Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΖΑΛΑΔΑ




Επιστρέψαμε στις καλές εμφανίσεις χτες... με την δυάδα μας με το γκολ-γκολ στο ντέρμπι του Κράσνονταρ και το διπλό της Γιούβε να μας πληρώνει περίπου τέσσερις φορές τα λεφτά μας, ενώ λίγο έλειψε να πάρουμε και το διπλό της Ουράλ που ισοφαρίστηκε στο 85' από την Λοκομοτίβ. Με ανεβασμένη την ψυχολογία λοιπόν σήμερα είμαστε έτοιμοι να ρισκάρουμε...με την Bundesliga να μας προσφέρει εντυπωσιακές αποδόσεις με μεγάλη παικτική αξία.





XEΡΤΑ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 1: Η φετινή Χέρτα είναι από τις πιο καλοδουλεμένες ομάδες της Μπουντεσλίγκα και δίκαια βρίσκεται τόσο ψηλά στην βαθμολογία. Η ομάδα του Βερολίνου μπορεί να έχει 5 ήττες μέχρι τώρα...αλλά οι τέσσερις ήρθαν εκτός έδρας από Ντόρτμουντ, Βόλφσμπουργκ, Σάλκε και Μπάγερν και η μοναδική εντός έδρας από την Γκλάντμπαχ. Με τις ομάδες που είναι στα κυβικά της βρίσκει τρόπο να παίρνει νίκες, με όπλο την εξαιρετική της αμυντική λειτουργία. Η Λεβερκούζεν είναι...τρελοκομείο, δέχεται γκολ για πλάκα (δεν έχει κρατήσει το μηδέν στα τελευταία 8 ματς) και στα τελευταία 6 έχει μόνο μία νίκη.  Την Τετάρτη κόντρα στην Μπαρτσελόνα παίζουν το μέλλον τους στο Champions League. Η Χέρτα είναι συμπαγής και σταθερή σε αντίθεση με την Λεβερκούζεν που έχει αφέλεια στο παιχνίδι της και οι απουσίες των Μπέντερ και Αρανγκίς που λείπουν εδώ καιρό την έχουν αφήσει χωρίς αμυντικό χαφ. Άσος στο υπερβολικό 3,75.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΜΠΑΓΕΡΝ 1: Εντάξει η Μπάγερν δεν κοντράρεται εύκολα ότι και να πούμε. Όμως υπάρχουν κάποια δεδομένα που μας οδηγούν εκεί. Ο Γκουαρντιόλα δεν υπολογίζει σε Ρόμπεν, Αλάμπα, Ντάγκλας Κόστα, Ριμπερί, Γκέτσε, Αλκάνταρα, Μπερνάντ...ακόμα και για αυτήν την ομάδα είναι πολλοί. Ειδικά από την μέση και μπροστά υπάρχουν πλέον μόνο οι Μαρτίνες, Αλόνσο, Βιδάλ, Μίλερ, Λεβαντόφσκι και Κόμαν...Στον πάγκο θα υπάρχει ο Μπαντστούμπερ, ο Ρόντε, ο Κίρκοφ και πιτσιρικάδες. Η Γκλάντμπαχ δείχνει ασταμάτητη, αρνείται να χάσει ακόμα και αν τις στραβώσει το ματς όπως στο Χόφενχαϊμ που το 3-1 έγινε 3-3 στο τέλος. Στο Μπορούσια Παρκ πάντα τις δίνει δύναμη και φυσικά έχει το παράσημο από πέρυσι όπου κέρδισε την Μπάγερν στο Μόναχο και την κράτησε στο 0-0 εντός έδρας. Έχουν μαζευτεί πολλά για να αγνοήσουμε το 10,00 του άσου...

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 1 & OVER 3,5: Μεγάλο ντέρμπι για την 2η θέση με τις δύο ομάδες να είναι αυτές που δείχνουν να μπορούν να την διεκδικήσουν και την Ντόρτμουντ βέβαια να βρίσκεται στο +7.  Γαστρεντερίτιδα έχει χτυπήσει το στρατόπεδο των κίτρινων με τους Παπασταθόπουλο, Χούμελς και Βάγκλ να μένουν εκτός αφήνοντας χωρίς άμυνα τον Τούχελ... Οι Λύκοι μπορούν να το εκμεταλλευτούν αυτό και ο άσος στο 4,00 είναι προκλητικός. Με τις δύο ομάδες παραδοσιακά να μας πρoσφέρουν ματς με γκολ με 11 οver στα τελευταία 12 και το οver 3,5 με τις απουσίες της Ντόρτμουντ γίνεται ελκυστικό...ενώ ο συνδυασμός και των δύο πληρώνει 10,00.

ΤΟΡΙΝΟ-ΡΟΜΑ G/G: Μπαρούτι μυρίζει το κλίμα στην Ρόμα μετά την εντός έδρας ήττα από την Αταλάντα που ακολούθησε τον διασυρμό από την Μπαρτσελόνα. Φωνές για τον Ρούντι Γκαρσία που παίζει το μέλλον στην τριάδα που έρχεται καθώς μετά το σημερινό ακολουθεί ο τελικός πρόκρισης με την ΜΠΑΤΕ και το εκτός έδρας ντέρμπι στην Νάπολι. Τεράστιο πρόβλημα στα μετόπισθεν με το μηδέν στην άμυνα να έχει έρθει μόλις 2 φορές σε 19 επίσημα ματς...Η Τορίνο στην έδρα της ανεβάζει στροφές και σκοράρει εύκολα, φέτος έχει μείνει άσφαιρη μόνο 3 φορές σε 15 επίσημα ματς. Το γκολ-γκολ στο 1,83 θα είναι η επιλογή μας, η Ρόμα έχει και την σημαντική επιστροφή του Ζερβίνιο.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΟVER; Στην κορυφή της βαθμολογίας η Φράιμπουργκ και εκεί θέλει να παραμείνει. Έχει με διαφορά την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 36 γκολ και ειδικά εντός έδρας πετάει φωτιές έχοντας σκοράρει 26 γκολ σε 8 ματς με τα 7 να είναι οver. H Oυνιόν είναι επιθετική ομάδα αφήνοντας ακάλυπτα τα μετόπισθεν με αποτέλεσμα να έχει δεχτεί 27 γκολ που είναι η χειρότερη επίδοση στην κατηγορία, δεν θα παραδοθεί πάντως εύκολα αφού είναι αήττητη στα τελευταία 4 ματς και έχει σκοράρει στα 6 από τα 7 εκτός έδρας ματς που έχει δώσει. Τίμιο και πιθανό το οver στο 1,70.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟVER 3,5: Στην Βαλένθια πειραματίζονται με τον Κινέζο πρόεδρο να φέρνει για προπονητή το φιλαράκι του Γκάρι Νέβιλ... με μηδενική θητεία σε πάγκο, έχοντας απλά τον ρόλο του βοηθού στην εθνική Αγγλίας, ενώ βοηθός του θα είναι ο αδερφός του Φίλιπ Νέβιλ. Ψυχρολουσία για τους οπαδούς των νυχτερίδων που επιθυμούσαν την απομάκρυνση του ανεπιθύμητου Νούνο...αλλά την πάτησαν, Σε πρώτη φάση ο Άγγλος δεν θα κάτσει στον πάγκο στο σημερινό ματς, με την Βαλένθια να έχει πολλές απουσίες... Για την Μπαρτσελόνα τι να πει κανείς; O Λούις Ενκρίκε έχει αφήσει ελεύθερους τους ΜSN να κινούνται όπως γουστάρουν και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Την συγκεκριμένη περίοδο δεν υπάρχει αντίπαλος για τους Καταλανούς και ένα ματς σκορ και θέαμα είναι αυτό που περιμένουμε με σκορ τύπου 1-3...

Μονό αποδεκτό
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ  1   9,00

Μονό αποδεκτό
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ  1&ΟVER 3,5    10,00

Δυάδα
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ  1   4,00
ΧΕΡΤΑ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ  1   3,75

Τριάδα
ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ   ΟVER   1,70
TOΡΙΝΟ-ΡΟΜΑ  G/G   1,83
ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΜΠΑΡΤΕΛΟΝΑ ΟVER  3,5  2,00

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου