Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΟΙ ΣΑΜΟΥΡΑΪ ΤΗΣ ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ ΚΑΙ Ο ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ


Μεγάλη ήττα φάγαμε την Δευτέρα...που πόνεσε πολύ. Τραγικές εμφανίσεις από ΠΑΟΚ και Τσέλσι, κακό ποντάρισμα και γενικά μαυρίλα. Χτες βοήθησε και το πρόγραμμα ώστε να πάρουμε ρεπό να ηρεμήσουμε για να επανέλθουμε. Εκτός από τους αγώνες κυπέλλου ανά την Ευρώπη αυτήν την εβδομάδα διεξάγεται στην Ιαπωνία και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων με την Μπαρτσελόνα φυσικά να είναι το μεγάλο φαβορί για να το κατακτήσει. Τετράδα έχουμε και από την Γ' κατηγορία με τους 2 πρώτους ομίλους να έχουν εμβόλιμη αγωνιστική και να υπάρχουν αναμετρήσεις με μεγάλο ενδιαφέρον.



Οι παίκτες της Μπόκα ντυμένοι Σαμουράι...

ΧΙΡΟΣΙΜΑ-ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ 2: Ημιτελικός με τον νικητή να αντιμετωπίζει την Κυριακή την Μπαρτσελόνα...εκτός και αν κάνει την έκπληξη Κουανγκτζοού αύριο και αποκλείσει τους Καταλανούς. Οι Γιαπωνέζοι αγωνίζονται στην χώρα τους, προκρίθηκαν κερδίζοντας με 3-0 την Μαζέμπε...χάνοντας όμως με τραυματισμό 3 βασικούς ποδοσφαιριστές,έχοντας εμφανή τα σημάδια κούρασης αφού το σημερινό θα είναι το 5 ματς που θα δώσουν σε 14 μέρες. Η Ρίβερ προετοιμάζεται εδώ και 20 μέρες για την διοργάνωση δεν έχει απουσίες και θα μπει δυνατά από το πρώτο λεπτό για να πάρει την νίκη,ενώ θα έχει στο πλευρό της 15000 κόσμο. Στο 1,90 θα ποντάρουμε στο διπλό.

Οι οπαδοί της Ρίβερ στο ποτάμι της Οσάκα λίγες ώρες πριν την σημερινή αναμέτρηση...


ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2: Για την ομάδα του Δέλλα με την πορεία που κάνει στο πρωτάθλημα το κύπελλο θα γίνει ο μοναδικός τρόπος διάκρισης και η πρόκριση μπορεί να έρχεται και με ισοπαλία στο σημερινό ματς όμως οι Περιστεριώτες θα προσπαθήσουν να την κλειδώσουν από νωρίς με νίκη, άλλωστε η Καλλιθέα είναι με υπηρεσιακό προπονητή τον Καραδήμο.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2 : O Εργοτέλης προκρίνεται και με Χ, δεν δείχνει να καίγεται πάντως αφού έμειναν μερικοί βασικοί εκτός αποστολής, ενώ ο Πανιώνιος έχει προκριθεί και ο Ουζουνίδης θα χρησιμοποιήσει αλλαγές...δηλαδή τους Βιγιάλμπα, Χαλκιαδάκη, Ντουρμισάι, Καθάριο, Τασούλη. Άνετα πάω με το διπλό του 3,00.


ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΟVER 3,5: Ομάδες με εντελώς επιθετική φιλοσοφία μας προσφέρουν συχνά ματς με πολλά γκολ. Οι γηπεδούχοι μετρούν τρεις σερί νίκες και μια σπουδαία πρόκριση στο Βελιγράδι επί της Παρτζιζάν με 3-1. Η Ντόρτμουντ μετρά 19 οver 3,5 σε 28 επίσημα ματς φέτος... Τα πολλά γκολ θα είναι η επιλογή μας.

ΜΠΟΥΡΓΚ ΠΕΡΟΝΑΖ-ΜΑΡΣΕΪΓ ΟVER: Mεγάλο ματς για την μικρούλα Μπουργκ που μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στην Γ' κατηγορία και φέτος εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα της Ligue 1 με το ποδόσφαιρο που παίζει αφού μετά από 18 αγωνιστικές διαθέτει την 3η καλύτερη επίθεση με 28 γκολ...χωρίς βέβαια να την νοιάζει για την άμυνα αφού με 31 γκολ παθητικό έχει την χειρότερη στην κατηγορία. Με 12 οver έχει τα περισσότερα της κατηγορίας. Η Μαρσέιγ ψάχνει διάκριση σε όλους τους θεσμούς και ο Μίτσελ θα κυνηγήσει την πρόκριση. Το γήπεδο το 11.400 θέσεων θα είναι κατάμεστο και περιμένουμε καλό ματς με γκολ.

NEΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΟVER; Eντυπωσιακές επιδόσεις για την ομάδα του του Νέστου που φιγουράρει στην 2η θέση του 1ου ομίλου, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο έχοντας πετύχει μέχρι τώρα 30 γκολ σε 14 ματς και έχοντας βγάλει 10 οver. O Eθνικός Αλεξανδρούπολης παλεύει για την παραμονή του και όταν φεύγει μακριά από την έδρα του δέχεται εύκολα γκολ με αποτέλεσμα να μετράει 5 οver σε 7 εκτός έδρας ματς. Το οver στο 1,85 θα είναι η επιλογή μας.

ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΟVER: Έχουν βρει ρυθμό οι δύο ομάδες και τα τα παιχνίδια τους τελευταία έχουν γκολ, το Βυζάντιο έρχεται με φόρα με την μεγάλη νίκη επί της Καβάλας, ενώ ο Ηρακλής έχει 4 σερί γκολ-γκολ με τα 3 να είναι και οver, ενώ γενικότερα εκτός έδρας  έχει 5 οver σε 7 ματς.

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΤΑ-ΚΑΒΑΛΑ 2: H Kαβάλα προέρχεται από εντός έδρας ήττα σοκ από το Κοκκινόχωμα με αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Ανυφαντάκη από τον πάγκο. Ο ΑΟΚ έχει μείνει αρκετά πίσω βαθμολογικά και θέλει άμεσα νίκες και το διπλό στην έδρα της Θύελλας που εντός έδρας έχει 4 ήττες σε 6 ματς είναι απαραίτητο. Η ομάδα της Φλώρινας έχει μαζέψει μόλις 4 βαθμούς εντός έδρας ενώ εκτός έχει πάρει 11. Διπλό αντίδρασης για την ομάδα με ποιοτικό ρόστερ που αγγίζει το 2,25.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ-ΠΥΡΑΣΟΣ ΑΓΧΙΛΑΟΥ 1: Ο Τύρναβος έχει μείνει πολύ πίσω και έχει μπλέξει σε περιπέτειες αφού βρίσκεται στην 15η θέση και χρειάζεται άμεσα βαθμούς για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Στα τελευταία ματς δείχνει αρκετά βελτιωμένος και έχει μόλις μία ήττα σε 7 αγωνιστικές. Ο Πύρασος είναι άνετος στην 6η θέση δεν καίγεται και τόσο, ενώ έχει και 2-3 σημαντικές απουσίες

NIKH BOΛΟΥ-ΠΥΝΔΑ ΚΙΤΡΟΥΣ 1: Η Νίκη Βόλου έχει στόχο την άνοδο ή τουλάχιστον έτσι ξεκίνησε την χρονιά, όμως η γνωστή ιστορία με τους -6 βαθμούς και φυσικά οι άλλοι -5 που πήρε στο ματς με τον Πιερικό την έχουν ρίξει πολύ χαμηλά στην βαθμολογία. Πάντως και για τις δύο υποθέσεις παλεύει δικαστικά. Στο αγωνιστικό κομμάτι θέλει νίκες για να πλησιάσει στην κορυφή και στην έδρα της τουλάχιστον είναι αρκετά δυνατή ώστε να κερδίσει την Πύνδα που μπορεί να βρίσκεται στην 3η θέση όμως στα τελευταία 5 ματς κέρδισε μόνο τον διαλυμένο Φωκικό δείχνοντας πως είναι ντεφορμέ. Άσος για την Νίκη στο 2,10.

Τριάδα
ΧΙΡΟΣΙΜΑ-ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ  2  1,90
ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ OVER 3,5  2,10
ΜΠΟΥΡΓΚ ΠΕΡΟΝΑΖ-ΜΑΡΣΕΪΓ ΟVER  1,85

Δυάδα
ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2  1,65
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2  3,00


Σύστημα 4-5
ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΟVER   1,80
ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ  ΟVER  1,85
ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ-ΚΑΒΑΛΑ 2  2,25
ΤΥΡΝΑΒΟΣ-ΠΥΡΑΣΟΣ ΑΓΧΙΛΑΟΥ  1 2,25
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΠΥΝΔΑ ΚΙΤΡΟΥΣ  1  2,10

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην ARENA PRESS


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου