Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

ΟΤΑΝ ΠΑΡΩ ΦΟΡΑ, ΦΟΡΑ ΚΑΤΗΦΟΡΑ



Δεν μας βγήκε το ρίσκο χτες στην Premier League. Η Μπόρνμουθ δεν μπόρεσε να κοντράρει την Άρσεναλ με την ποιότητα του Οζίλ να κάνει την διαφορά. Στο ντέρμπι είδαμε καλό ματς με την ισοπαλία να είναι δίκαιο αποτέλεσμα...αν και θα έπρεπε να είναι με γκολ αφού Κουρτουά και Ντε Χέα...ξεσκίστηκαν. Η Σαουθάμπτον κράτησε για ένα ημίχρονο μόνο, ενώ χάσαμε την ισοπαλία της Τότεναμ με τακουνάκι στο 90'. Ελάχιστες επιλογές σήμερα με το ντέρμπι τίτλου........... (πολλές τελίτσες για να το πιστέψω) ανάμεσα στην Λέστερ και την Μάντσεστερ Σίτι να ξεχωρίζει.

ΛΕΣΤΕΡ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 2: Ντέρμπι κορυφής και τίτλου χαρακτηρίζεται το σημερινό ματς.Την δεύτερη της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η Λέστερ το Σάββατο από την Λίβερπουλ, κάνοντας μέτρια εμφάνιση, με τους Βάρντι και Μαχρέζ εκτός παιχνιδιού. Ο πρώτος είναι αμφίβολος για το σημερινό ματς καθώς αντιμετωπίζει μια ίωση. Το ρόστερ του Ρανιέρι δεν του προσφέρει πολλές επιλογές και το rotation είναι σχεδόν αδύνατο...οπότε μέσα σε 48 ώρες θα χρησιμοποιήσει τους ίδιους ποδοσφαιριστές. Αντίθετα στην Σίτι ο Πελεγκρίνι έχει δύο ισάξιες ενδεκάδες, για παράδειγμα ο Αγουέρο δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό το Σάββατο κόντρα στην Σάντερλαντ(4-1) και σήμερα θα μπει φρέσκος από το πρώτο λεπτό. Οι Πολίτες μετά την ήττα στο ντέρμπι, αντέδρασαν θετικά και έχουν την ευκαιρία με νίκη σήμερα να προσπεράσουν την Λέστερ και να μείνουν σε απόσταση αναπνοής από την Άρσεναλ. Στο 1,90 το διπλό είναι δίκαιο...οι μέρες ευημερίας της Λέστερ έχουν περάσει.

Αφιερωμένο στον φίλο μου τον Ρανιέρι και την Λέστερ. "Όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα"




ΦΟΥΛΑΜ-ΡΟΔΕΡΑΜ ΟVER: Δύο ομάδες που πραγματοποιούν κακή πορεία φέτος, με την Φούλαμ να βρίσκεται στην 18η θέση με 24 βαθμούς και την Ρόδεραμ στην 20η με 21. Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο η κάκιστη αμυντική λειτουργία με τους γηπεδούχους να έχουν με 41 γκολ παθητικό την χειρότερη επίδοση στην Τσάμπιονσιπ και την Ρόδεραμ με 38 να μην πάει πίσω. Η Φούλαμ είναι η ομάδα με τα περισσότερα οver (16 σε 23 ματς) ενώ η Ρόδεραμ έχει 14 σε 23 ματς. Η Φούλαμ αγνοεί την νίκη 9 αγωνιστικές και δεν έχει περιθώρια, αντίθετα η Ρόδεραμ έρχεται από σύο σερί νίκες. Το να δούμε τουλάχιστον 3 γκολ στο ματς σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν μοιάζει με ευκολάκι...

MΠΡΑΪΤΟΝ-ΙΠΣΟΥΙΤΣ 2: Έχει πάρει την κατηφόρα η μέχρι πριν από λίγες αγωνιστικές πρωτοπόρος Μπράιτον, αφού ηττήθηκε για πρώτη φορά έχει σερί αγώνων χωρίς νίκη με αποτέλεσμα να πέσει στην 4η θέση. Πολλές απουσίες και ψυχολογική κούραση έχουν φέρει το ντεφορμάρισμα. Αντίθετα η Ίπσουιτς βρίσκεται σε διαρκή άνοδο και με 3 νίκες στα τελευταία 4 έχει μπει στην εξάδα των πλέι οφ. Συνολικά έχει μόλις 2 ήττες στα τελευταία 11, ενώ εκτός έδρας τα πάει καλύτερα έχοντας μαζέψει τους 20 από του 37 βαθμούς της μετρώντας 4 σερί εκτός έδρας νίκες. Το διπλό στο 3,75 έχει αξία.

Δυάδα
ΦΟΥΛΑΜ-ΡΟΔΕΡΑΜ  ΟVER  1,80
ΛΕΣΤΕΡ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 2  1,90

Μονό αποδεκτό
ΜΠΡΑΪΤΟΝ-ΙΠΣΟΥΙΤΣ  2  3,75

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου