Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ Η ΑΡΣΕΝΑΛ


Κάτι κάναμε χτες, Γούοτφορντ και Γκαζελέκ μας πλήρωσαν σε μονά και δυάδα, βγάλαμε θετικό πρόσημο στις προτάσεις μας. Ντάρμσταντ και Αταλάντα το πάλεψαν...αλλά δεν τα κατάφεραν. Στην ελληνική τριάδα μας πλήγωσε ο ΠΑΟΚ. Ματσάρα σήμερα στην Premier League όπου θα δώσουμε προβάδισμα στην Σίτι.




ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 2: Μεγάλο ματς και καθοριστικό στην μάχη του τίτλο αφού πλέον έχουν μείνει οι δύο τους ως διεκδικητές του τίτλου...εκτός αν συνεχιστεί το παραμύθι με την Λέστερ. Ο Βενγκέρ παρά τις κομβικές απουσίες που έχει  βρήκε τον τρόπο στα τελευταία ματς να κάνει 3 σερί νίκες (Σάντερλαντ, Ολυμπιακό, Άστον Βίλα) χωρίς βέβαια να εντυπωσιάσει. Καθόρλα, Κοκλέν Αρτέτα, Γούιλσιρ θα λείψουν και σήμερα ενώ έχει κάποιες πιθανότητες να αγωνιστεί ο Σάντσες. Η απουσία που πρέπει να εστιάσουμε είναι του Κοκλέν που αφήνει τους Κανονιέρηδες χωρίς καθαρό αμυντικό χαφ με τον Φλαμινί(έχει γίνει βασικός ενώ δεν υπολογιζόταν...) έχοντας δίπλα του τον Ράμσεϊ. Εκεί ο Πελεγκρίνι μπορεί να χτυπήσει στον άξονα, αφού ο Ράμσεϊ έχει την τάση να ανεβαίνει ψηλά...και ο Φλαμινί θα μένει εκτεθειμένος κόντρα σε Σίλβα, Τουρέ και δύσκολα θα αντεπεξέλθει. Για την Σίτι λογικά επιστρέφει στην ενδεκάδα και ο Αγουέρο με τον Αργεντίνο να δίνει σιγουριά στους συμπαίκτες του. Εκεί βέβαια που πονάει η ομάδα του Μάντσεστερ είναι η άμυνα που χωρίς τον Κομπανί...έχει θέματα, αν καταφέρει ο Οταμέντι να κάνει επιτέλους ένα καλό ματς το διπλό του 3,10 έχει μεγάλες τύχες. Για σκόρερ θα πάμε με τον Ντάβιντ Σίλβα αφού ο Ισπανός θα έχει πολύ χώρο να κινηθεί πίσω από τον Αγουέρο.



ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ-ΒΙΤΟΡΟΥΛ OVER: Eπιτέλους νίκη για την Βολουντάρι που κατάφερε να κερδίσει στην έδρα της Κραϊόβα και πλησίασε λίγο την ζώνη υποβιβασμού, έχοντας 4 αγωνιστικές μπροστά της πλέον για να βγει από εκεί... Στα τελευταία 11 ματς μετρά 8 γκολ-γκολ έχοντας την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Η Βιτορούλ σίγησε κόντρα στην Στεάουα δύο φορές μέσα σε 3 μέρες χάνοντας με 1-0 εντός έδρας τόσο στο πρωτάθλημα, τόσο στο κύπελλο. Η ομάδα του Χάτζι θέλει άμεσα επιστροφή στις νίκες και θα παίξει επιθετικά, άλλωστε αυτό είναι και το χαρακτηριστικό της αφού με 42 γκολ έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα ενώ μετρά 15 οver σε 22 ματς. Από ένα γκολ το έχουν οι δύο ομάδες oπότε το οver στο 2,00 είναι καλή περίπτωση.

ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 2: Από μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με την Γαλατασαράι έρχεται η Μπεσίκτας που φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας και θέλει να παραμείνει εκεί. Οι  Αετοί εκτός έδρας τα πάνε καλύτερα αφού σε 7 ματς έχουν 6 νίκς και 1 ισοπαλία. Η Οσμάνλισπορ μπορεί να έρχεται από το εντυπωσιακό 4-0 στην έδρα της...προβληματικής φέτος Μπούρσασπορ, αλλά όπως δείχνει και η βαθμολογική της θέση 12η...είναι μια μετριότητα φέτος και μάλιστα εντός έδρας μετρά 5 ήττες σε 7 ματς. Το διπλό για την πρωτοπόρο και ανεβασμένη ψυχολογικά Μπεσίκτας στο 2,00 μοιάζει καλή επιλογή.

Μονό αποδεκτό
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ   2   3,10

Αnytime Scorer

NTABINT ΣΙΛΒΑ(ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ)         3,75

Δυάδα
ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ-ΒΙΤΟΡΟΥΛ ΟVER  2,05
OΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 2  1,95

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου