Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ Η ΛΑΤΣΙΟ



Δεν μας έκατσαν τα μεγάλα σημεία την Τετάρτη ευτυχώς όμως η δυάδα με τα οver μας πλήρωσε και έσπασε την...ξηρασία των τελευταίων ημερών. Χτες πήραμε ρεπάκι, άλλωστε το πρόγραμμα δεν έλεγε και πολλά.Το ντέρμπι ανάμεσα στην Λάτσιο και την Γιουβέντους ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα, ενώ στις επιλογές μας έχουμε και δύο ματς του ρωσικού πρωταθλήματος που μετά τα σημερινά ματς θα έχει διακοπή δύο μηνών.



ΛΑΤΣΙΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2: Ο αγωνιστικός κατήφορος της Λάτσιο συνεχίζεται αφού μετρά 4 ήττες και μια εντός έδρας ισοπαλία με την Παλέρμο τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές με αποτέλεσμα να έχει πέσει στην 10η θέση της βαθμολογίας. Στο Ολίμπικο οι αποδοκιμασίες πλέον είναι συνήθεια...με τον πρόεδρο Λολίτο να έχει μεγάλη κόντρα με τους οργανωμένους. Μεγάλη πίεση πλέον και για τον προπονητή Στέφανο Πιόλι με τα σενάρια απόλυσης να έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας. Από την άλλη η Γιουβέντους μετά το καταστροφικό ξεκίνημα δείχνει να στρώνει αγωνιστικά,5 νίκες και 1 ισοπαλία στα τελευταία 6 ματς, πρόκριση στους 16 του Champions League και άνοδος στην 5η θέση της βαθμολογίας στο -7 από την Νάπολι. Πελάτισσα της Κυρίας η Λάτσιο, αφού πέρυσι την κέρδισε μέσα έξω, στον τελικό του κυπέλλου και στο τελικό του Σούπερ Καπ...τον Αύγουστο. Γενικά στα τελευταία 18 μεταξύ τους η Λάτσιο έχει μία νίκη, 3 ισοπαλίες και 14 ήττες. Στο 2,20 αξίζει το διπλό αφού η Γιούβε ανεβαίνει και η Λάτσιο παραπαίει...Η απουσία του Πογκμπά πάντως είναι κομβική και μας αποτρέπει από τα να δούμε πολύ ζεστά το σημείο. Ο Γάλλος είναι το Α και το Ω στην φετινή ομάδα του Αλέγκρι.



ΚΟΥΜΠΑΝ ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ-ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ G/G: Το μεγάλο ντέρμπι της πόλης με την καινούρια Κράσνονταρ να έχει πάρει τα ηνία από την Κούμπαν και να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια. Το ίδιο κάνει και φέτος αφού βρίσκεται την 6η θέση της βαθμολογίας και έχει προκριθεί στους 32 του Γιουρόπα. Αντίθετα η Κούμπαν βρίσκεται στην 14η θέση και παλεύει για την παραμονή της. Πρόβλημα στην άμυνα αφού προέρχεται από 7 οver στα 10 τελευταία ματς πρωταθλήματος με τα 9 να είναι και γκολ-γκολ. Τα τελευταία χρόνια τα παιχνίδια μεταξύ τους έχουν γκολ, με τα τελευταία 6 να είναι γκολ-γκολ.

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ-ΟΥΡΑΛ 2: Eίναι ολοφάνερο πως οι παίκτες της Λοκομοτίβ έχουν μείνει από δυνάμεις, αφού οι εντυπωσιακές εμφανίσεις που έκαναν στο ξεκίνημα της χρονιάς αποτελούν παρελθόν και πλέον περιμένουν την χειμερινή διακοπή...για να ηρεμήσουν. Στα τελευταία 9 ματς σε όλες τις διοργανώσεις η ομάδα της Μόσχας έχει μόλις μία νίκη και είναι ξεκάθαρο πως τα ματς του Europa League ήταν πέρα από τις δυνάμεις της... Η Ουράλ είναι ομάδα που ξέρει να εκμεταλλεύεται χώρους μετρά 4 εκτός έδρας νίκες έχοντας χάσει μόνο από ΤΣΣΚΑ, Ζενίτ και Ντιναμό μπορεί να φύγει με καλό αποτέλεσμα από την πρωτεύουσα.

Δυάδα
ΛΑΤΣΙΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ  2   2,20
ΚΟΥΜΠΑΝ ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ-ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ  G/G  1,85

Moνό αποδεκτό
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ-ΟΥΡΑΛ   2   4,75

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου