Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

VAMOS ΡΕ ΣΥ ΜΠΑΡΑΚΑΛΝΤΟ...

Πάμε ρε Έμιλυ μπας και γυρίσει ...

Βρισκόμαστε πλέον και μετά το χτεσινό στραπάτσο...σε αγωνιστική κρίση, δεν τρομάζουμε όμως ο πανικός είναι ο χειρότερος σύμμαχος, ψυχραιμία θα το γυρίσουμε...  Μόνο για την Ανζέ στενοχωρήθηκα χτες, καθώς το πάλεψε στα ίσια κόντρα την Παρί και το 0-0 πανηγυρίστηκε έξαλλα στο τέλος από το κόσμο της και τους ποδοσφαιριστές...εμείς βέβαια τους είχαμε πιστέψει λίγο παραπάνω και θέλαμε νίκη τους. Το σίγουρο είναι δεν θα αλλάξουμε τρόπο παιχνιδιού, οι μεγάλες αποδόσεις δεν μας τρομάζουν και όπου κρύβεται ευκαιρία εμείς θα ποντάρουμε και ας χάνουμε με 5-0. Κάπως έτσι σήμερα έχουμε στο παιχνίδι μας Κέρκυρα και Μπαρακάλντο...μην γελάτε δεν είναι από την διαφήμιση με το fairy, ομάδα από την χώρα των Βάσκων που πάει τρένο στην Γ' κατηγορία και θέλει να πετάξει έξω από το κύπελλο την Βαλένθια.




ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ 2: Σημαντική νίκη επί της Ξάνθης την Κυριακή για τον Λεβαδειακό με το κύπελλο να αποτελεί πολυτέλεια...αφού ακολουθεί δύσκολο ματς με τον ΠΑΣ και αυτό που προέχει είναι η σωτηρία. Η Κέρκυρα στο ντεμπούτο Βοσνιάδη στον πάγκο κέρδισε με 3-2 την Λαμία σε ένα ματς που βέβαια είχαμε μεγάλη σφαγή για την ομάδα από την Φθιώτιδα. Στο 5,20 υπάρχει αξία στο διπλό...

ΜΠΑΡΑΚΑΛΝΤΟ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 1: Οι γηπεδούχοι είναι ομάδα από την χώρα των Βάσκων, βρίσκονται στην πρώτη θέση στον 2ο όμιλο της Γ' κατηγορίας, έχοντας μόλις μία ήττα σε 17 επίσημα ματς την φετινή χρονιά, ενώ στο γήπεδο τους έχουν 10 νίκες σε ισάριθμα ματς. Η Βαλένθια έχασε με κάτω τα χέρια από την Σεβίλλη την Κυριακή το βράδυ, ο προπονητής Νούνο υπέβαλλε την παραίτηση του και έχει αρχίσει η αναζήτηση αντικαταστάτη, ενώ το Σάββατο ακολουθεί εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα... H παλιά δόξα της ομάδας, Βόρο θα βρίσκεται στον πάγκο με την Φίλιπ Νέβιλ ως βοηθό. Στην αποστολή συμμετέχουν 17 ποδοσφαιριστές και έμειναν εκτός αρκετοί πρωτοκλασάτοι: Ντε Φουέγκο, Ντε Πόλ, Μουστάφι, Φεϊγκουλί, Ροντρίγκο, Νεγκρέδο, Μπαραγκάν, , Πιάτι, Άντρε Γκόμες είναι οι απόντες. Οι νυχτερίδες μόνο στο σημερινό ματς δεν έχουν το μυαλό τους σε αντίθεση με τους Βάσκους που βλέπουν το σημερινό ματς ως το πιο σημαντικό της χρονιάς. Θα πάμε με την έκπληξη αφού η Βαλένθια ότι και να γίνει απόψε θα έχει και την ρεβάνς για να ανατρέψει την κατάσταση.

ΤΡΟΥΑ-ΤΟΥΛΟΥΖ ΟVER: Η ουραγός Τρουά που δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα υποδέχεται την προτελευταία Τουλούζ που έκανε νίκη το Σάββατο μετά από 3 μήνες... Παιχνίδι must win και για τις δύο και το οver λίγο πάνω από 2,00 θα μπει στο παιχνίδι μας.

ΚΡΑΚΟΒΙΑ-ΠΟΝΜΠΕΣΚΙΤΖΙΕ ΟVER: Με το διπλό στην έδρα της μισητής Βίσλα η Κρακοβία συνέχισε την εκπληκτική φετινή της πορεία και ισοβαθμεί στην 2η θέση με την Λέγκια. Τρεις σερί νίκες, καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 34 γκολ, δίνοντας φοβερό ρυθμό στα εντός έδρας παιχνίδια της όπου έχει πετύχει 23 γκολ σε 9 ματς, μετρώντας 7 οver. H Πονμπεσκίτζιε έχει την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 27 γκολ παθητικό, είναι ομάδα που βρίσκει πάντως εύκολα δίχτυα έχοντας σκοράρει στα 6 τελευταία. Το οver έχει πολλές πιθανότητες.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Χ: To πιο αμφίρροπο ματς των προημιτελικών με τους γηπεδούχους να έχουν ως στόχο το Λιγκ Καπ κάτι που τόνισε από την αρχή της χρονιάς ο Κούμαν και την Λίβερπουλ να έχει φτερά στα πόδια με τον Κλοπ στον πάγκο. Στις λεπτομέρειες θα κριθεί η πρόκριση και πιθανόν να μην φτάσουν τα 90 λεπτά για να λύσουν τις διαφορές τους.

ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΓΚΑΖΕΛΕΚ Χ: Σε εξαιρετικό φεγγάρι και οι δύο με την Μονπελιέ να έχει 3 σερί νίκες και αήττητο σερί 6 αγωνιστικών και την νεοφώτιστη Γκάζελεκ να μετρά 4 νίκες και 1 ισοπαλία στα τελευταία 5 ματς. Πρόκειται για δύο ομάδες που έχουν στόχο την σωτηρία και στην φάση που βρίσκονται το ζητούμενο είναι να κρατήσουν το σερί τους...από ένα πόντο και όλοι ευχαριστημένοι.

Σύστημα 3-4
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ  2   5,20
ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ  1   4,75
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Χ   3,40
ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΓΚΑΖΕΛΕΚ  Χ   3,50

Δυάδα
ΚΡΑΚΟΒΙΑ-ΠΟΝΜΠΕΣΚΙΤΖΙΕ ΟVER  1,80
ΤΡΟΥΑ-ΤΟΥΛΟΥΖ ΟVER    2,10

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου