Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ Η ΚΑΥΤΗ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ



Oι περιπλανήσεις μας στο Κουβαδιστάν συνεχίστηκαν και χτες μάλιστα φτάσαμε πολύ βαθιά στο εσωτερικό της χώρας. Ο Ολυμπιακός ήταν κατώτερος με εξαίρεση το πρώτο 25λέπτο φάνηκε να μην μπορεί να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες μιας τέτοιας κρίσιμης αναμέτρησης, όταν θες να αφήσεις έξω ένα τέτοιο μεγαθήριο πρέπει 90 λεπτά να τρως σίδερα οι παίκτες του Σίλβα χτες έκαναν τελείως άνευρη εμφάνιση. Στα υπόλοιπα μόνο η αγαπημένη μου Τσέλσι με δικαίωσε. Πάμε στα σημερινά στο Europa League που υπάρχουν αρκετές αναμετρήσεις γρίφος... Θα περιοριστούμε μόλις σε 4 επιλογές.




NTOΡΤΜΟΥΝΤ-ΠΑΟΚ G/G: Μπορεί να μην υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά σε αυτό το γήπεδο με 55.000 κόσμο ανάμεσα τους και 5.000 φίλοι του ΠΑΟΚ δεν γίνεται οι παίκτες του Τούντορ να αδιαφορήσουν...άλλωστε αν το κάνουν εύκολα η Ντόρτμουντ μπορεί να τους συντρίψει. Με δεδομένο λοιπόν πως και οι γηπεδούχοι θα είναι πιο χαλαροί με τον Τούχελ να κάνει rotation περιμένουμε καλό ρυθμό,αρκετές φάσεις και γκολ. Το οver 3,5 και το γκολ-γκολ έχει τύχες. Υπερβολικό το 5,00 στο Anytime Mπερμπάτοφ...ο Βούλγαρος τέτοια ματς θέλει.

ΠΑΡΤΙΖΑΝ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 1Χ: H Παρτιζάν έχει την κατάσταση στα χέρια της αφού για να αποκλειστεί πρέπει οι Γερμανοί να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου ματς 3-1... Στο Βελιγράδι με τους οπαδούς της να δημιουργούν καυτή ατμόσφαιρα παίρνει δύναμη και η Άουγκσμπουργκ που ουσιαστικά κυνηγά ένα θαύμα και δεν έχει μεγάλη εμπειρία θα τα βρει σκούρα. Στο 1,85 βρίσκουμε την πιθανότητα να μην ηττηθούν οι Σέρβοι και θα ποντάρουμε.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ 2-3 ΓΚΟΛ: Οι Βιόλα προκρίνονται και με ισοπαλία οπότε δεν θα πάρουν μεγάλα ρίσκα στο ματς. Θα προσπαθήσουν να το κλειδώσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται...ώστε να γίνει και η απαραίτητη οικονομία δυνάμεων αφού ακολουθεί σούπερ καυτό ντέρμπι την Κυριακή με την Γιουβέντους. Χαμηλής δυναμικής η πορτογαλική ομάδα δύσκολα θα αντισταθεί. Νίκη της Φιορεντίνα με σκορ τύπου 2-0 ή 3-0 βλέπουμε, οπότε τα 2-3 γκολ έχουν τύχη.

ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ-ΜΑΡΣΕΪΓ ΟVER: H Λίμπερετς χρειάζεται μόνο νίκη για να πάρει την πρόκριση και θα έχει την αμέριστη συμπαράσταση του κοινού της αφού τα εισιτήρια της αναμέτρησης εξαντλήθηκαν. Η Μαρσέιγ είναι φανερό πως βολεύεται να αγωνίζεται εκτός έδρας αφού διαθέτει ταχύτητα στην επίθεση και χρειάζεται χώρους για την αναπτύξει. Από την στιγμή που οι γηπεδούχοι θα ψάξουν το τρίποντο περιμένω ανοιχτό ματς με την άμυνα της ομάδας του Μίτσελ να είναι δύσκολο να αντέξει χωρίς να δεχτεί γκολ, αλλά αντίστοιχα δύσκολα θα μείνει ανέπαφη η εστία των Τσέχων. Από 1-1 ξεκινάει ποντάρουμε στο οver του 2,00.

Σύστημα 3-4
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΠΑΟΚ  G/G   2,20
ΠΑΡΤΙΖΑΝ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ  1Χ   1,85
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ  2-3 ΓΚΟΛ  2,00
ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ-ΜΑΡΣΕΪΓ  ΟVER  2,00

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου