Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΙ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ


Αρχίσαμε ιδανικά χτες...αλλά τελειώσαμε χάλια. Το καμάρι μας η Γκλάντμπαχ μας πλήρωσε αυτό τον εξωπραγματικό άσο στο 9,00, η Χέρτα κέρδισε και στην τριάδα μας αρχίσαμε με 2 σημεία πιασμένα. Μετά όμως ήρθε η Ντόρτμουντ...και φυσικά το οver 3,5 της Μπαρτσελόνα που δεν ήρθε ποτέ. Θετική μέρα αλλά θα μπορούσε να έχει γίνει τεράστιο πάρτι. Λιγότερες επιλογές σήμερα και πιο συμβατικό παιχνίδι.



ΤΟΛΟΥΚΑ-ΤΙΓΚΡΕΣ ΟVER: Δεύτερος ημιτελικός των πλέι οφ του πρωταθλήματος του Μεξικού, το πρώτο ματς έληξε 0-0, ισχύουν κανονικά τα εκτός έδρας γκολ...αν ξανάερθει 0-0 την πρόκριση παίρνει η Τολούκα που τερμάτισε πιο ψηλά στην κανονική διάρκεια. Η Τίγκρες το καλοκαίρι έδωσε πάρα πολλά λεφτά για να φέρει στο Μεξικό τον πρώτο σκόρερ του Σαμπιονά Ζινιάκ ενώ έχει στην σύνθεση και τον Βραζιλιάνο παιχταρά Σομπίς. Είναι από τις πιο πλούσιες ομάδες και στόχος φυσικά είναι κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από την άλλη η Τολούκα με όπλο την επιθετική της γραμμή όπου δεσπόζουν  ο Κολομβιανός Ουρίμπε με τον Αργεντινό Τριβέιρο τερμάτισε στην δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια, έχοντας 12 οver σε 17 ματς πρωταθλήματος. Με την πρόκριση να είναι ανοιχτή ένα γκολ θα κάνει το ματς ροντέο και το οver στο 2,10 για δύο ομάδες που έχουν τεράστια ποιότητα στην επίθεση είναι μεγάλο.

ΛΟΥΓΚΑΝΟ-ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ 2: Η Γκρασχόπερς ξαναβρήκε την φόρμα της και με 3 σερί νίκες (ανάμεσα τους και το 3-2 επί της Βασιλείας) φιλοδοξεί ακόμα και για την πρώτη θέση. Φουλ επίθεση παίζουν οι ακρίδες, που με 45 γκολ έχουν την καλύτερη επίθεση...με την άμυνα τους όμως να δέχεται επίσης εύκολα γκολ. Εκτός έδρας έχουν 7 over σε 8 ματς. Η Λουγκάνο με τον Ζέμαν στο πάγκο δεν τα πάει καλά, δέχεται εύκολα γκολ (33 γκολ παθητικό η 2η χειρότερη άμυνα) και έχει σημαντικές απουσίες. Το διπλό στο 2,10 για την Γκρασχόπερς είναι καλή περίπτωση.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΟVER 3,5: Kοντράρονται οι δύο χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος, με την Στουτγκάρδη να δέχεται μέσο όρο 2,5 γκολ ανά ματς και την Βέρντερ 2 γκολ ανά ματς. Ζητούμενο και για τις δύο η νίκη αφού ακουμπάνε τον πάτο της βαθμολογίας, ενώ η παράδοση λέει πολλά γκολ αφού στα 9 τελευταία με γηπεδούχο την Στουτγκάρδη είχαμε 7 οver 3,5.

ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ-ΓΚΕΝΤΣΛΕΡ. 1: Άκρως φορμαρισμένη η Μπασάκσεχιρ με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία 6 ματς, βρίσκεται σταθερά στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Η Γκενστλέρ κατάφερε με 2-0 σκορ στο 85' υπέρ και  αριθμητικό πλεονέκτημα 2 ποδοσφαιριστών να ισοφαριστεί από την Γκαζιάντεσπορ, μένοντας για τέταρτο σερί ματς χωρίς νίκη. Την Τετάρτη ήρθε και αποκλεισμός σοκ στο κύπελλο από ομάδα 4ης κατηγορίας... Με το κλίμα στους φιλοξενούμενους να είναι κάκιστο ο άσος του 1,85 είναι εξαιρετικός.

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ G/G:Δείχνει να αλλάζει το κλίμα στον Δικέφαλο μετά την δύσκολη νίκη στην Μυτιλήνη και το εύκολο διπλό στα Χανιά με τον Τούντορ να μένει ευχαριστημένος από την απόδοση και την διάθεση που έδειξαν οι ρεζέρβες του... Μέχρι την διακοπή των Χριστουγέννων ο ΠΑΟΚ έχει να αντιμετωπίσει Πανιώνιο, Πλατανιά εντός και Λεβαδειακό εκτός και οι 9 βαθμοί είναι απαραίτητοι. Eυχάριστος πονοκέφαλος για τον Κροάτη αφού οι Ζάιρο, Τσίμιροτ, Σάμπο φώναξαν παρών με την εμφάνιση τους στα Χανιά και διεκδικούν πλέον περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία ο Πανιώνιος που φιγουράρει στην 3η θέση της βαθμολογίας ξεπερνώντας κατά πολύ τις προσδοκίες που υπήρχαν για την φετινή σεζόν. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχοντας στα χέρια του ένα ρόστερ με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και γεμάτους όρεξη έχει φτιάξει ένα καλοδουλεμένο σύνολο. Με το 1-0 επί της Ζακύνθου την Τετάρτη προκρίθηκε και στο κύπελλο και έρχεται στην Τούμπα με ανεβασμένη ψυχολογία. Eκτός ο πολύτιμος και πρώτος σκόρερ Μπακασέτας (5 γκολ). Οι αποδόσεις είναι ξεκάθαρο πως αδικούν τον Πανιώνιο και το 1,40 στον άσο δεν έχει απολύτως καμιά αξία. Οι "πάνθηρες" του Ουζουνίδη θα περιμένουν τον ΠΑΟΚ να επιτεθεί..προσπαθώντας να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις με τους ταχύτατους Μπουμάλ, Καραμάνο, Ανσαριφάντ. Το ματς θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και σε επίπεδο τακτικής με τον Τούντορ να καλείται να βρει λύσεις απέναντι στην πιο δουλεμένη ομάδα του πρωταθλήματος.Η απουσία του Μπακασέτα δεν μας επιτρέπει να πάμε με το διπλό, αλλά τουλάχιστον ένα γκολ θα βρει ο Πανιώνιος κόντρα στην προβληματικά άμυνα του ΠΑΟΚ...οπότε ελπίζουμε να σκοράρουν και οι γηπεδούχοι με το γκολ-γκολ να είναι η επιλογή μας...ενώ δεν θα αγνοήσουμε και το 7,50 του διπλού.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1:Έχουν στενέψει τα περιθώρια στον ΠΑΣ που έρχεται από νέα κακή εμφάνιση εκτός έδρας χάνοντας με κάτω τα χέρια (2-0) στην Νέα Σμύρνη. Η νίκη επί του Αχαρναϊκού στο κύπελλο την έφτιαξε κάπως το κλίμα στην ομάδα του Πετράκη. Τραυματίας ο Σκόνδρας, τιμωρημένος ο Κοζορώνης με τους βασικούς να παίρνουν ανάσες στο κύπελλο.
Σημαντικό τρίποντο για τον Λεβαδειακό με την Ξάνθη ενώ και η νίκη επί της Κέρκυρας στο κύπελλο την Τετάρτη έφερε χαμόγελα στους Βοιωτούς που έδειχναν σε αδιέξοδο μετά τα άσχημα αποτελέσματα των προηγούμενων αγωνιστικών. Ακριβώς στην μέση της βαθμολογίας (8η) με 15 βαθμούς και τον Άκη Μάντζιο να αναπνέει πιο ελεύθερα πλέον. Ο ΠΑΣ την δεδομένη χρονική στιγμή καίγεται για την νίκη αφού αν δεν τα καταφέρει θα μείνει πολύ πίσω. Στους Ζωσιμάδες είναι δυνατός με 4 νίκες σε 6 ματς, ενώ προέρχεται από 2 σερί τρίποντα στο σπίτι του (Καλλονή,Πανθρακικό). Ο Λεβαδειακός θα κουβαλάει και κούραση αφού στο ματς του Κυπέλλου χρησιμοποίησε βασικούς. Προβάδισμα στον άσο.

Μονό αποδεκτό
ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ   2   7,50

Δυάδα
ΤΟΛΟΥΚΑ-ΤΙΓΚΡΕΣ ΟVER  2,10
ΛΟΥΓΚΑΝΟ-ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ  2   2,10
ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  G/G  2,10

Δυάδα
ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΟVER 3,5   2,10
ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ-ΓΚΕΝΤΣΛΕΡ. 1  1,85
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1  1,90

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην εφημερίδα ΑRENA PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου