Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ...ΡΑΝΙΕΡΙ

 Δεν μας βγήκε το ρίσκο χτες, μόνο η Πογκόν στην Πολωνία έβγαλε το διπλό και έτσι πήγαμε κουβαδάκι. Φουλ ρυθμούς σήμερα με τα περισσότερα πρωταθλήματα να μπαίνουν σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς...εκτός φυσικά από τους Άγγλους που θα μας κρατήσουν συντροφιά μέσα στις γιορτές. Πολλές επιλογές...πάμε να τις δούμε.


Ντρίνκγουοτερ και Χουτ είναι τεράστιες απουσίες για την Λέστερ

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΛΕΣΤΕΡ 1: Ναι θα κοντράρω ξανά την Λέστερ...Είναι φανερό πως έχει άστρο, όλα τις βγαίνουν στο γήπεδο και η ενδεκάδα του Ρανιέρι δένει τέλεια. Ο Ιταλός δεν έχει γίνει κανένας προπονηταράς και αυτό φάνηκε στο ματς με την Τσέλσι, έχοντας τα πάντα υπέρ του και 2-0 σκορ, ο Μουρίνιο ανακάτεψε την τράπουλα, ρίσκαρε το γύρισε σε 3-4-3, το γήπεδο έγειρε. Η Τσέλσι μειώσε το σκορ έχασε απίθανες ευκαιρίες....και ξαφνικά ο Ιταλός ξύπνησε στο 85' και έκανε αλλαγή βάζοντας αμυντικό χαφ. Επίσης αυτή την φορά θα έχει δύο κομβικές απουσίες...ο αμυντικός χαφ Ντρινκγούοτερ και ο κεντρικός αμυντικός Χουτ είναι εκτός, σημαντικά γρανάζια στην φετινό θαύμα των Αλεπούδων. Από την άλλη έχουμε μια Έβερτον που εδώ και τρία ματς αδικεί την προσπάθεια της και μένει στην ισοπαλία ενώ αξίζει τους τρεις βαθμούς. Κόντρα στην Μπόρνμουθ κατάφερε να ισοφαριστεί στο 97', κόντρα στην Πάλας έμεινε στο 1-1 έχοντας τρία δοκάρια, κόντρα στην Νόργουιτς ήταν καταιγιστική το πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε είχε δοκάρι και ευκαιρίες... στο δεύτερο κόντεψε να χάσει... Κάπου θα τις αλλάξει η τύχη, έχει τον Λουκάκου σε τρομερά κέφια σκοράρει 6 σερί ματς. Ποντάρουμε λοιπόν στα «Ζαχαρωτά» και τον άσο...αρχίζοντας το κυνήγι αλεπούδων. Επιμένω για την Λέστερ του Ρανιέρι...είναι φούσκα και θα ξεφουσκώσει, δεν θα βγει ούτε Ευρώπη.

ANNOBEΡΟ-ΜΠΑΓΕΡΝ 1: Περίεργο το κλίμα στην Μπάγερν με τον Γκουαρντιόλα όπως όλα δείχνουν να αποχωρεί το καλοκαίρι και να κάνει νέα επίθεση στο ιατρικό τιμ της ομάδας...κάτι λογικό αφού έτσι όπως πάει το πράγμα στο τέλος θα αναγκαστεί να παίξει αυτός. Υπάρχει κούραση στο στρατόπεδο των Βαυαρών κάτι λογικό αφού σε όλα τα ματς παίζουν οι ίδιοι έντεκα λόγω των τραυματισμών, στα δύο τελευταία νίκησε αγκομαχώντας τις δύο νεοφώτιστες Ίνγκολσταντ (2-0 κορυφαίος ο Νόιερ) και Ντάρμασταντ(1-0) στο Μόναχο για το πρωτάθλημα και το κύπελλο αντίστοιχα. Νέα απώλεια ο αρχηγός Λαμ προστίθεται στην λίστα με τους Ρόμπεν, Ριμπερί, Γκέτσε, Αλάμπα, Ντάγκλας Κόστα, Μπερνάτ, Μπενατία. Μέτρια ομάδα το Αννόβερο αλλά στο 13,00 δέχομαι να πάω με τον 1 draw no to bet...

ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ και ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ : Δύο οver σε αποδόσεις πάνω από 2,00 για ματς της Μπουντεσλίγκα πληρώνουν εξαιρετικά και αξίζουν να πονταριστούν.

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΕΪΜΠΑΡ 1: Εντυπωσιακή φέτος η Λα Κορούνια, ομάδα που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και προσαρμόζει το παιχνίδι της σε κάθε αντίπαλο για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Έτσι έκανε και στο Καμπ Νου όπου παρότι βρέθηκε με 2-0 πίσω στο σκορ στο 64' πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας σοκάροντας την Μπαρτσελόνα στα τελευταία λεπτά. Ηγέτης ο εκπληκτικός Λούκας που σκοράρει ακατάπαυστα και αν τα καταφέρει και σήμερα θα φτάσει το ρεκόρ του θρυλικού Μπεμπέτο με γκολ σε 7 ματς σερί. Η Εϊμπάρ μπήκε από το παράθυρο στην φετινή La Liga λόγω των χρεών της Έλτσε, δείχνει με τις εμφανίσεις όμως πως θα παλέψει σκληρά για να παραμείνει. Βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας, έχοντας αγωνιστική κάμψη πάντως το τελευταίο διάστημα αφού έχει μείνει μακριά από τις νίκες στα τελευταία 4 ματς. Η Λα Κορούνια έχει την ευκαιρία να διευρύνει το αήττητο σερί της και να μπει για τα καλά στην μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, σκληρή ομάδα η Έϊμπαρ αλλά θα λυγίσει στο Ριαθόρ που αναμένεται να γεμίσει μετά την φοβερή εμφάνιση στην Βαρκελώνη. Γκολ και από τον Λούκας για να φτάσει το ρεκόρ...


MΠΑΣΤΙΑ-ΡΕΜΣ G/G: Η Μπαστιά βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και χρειάζεται την νίκη για να ξεφύγει από την ζώνη υποβιβασμού. Παραδοσιακά στην Κορσική είναι δυνατή και φέτος έχει 5 νίκες και 4 ήττες στην έδρα της έχοντας μαζέψει τους 15 από τους 19 βαθμούς της. Σκοράρει εύκολα αφού έχει βρει δίχτυα στα 12 από τα 18 ματς πρωταθλήματος, έρχεται από 4 γκολ-γκολ στα τελευταία 6 ματς έχοντας βρει δίχτυα στα 5. Η Ρεμς έχει προβληματική άμυνα, αδυνατεί να κρατήσει το μηδέν στα τελευταία 11 επίσημα ματς που έδωσε, έρχεται όμως από σερί με 6 γκολ-γκολ, ενώ είναι ανεβασμένη ψυχολογικά αφού τρέχει αήττητο 4 αγωνιστικών. Το γκολ-γκολ είναι αρκετά πιθανό και το κρατάμε στο 2,00.

BEΡΟΙΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2: H Bέροια συνεχίζει το χαβά της... Εκτός έδρας είναι αήττητη παίρνοντας τον βαθμό στην έδρα της Ξάνθης, έχοντας 3 νίκες και 4 ισοπαλίες. Αντίθετα στο γήπεδο της δεν έχει νίκη... μετρώντας 2 ισοπαλίες και 5 ήττες. Περίεργο το κλίμα στην ομάδα, με τον Γεωργιάδη να βρίσκεται στον αέρα και το ιδιοκτησιακό καθεστώς επίσης...αφού ο Καρυπίδης ασχολείται με τον Άρη, έχοντας αφήσει την ομάδα στον αυτόματο πιλότο. Σημαντικές απουσίες αφού οι Γιουσούφ και Αμπντούν λείπουν, όπως και οι Μερεμπασβίλι, Βεργώνης. Ο Αστέρας πάλεψε κόντρα στον Παναθηναϊκό έχασε σημαντικές ευκαιρίες και τελικά ηττήθηκε με 2-0. Το γεγονός πως είχε προηγηθεί και η εντός έδρας ήττα από τον Ηρακλή τον έχει ρίξει εκτός πεντάδας και θα ψάξει για την νίκη στο σημερινό ματς. Έχει την ποιότητα και τις λύσεις ο Αστέρας να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την πόλη της Μακεδονίας και στο 2,50 θα το ρισκάρουμε. Καλή περίπτωση για σκόρερ ο Γιάννου.



Μονό αποδεκτό
ΑΝΝΟΒΕΡΟ-MΠΑΓΕΡΝ  1 DNB (Iσοπαλία όχι στοίχημα)  13,00

Δυάδα
ΕΒΕΡΤΟΝ-ΛΕΣΤΕΡ   1   2,10
ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΕΪΜΠΑΡ  1  2,00

Δυάδα
ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ  ΟVER   2,05
INΓΚΟΛΣΤΑΝΤ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ  ΟVER  2,00

Δυάδα
ΜΠΑΣΤΙΑ-ΡΕΜΣ  G/G  2,00
ΒΕΡΟΙΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  2  2,50

Δυάδα Αnytime Scorer
ΛΟΥΚΑΣ (ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ)  2,80
ΓΙΑΝΝΟΥ(ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.)  3,10

*Οι αποδόσεις είναι από εταιρία στο διαδίκτυο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου