Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

ΜΑΤΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ



Κακή η χτεσινή μέρα για μας, καθώς βγάλαμε μόλις δύο σημεία από τα έξι στις δύο τριάδες μας, ενώ η μπόμπα του Πανιωνίου δεν έσκασε στην Τούμπα όχι γιατί ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος...απλά γιατί ο Πανιώνιος δεν το πίστεψε περισσότερο, ενώ είχε βραχυκλώσει την επιθετική λειτουργία του Δικέφαλου οι παίκτες του Ουζουνίδη δεν προσπάθησαν να πάρουν την νίκη...με αποτέλεσμα να δεχτούν και δεύτερο γκολ που έφερε την άδικη ήττα για αυτούς. Τέσσερα σημεία σήμερα όλα σε αποδόσεις πάνω από 2,00...οπότε υπάρχουν δύο λύσεις ή δύο δυάδες ή ένα σύστημα 3-4 για λιγότερο ρίσκο που δίνει τα λεφτά μας πίσω με 3 σημεία...εγώ θα πάω με την δεύτερη λύση.




ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ: Κρίσιμο ματς για τις δύο ομάδες που βρίσκονται μια ανάσα από τον πάτο της βαθμολογίας και ψάχνουν άμεσα μια νίκη για να ξεφύγουν. Στον Ατρόμητο η νίκη στο κύπελλο επί της Λαμίας έφτιαξε κάπως το κλίμα που είχε βαρύνει επικίνδυνα μετά την ήττα από τον Πανθρακικό. Στον Παναιτωλικό η ήττα με 3-2 από τον Εργοτέλη έφερε τον αποκλεισμό από το κύπελλο και ο Ματζουράκης προσπαθεί σκληρά να λύσει το πρόβλημα στην άμυνα. Γεμάτες άγχος οι δύο ομάδες δύσκολα θα δούμε τρελό ρυθμό...με την ανάγκη που έχουν για νίκη όμως θα τα δώσουν όλα. Τα 2-3 γκολ μοιάζουν μια καλή λύση, ενώ ίσως μια ισοπαλία με 1-1 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα αφού το ζητούμενο και για τους δύο είναι η αποφυγή μια ήττας που θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο την κατάσταση...

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 1: Μετά την αυτοκτονία και το 3-3 με την Μπόρνμουθ η Έβερτον πήρε σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ κερδίζοντας με 2-0 στην έδρα της Μίντλεσμπρο με τον Μαρτίνεθ να χρησιμοποιεί όλους τους βασικούς του. Tα ζαχαρωτά με νίκη στο σημερινό ματς κάνουν άλμα 5 θέσεων αφού φτάνουν στους 24 βαθμούς και στην 6η θέση.Οι τρεις ήττες που έχει στην σεζόν είναι από Σίτι, Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ με την ομάδα του Μαρτίνεθ να έχει τον τρόπο να παίρνει τα ματς που είναι στα μέτρα τους. Η Kρίσταλ Πάλας εκτός έδρας τα πάει εξαιρετικά με 4 νίκες σε 6 ματς έχοντας βγάλει διπλά στις έδρες των Τσέλσι, Λίβερπουλ, αλλά σήμερα δεν θα αγωνιστούν οι σημαντικοί για την επιθετική λειτουργία Σακό και Ζαχά. Το ματς είναι δύσκολο όμως στο 2,10 δέχομαι να ποντάρω στην νίκη της Έβερτον που έχει την ποιότητα και σαν ομάδα αλλά και σε ατομικό επίπεδο για να κάμψει την αντίσταση των Λονδρέζων.


ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ-ΣΙΒΑΣΠΟΡ 1: Φοβερό σερί από την Ακίσασπορ που με το εντυπωσιακό διπλό επί της Μπεσίκτας έφτασε στις 5 νίκες στα 6 τελευταία και φιγουράρει στην 3η θέση της βαθμολογίας. Εντός έδρας έχει 5 νίκες και 1 ισοπαλία με την ψυχολογία στα ύψη πλέον οι πάντες στο στρατόπεδο της. Η Σίβασπορ αγκομαχά βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού ενώ εκτός έδρας έχει 4 ήττες σε 6 ματς. Στην κατάσταση που βρίσκονται οι γηπεδούχοι μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε, πόσο μάλλον την προβληματική Σίβασπορ.

ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ-ΤΑΡΓΚΟ ΜΟΥΡΕΣ G/G: Η Βολουντάρι έχει την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας... Επιθετικά πάντως βρίσκει εύκολα δίχτυα μετρώντας 12 γκολ-γκολ στα 14 τελευταία στο πρωτάθλημα. Σε κακή φάση η Τάργκο Μούρες που φέρνει επίσης γκολ-γκολ με μεγάλη συχνότητα έχοντας 6 φέρει στα 7 τελευταία ματς πρωταθλήματος.

Σύστημα 3-4
ΕΒΕΡΤΟΝ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ  1  2,10
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  2-3 ΓΚΟΛ  2,00
ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ-ΣΙΒΑΣΠΟΡ  1  2,10
ΒΟΛΟYΝΤΑΡΙ-ΤΑΡΓΚΟ ΜΟΥΡΕΣ  G/G   1,90

Ακριβές σκορ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  1-1   6,00

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου