν τα χέρια. Λογικά θα προσπαθήσει να ανεβάσει τον Ράμσεϊ κοντά στον Ζιρού και ελπίζοντας σε καλή βραδιά του Οζίλ. Το καυτό Γ.Καραϊσκάκης θα παίξει τον ρόλο του αφού ο Ολυμπιακός αντλεί δύναμη από τον κόσμο του. Η Άρσεναλ είναι αναγκασμένη να παίξει ανοιχτά και θα έχει πρόβλημα στην άμυνα και στις αντεπιθέσεις αφού δεν έχει αμυντικό χαφ (ο Φλαμινί είναι πολύ soft), η Σάντερλαντ το Σάββατο τις έκανε πολλές φάσεις με τον Τσεχ να την γλιτώνει. Ο Σίλβα είμαι βέβαιος πως θα το εκμεταλλευτεί αυτό.  Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός δεν χάνει και το 1,80 στην διπλή ευκαιρία είναι καλό, ενώ ένα σενάριο που πληρώνει καλά είναι να προηγηθεί η Άρσεναλ στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο να επανέρθουν οι πρωταθλητές Ελλάδας. Για σκόρερ με δεδομένη την αδυναμία των κανονιέρηδων στα στημένα ποντάρουμε στον Σιόβα...


ΡΟΜΑ-ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ ΟVER 3,5: Παρά την προβληματική και κάκιστη εικόνα που συνεχίζει να έχει η Ρόμα με μια απλή νίκη επί των Λευκορώσων εξασφαλίζει την πρόκριση χωρίς να ενδιαφέρεται για το τι γίνεται στο Λεβερκούζεν. Η ΜΠΑΤΕ με νίκη και ήττα της Λεβερκούζεν προκρίνεται και δεν πάει για τουρισμό στην Ρώμη. Η νίκη είναι το ζητούμενο και των δύο...η άμυνα η αδυναμία και των δύο, run and gun παιχνίδι και όπου κάτσει η μπίλια λοιπόν με το οver 3,5 στο 2,50 να έχει αξία. Για σκόρερ πάμε με τον Πιάνιτς, χτυπάει τα στημένα, σουτάρει από μακριά θα έχει ευκαιρίες να βρει δίχτυα.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ-ΜΠΑΓΕΡΝ (ΜΠΑΓΕΡΝ ΟVER 2,5): Πρώτη ήττα της χρονιάς για την ομάδα του Γκουαρντιόλα και σίγουρα θα υπάρχει θυμός στο σημερινό ματς...με την καημένη Ζάγκρεμπ να πληρώνει τα σπασμένα. Ο Ισπανός τεχνικός έχει πολλές απουσίες και δεν μπορεί να ξεκουράσει τους βασικούς του...το να πετύχουν οι Βαυαροί πάνω από 2 γκολ στο ματς πληρώνει 2,20 και είναι εξαιρετικό. Στην επίθεση άλλωστε θα δούμε Ριμπερί, Μίλερ, Λεβαντόφσκι και Κομάν.


ΤΣΕΛΣΙ-ΠΟΡΤΟ 1: Ο εφιάλτης του Μουρίνιο συνεχίζεται... πάνω έδειξε να αλλάζει κάπως την κατάσταση ήρθε το χαστούκι με την εντός έδρας ήττα από την Μπόρνμουθ. Όλα στραβά του πάνε του Πορτογάλου που έχει μαζέψει πολλά μαύρα σύννεφα πάνω από το κεφάλι του. Έτσι πως έχει έρθει η κατάσταση που στο πρωτάθλημα πλέον με θαύμα να προλάβει να βγει τετράδα το Champions League είναι η σανίδα σωτηρίας. Η Τσέλσι έχει το πλεονέκτημα πως και η ισοπαλία την βολεύει σε αντίθεση με την Πόρτο που σε περίπτωση νίκης της Ντιναμό επί της Μακάμπι στο Κίεβο θα χρειαστεί διπλό στο Στάμφορντ Μπριτζ για να προκριθεί. Κανονικά δεν γίνεται να ποντάρεις σε αυτόν τον άσο, όμως από την άλλη δεν γίνεται να μείνει έξω η Τσέλσι του Μουρίνιο από αυτήν την Πόρτό κάποιου Λοπετέγκι. Στο κάτω-κάτω οι Δράκοι αν ήταν καλή ομάδα ας μην έχαναν εντός έδρας από την Ντιναμό για να έχουν την κατάσταση στα χέρια τους. Ποντάρω στον εγωισμό και την κλάση του Special One δεν γίνεται να κάνει τόσο τραγική χρονιά. Μπορεί να μην βλέπω καθαρά αφού έχουμε...μπλε καρδιά, αλλά βλέπω άσο. Σκόρερ ο Αζάρ...είναι χώμα μέχρι τώρα ήρθε η ώρα να θυμίσει τον περσινό παιχταρά.

Δείτε στο 0:30


Δυάδα
ΤΣΕΛΣΙ-ΠΟΡΤΟ 1  2,05
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1Χ  1,80

Τριάδα
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  2  2,15
ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ  ΟVER  2,5  MΠΑΓΕΡΝ   2,10
ΡΟΜΑ-ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ  ΟVER 3,5  2,40

Μονό αποδεκτό
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΡΣΕΝΑΛ   2 ΗΜΙΧΡΟΝΟ-Χ ΤΕΛΙΚΟ  13,00

Αnytime Scorer
ΣΙΟΒΑΣ(ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)  13,00

Τριάδα Αnytime Scorer
ΠΙΑΝΙΤΣ(ΡΟΜΑ)  3,25
ΜΙΛΕΡ(ΜΠΑΓΕΡΝ) 2,05
ΑΖΑΡ (ΤΣΕΛΣΙ)  2,30

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου