Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

ΤΑ ΜΠΑΜ...ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΥΝ


Δεν έγινε για ακόμη μια φορά το λογικό... η Λέστερ πάλι κέρδισε, παρότι ήταν χειρότερη από την Έβερτον βρήκε τον τρόπο να σκοράρει 3 φορές (δύο αστεία πέναλτι), πλέον η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά με τις Αλεπούδες...αν και συνεχίζω να πιστεύω πως έρχεται ξεφούσκωμα. Κάκιστη μέρα γενικότερα, με την Λα Κορούνια και τον Λούκας μόνο να στέκονται στο ύψος τους. Ημέρα υψηλών αποδόσεων και σήμερα.





ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1: Χάζευα την βαθμολογία, τα τελευταία νέα, τις απουσίες...και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Γούοτφορντ που βρίσκεται 2 θέσεις παραπάνω από την Λίβερπουλ στην βαθμολογία, παίζει εντός έδρας, δεν έχει απουσίες σε αντίθεση με την ομάδα του Κλοπ που δεν θα έχει τους Μίλνερ, Λόβρεν, Στάριτζ, Γκόμες, Ίνγκς δίνεται αουτσάιντερ στο 4,20; Άαα...ξέχασα μετράει η φανέλα...αυτό το ξέχασε και ο Κλοπ βάζοντας τους παίκτες του να πανηγυρίζουν για την εντός έδρας ισοπαλία με την Γουέστ Μπρομ. Παίζουμε στοίχημα βάση αποδόσεων και κάνει μπαμ πως εδώ έχει γίνει λάθος και καθαρά αγωνιστικά να το πάρεις, η απουσία του Μίλνερ είναι κομβική αφού ο Άγγλος μέσος είναι αυτός που κάνει κουμάντο στο παιχνίδι των reds...ενώ η απουσία του Λόβρεν θα φέρει τον γκελαδόρο Σακό στην εντεκάδα, με τον Γάλλο στόπερ να μην έχει ρυθμό αφού ήταν τραυματίας το τελευταίο διάστημα.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ 2: Η Γκλάντμπαχ κλάταρε... και είναι λογικό. Πολλοί τραυματισμοί έφεραν 12-13 παίκτες να τραβούν πολύ κουπί το τελευταίο τρίμηνο με αποτέλεσμα να καταρρεύσουν και να στερέψουν από δυνάμεις. Πλέον τα πουλάρια μετρούν 3 σερί ήττες, από Σίτι, Λεβερκούζεν και Βέρντερ στο κύπελλο την Τετάρτη έχοντας δεχτεί 13 γκολ...Η Ντάρμσταντ το πάλεψε όσο μπορούσε στο Μόναχο, κράτησε την Μπάγερν μακριά από την εστία της, αλλά δεν έβρισκε τρόπο να απειλήσει. Είναι ομάδα με πολλά τρεξίματα, ξέρει να κλείνει χώρους και να περιμένει...και μπορεί να οδηγήσει την Γκλάντμπαχ στην παγίδα. Στην κατάσταση που είναι οι γηπεδούχοι το 6,00 στο διπλό έχει αξία.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΝΑΠΟΛΙ 1: Ομάδα που στηρίζεται στην έδρα η Αταλάντα έχοντας 5 νίκες σε 7 ματς στο Ατλέτι Ατζούρι Ντ' Ιτάλια, έχοντας δεχτεί μόλις 4 γκολ. Εξαιρετική παράδοση κόντρα στην Νάπολι αφού στα τελευταία 13 ματς μόλις μια φορά έχει ηττηθεί. Η Νάπολι έδειξε να ξεμένει από ιδέες κόντρα στην Ρόμα αφού παρά την υπεροχή της δεν κατάφερε να φτιάξει ευκαιρίες και το τελικό 0-0 την άφησε στο -4 από την Ίντερ, αφού είχε προηγηθεί και η ήττα στην έδρα της Μπολόνια. Υπερβολικό το 6,00 στον άσο.

ΓΚΑΖΕΛΕΚ-ΛΥΩΝ 1: Η Γκαζελέκ τρέχει αήττητο 8 αγωνιστικών (5 νίκες) έχει την ψυχολογία στα ουράνια, αφού δεν έχασε ούτε στην έδρα τη Μαρσέιγ... Από την άλλη η Λυών αγκομαχά. 4 ήττες και 1 ισοπαλία στα τελευταία 5 ματς, μεσοβδόμαδα πέρασε στο Λιγκ Καπ με γκολ στο 87΄κόντρα στην Τουρ Β' κατηγορίας, οι δύο καλύτεροι της, Βαλμπουενά και Λακαζέτ είναι εκτός, όπως φυσικά εδώ και καιρό οι Ουμίτι, Μπίσεβατς και Φεκίρ. Άσος λοιπόν για τους νεοφώτιστους στο 3,25.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ X HMIXΡΟΝΟ: Ο Παναιτωλικός πέρασε χειρουργείο στο Καραϊσκάκη με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από την τιμητική ήττα με 1-0 και πλέον συμπλήρωσε 4 ματς χωρίς νίκη. Χαρακτήρα τελικού έχει πάρει το σημερινό ματς για την ομάδα του Αγρινίου, αφού τα περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά. Σημαντικές επιστροφές αφού οι βασικότατοι Μαρκόφσκι, Κάπελ και Παπάζογλου θα είναι στην εντεκάδα. Ο Ηρακλής δεν μπόρεσε να ξεκλειδώσει την άμυνα του Πανθρακικού με αποτέλεσμα να μείνει στο 0-0 επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά πως του ταιριάζει περισσότερο ο ρόλος του αουτσάιντερ μέσα στο παιχνίδι αφού δεν μπορεί να δημιουργήσει εύκολα φάσεις. Με το 2-0 επί του Αχαρναϊκού πάντως έμεινε για έκτο σερί ματς αήττητος μαζί με τα ματς κυπέλλου και ταξιδεύει στο Αγρίνιο με στόχο τουλάχιστον τον βαθμό. Οι δύο βασικοί ακραίοι μπακ Σαραμαντάς και Μπουκουβάλας είναι εκτός, επιστρέφουν όμως οι Μπαρτολίνι και Μπουλούτ. Ο Παναιτωλικός θέλει απεγνωσμένα την νίκη, έχει σημαντικές επιστροφές και θα παραταχθεί ουσιαστικά κομπλέ. Ο Ηρακλής θέλει να συνεχίσει το σερί του και θα προσπαθήσει να...κλέψει τουλάχιστον τον βαθμό. Το γεγονός πως η ομάδα του Ματζουράκη σκοράρει δύσκολα (1 γκολ στα τελευταία 4) μας οδηγεί στην ισοπαλία τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο...αφού δύσκολα το ματς θα έχει υψηλό ρυθμό.

ΠΑΟΚ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ OVER: Εκεί που έδειχνε να στρώνει το πράγμα για τον Δικέφαλο ήρθε η άθλια εμφάνιση στην Λειβαδειά για να επαναφέρει και πάλι την γκρίνια... Ο Τούντορ δέχτηκε κριτική για τις επιλογές του στον καταρτισμό της ενδεκάδας. Κόντρα στον Πλατανιά ο Κροάτης δεν θα έχει στην διάθεση του, Κίτσιου, Ροντρίγκες, Κόστα, Βίτορ, Χαρίση, Γλύκο, Ζάιρο, Γκολάσα. Πολλές απουσίες που του δένουν τα χέρια. Χάλασε την καλή εικόνα των τελευταίων αγωνιστικών με την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ ο Πλατανιάς, που νοιώθει όμως άνετα αφού είναι στο +10 από την ζώνη υποβιβασμού. Η ομάδα της Κρήτης δεν έχει σκοράρει στην Τούμπα σε τρία ματς που έχει δώσει εκεί. Ο Παράσχος δεν έχει λόγους να κλειστεί αφού δεν υπάρχει βαθμολογική πίεση. Ο ΠΑΟΚ ψάχνει μια καλή εμφάνιση για να γλυκάνει κάπως τους οπαδούς του ενόψει των γιορτών και ο Πλατανιάς δεν είναι ομάδα που θα παίξει ταμπούρι. Ένα γκολ νωρίς θέλουμε για να ανοίξει ο ρυθμός και να δούμε καλό ματς. Το οver θα είναι η επιλογή μας.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΞΑΝΘΗ X2: Σημαντική νίκη για τον ΠΑΣ στην έδρα του Πλατανιά που ήταν και η πρώτη εκτός έδρας στο πρωτάθλημα. Ξεκούρασε παίκτες στο μεσοβδόμαδο ματς κυπέλλου στην Καρδίτσα ο Πετράκης που δεν θα έχει στην διάθεση του για το σημερινό τους πολύτιμους Ίλιτς, Τσάβες και τον Κοζορώνη. Δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες η Ξάνθη κόντρα στην Βέροια και πλέον έπεσε στην 11η θέση της βαθμολογίας. Εκτός έδρας μετρά 5 ισοπαλίες σε 7 ματς έχοντας χάσει μόνο από τον Λεβαδειακό. Ο Λουτσέσκου προς το παρών στηρίζεται από την διοίκηση. Ο ΠΑΣ χωρίς τους Τσάβες και Ίλιτς χάνει μεγάλος μέρος της επιθετικής του λειτουργίας αφού ο Αργεντινός είναι το μυαλό και ο Σέρβος ο εκτελεστής της ομάδας. Η Ξάνθη μπορεί να απογοητεύει με τις εμφανίσεις της στο τελευταίο διάστημα, όμως ο Λουτσέσκου έχει δείξει πως ξέρει να παίρνει αποτελέσματα εκτός έδρας και μπορεί να φύγει με τον βαθμό από τους Ζωσιμάδες.

Μονά αποδεκτά και σύστημα 2-3-4
ΓΚΑΖΕΛΕΚ-ΛΥΩΝ  1  3,25
ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1  4,20
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ 2  6,50
ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΝΑΠΟΛΙ 1  6,00

Τριάδα
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΞΑΝΘΗ Χ2  1,75
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ  Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ  1,95
ΠΑΟΚ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΟVER  1,95

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην ΑRENA PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου