Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

ΖΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ...



Έσπασε τα δοκάρια η Έβερτον (3 φορές τα σημάδεψε) με αποτέλεσμα να μείνει στο 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας και να μας στερήσει την τριάδα στο συστηματακί μας. Ευτυχώς η έμπνευση με το σκοράρι στο Αγρίνιο (1-1) μας έκατσε και βγάλαμε την μέρα με μικρό κέρδος. Χαμός σήμερα στο Champions League που όλα τα ματς έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον...έστω για την πρωτιά ή την 3η θέση του Europa League...με τα ματς στον δεύτερο όμιλο όμως να ξεχωρίζουν αφού Βόλφσμπουργκ, Αϊντχόβεν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παλεύουν για τα 2 εισιτήρια πρόκρισης στους 16.




ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΟVER: Τα πράγματα είναι απλά για την Αϊντχόβεν με νίκη παίρνει την πρόκριση ότι και να γίνει στο άλλο ματς του ομίλου, ενώ με ισοπαλία χρειάζεται νίκη της Βόλφσμπουργκ. Απλά τα πράγματα και για τους Ρώσους που θέλουν μόνο νίκη για να πάρουν την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League. Έτσι και αλλιώς πρόκειται για ομάδες με επιθετική φιλοσοφία με την ΤΣΣΚΑ να έχει και προβληματική άμυνα...με το ζητούμενο να είναι η νίκη και για τους δύο, το οver του 1,70 είναι επιλογή.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Η Γιουνάινετ με νίκη προκρίνεται, με ισοπαλία θέλει μη νίκη της Αϊντχόβεν και με ήττα θέλει και ήττα των Ολλανδών. Κοινώς μόνο με νίκη είναι 100% εξασφαλισμένη. Στην Βόλφσμπουργκ κάνει και ισοπαλία...οπότε μάλλον θα προσπαθήσει να παίξει συντηρητικά. Η ομάδα του Φαν Χάαλ έχει μεγάλο επιθετικό πρόβλημα (6 γκολ στα τελευταία 10) ματς ενώ οι απουσίες των Σνάιντερλιν, Ρούνει, Βαλένσια, Ρόχο, Σο, Τζόουνς και Ερέρα είναι σημαντικές. Περιμένω κλειστό ματς στο πρώτο ημίχρονο με την Γιουνάιτεντ να περιμένει να μάθει τι γίνεται στην Ολλανδία και να πάρει τα ρίσκα της στο δεύτερο...

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 2: Είναι φανερό πως η Σίτι είναι ντεφορμέ...έχασε με κάτω τα χέρια στο Στόουκ (2-0) με τους γηπεδούχους να χάνουν πολλές ευκαιρίες για γκολ. Σημαντικά προβλήματα για τον Πελεγκρίνι με τους Κομπανί,Αγουέρο, Γιάγια Τουρέ, Νασρί, Φερνάντο, Ζαμπαλέτα και Μανγκαλά να είναι εκτός. Οι πολίτες έχουν προκριθεί και θέλουν την πρώτη θέση που για να έρθει όμως θέλουν νίκη και παράλληλα ήττα της Γιουβέντους. Η Γκλάντμπαχ συνεχίζει στα κόκκινα...και έρχεται από τεράστια νίκη επί της Μπάγερν. Με νίκη είναι σίγουρα 3η, με ισοπαλία ή ήττα θέλει να μη νικήσει η Σεβίλλη. Με τα Πουλάρια να μοιάζουν αφηνιασμένα και την Σίτι να θυμίζει νοσοκομείο και να μην έχει μεγάλο κίνητρο...το 5,25 στο διπλό είναι υπερβολικό.

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2: Μόνο νίκη ψάχνουν στην Σεβίλλη και παράλληλα μη νίκη της Γκλάντμπαχ στο Μάντσεστερ για να πάρουν την 3η θέση. Προβληματική χρονιά διανύει η ομάδα του Έμερι που βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας στην Primera πληρώνοντας τα αμυντικά λάθη. Στο Σάντσες Πιθχουάν πάντως είναι δυνατή και λύγισε Ρεάλ, Μπαρτσελόνα...όμως στο Champions League έχασε εύκολα από την Μάντσεστερ Σίτι. Η Γιουβέντους έχει εξασφαλίσει την πρόκριση θέλει όμως την πρώτη θέση για να αποφύγει στους 16 τα θηρία (Ρεάλ, Μπάρτσα, Μπάγερν)... Με ένα πόντο γίνεται η δουλειά για την Κυρία και είναι δεδομένο πως αυτό θα ψάξει περιμένοντας την Σεβίλλη να επιτεθεί. Το διπλό στο 3,00 είναι προκλητικό, μπορεί η Γιουβέντους να βολεύεται με το Χ...όμως η Σεβίλλη θα παίξει ανοιχτά ψάχνοντας την νίκη και η ομάδα του Αλέγκρι θα βρει χώρους να χτυπήσει στην κόντρα.

Μονό αποδεκτό
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 2   5,00

Μονό αποδεκτό
ΣΕΒΙΛΛΗ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ  2   3,00

Δυάδα
ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ  ΟVER   1,66
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.  Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου