Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

ΤΡΙΑ ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΑΞΙΑ



Δεύτερο ρεπό μέσα σε 3 μέρες πήραμε χτες...αφού το πρόγραμμα δεν έλεγε κάτι, οπότε καλό είναι να μην τον τραβάμε από τα μαλλιά για να βγάλουμε πρόταση. Την Τετάρτη λίγο ήθελε για να κάνουμε το μπαμ...μας τα χάλασε η Τύρναβος... και η Ντόρτμουντ (τι συνδυασμός...). 4 στα 5 είχαμε στο συστηματάκι μας στην Γ' εθνική με την ομάδα της Θεσσαλίας να μας χαλάει το απόλυτο, αλλά τριπλασιάμε τα λεφτά μας, ενώ πέρασε και η δυάδα κυπέλλου με τα διπλά από Πανιώνιο και Ατρόμητο. Η ομάδα του Ομπαμεγιάνγκ σταμάτησε στα 2 γκολ και μας χάλασε την τριάδα που είχε ξεκινήσει υπέροχα με την Ρίβερ και το οver της Μαρσέιγ. Σήμερα θα ποντάρουμε σε τρία διπλά σε εξαιρετικές αποδόσεις σε ένα συστημάτακι...



NIΣ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ 2: H Nις είναι φανερά ντεφορμέ το τελευταίο διάστημα αφού αγνοεί την νίκη στα τελευταία 5 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και απέχει αρκετά από την εκπληκτική κατάσταση του προηγούμενου διαστήματος. Την Τρίτη γνώρισε τον αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ από την Γκινγκάμπ στην διαδικασία των πέναλτι και κουβαλάει έτσι και επιπλέον κούραση. Η Μονπελιέ έχει πάρει για τα καλά τον δρόμο της ανάκαμψης αφού στα τελευταία 9 ματς έχει 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και μία μόλις ήττα. Σε αυτό το διάστημα βρίσκει πολύ εύκολα δίχτυα έχοντας σκοράρει τουλάχιστον 2 γκολ στα 7 από τα 9 ματς. Εντός έδρας είναι ευάλωτη η Νις αφού έχει υποστεί 4 ήττες σε 8 ματς και στην κατάσταση που βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι το διπλό του 3,40 δεν γίνεται να αγνοηθεί.

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ-ΚΑΡΝΤΙΦ 2: Δύο ομάδες που έχουν στόχο την είσοδο στα πλέι οφ και βρίσκονται αυτή την στιγμή στην 7η θέση Κάρντιφ και στην 8η Μπέρμιγχμαμ. Οι γηπεδούχοι στο σημερινό ματς βρίσκονται σε κακή κατάσταση με μόλις μία νίκη στα τελευταία 9 ματς πρωταθλήματος έχοντας χάσει σημαντικό έδαφος στην βαθμολογία. Σημαντικό πρόβλημα εντός έδρας αφού σε 10 ματς μετρά 5 ήττες. Η Κάρντιφ είναι 4 ματς αήττητη και ξέρει να παίρνει αποτελέσματα εκτός έδρας όπου έχει και μόλις 2 ήττες σε 10 ματς. Βάση φόρμας το διπλό έχει αξία, ειδικά σε αποδόσεις αουτσάιντερ.

ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ-ΠΟΓΚΟΝ 2: Σε άσχημη κατάσταση η Βίσλα μετρά 4 σερί ήττες και 5 ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα ενώ στα τελευταία 3 ματς δεν έχει σκοράρει καν. Πλέον έχει φτάσει στην 12η θέση και αρκετά κοντά στον πάτο της βαθμολογίας. Υπάρχουν έντονα οικονομικά προβλήματα στην ομάδα, ενώ στο σημερινό ματς θα λείψουν αρκετοί λόγω τραυματισμού. Φορτσάρει η Πογκόν με 4 ματς χωρίς ήττα και 3 σερί νίκες έχοντας κρατήσει στα τρία το μηδέν στην άμυνα. Μπορεί το μεγάλο όνομα στο ζευγάρι να είναι η Βίσλα, βάση φόρμας και της εικόνας των δύο ομάδων όμως το διπλό του 3,30 έχει μεγάλη αξία.


Σύστημα 2-3
ΝΙΣ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ  2  3,30
ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ-ΚΑΡΝΤΙΦ  2  3,00
ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ-ΠΟΓΚΟΝ  2  3,00

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην ΑRENA PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου