Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Η ΓΑΝΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟVER




Αυτό και ήταν δωράκι το χτεσινό...διπλό Σάντερλαντ σε αποδόσεις που άγγιζαν το 7,00 και εξαιρετική τριάδα με απόδοση πάνω από 7,00. Τέτοιες Δευτέρες μάλιστα... μας στέλνουν με ψυχολογία στο σημερινό πρόγραμμα με Champions League και πολλές επιλογές.




ΠΟΡΤΟ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ ΟVER: Οι Ουκρανοί για να ελπίζουν σε πρόκριση θέλουν την νίκη στο σημερινό ματς αφού η λογική λέει πως η Τσέλσι θα κερδίσει την Μακάμπι και θα φτάσει στους 10 βαθμούς και για να ελπίζει την τελευταία αγωνιστική πρέπει να κερδίσει σήμερα. H Πόρτο στο Ντραγκάο στα τελευταία 12 στην Ευρώπη έχει 9 νίκες και 3 ισοπαλίες, ενώ επιθετικά είναι μια ομάδα που αν βρει χώρους έχει ταχύτατους ποδοσφαιριστές που μπορούν να τους εκμεταλευτούν (Λαγιούν, Μπραχίμι, Τέλο, Αντρέ, Αμπουμπακάρ). Η Ντιναμό θα αναγκαστεί να ανοιχτεί και θα στηριχτεί στην ποιότητα των Γιαρμολένκο και Γκονζάλεζ επιθετικά που κόντρα στην άμυνα των Δράκων που θα έχει τον Μαϊκόν μπορούν βρουν δίχτυα. Το οver στο 2,10 είναι καλή επιλογή.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΟΜΑ OVER 3,5: Πετάει η Μπαρτσελόνα που έρχεται από εμφατικό 4-0 στο Μπερναμπέου και η τραγική άμυνα της Ρόμα αναμένεται να περάσει δύσκολες στιγμές στην Βαρκελώνη. Η ιταλική ομάδα πληρώνοντας για ακόμη μια φορά τα αμυντικά λάθη έμεινε στο 2-2 στην έδρα της Μπολόνια, σε 13 ματς πρωταθλήματος έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόνο κόντρα σε Φροζινόνε και Λάτσιο, ενώ στο Champions League σε 4 ματς έχει δεχτεί 10 γκολ... Επιθετικά πάντως παρά τις απουσίες των Ζερβίνιο, Σαλάχ μπορεί να σκοράρει αφού από την Μπαρτσελόνα λογικά θα λείψει ο Μασεράνο. Το οver 3,5 στο 1,95 θα κρατήσουμε.

ΛΥΩΝ-ΓΑΝΔΗ 2: Απογοητευτική η Λυών την φετινή χρονιά έρχεται από το βαρύ 3-0 στην έδρα της Νις και στο σημερινό ματς ψάχνει μόνο την νίκη για να έχει ελπίδες τουλάχιστον για την 3η θέση του ομίλου. Σημαντικά προβλήματα σε όλες τις γραμμές και οι απουσίες κάνουν ευάλωτη την γαλλική ομάδα. Η Γάνδη ως πρωτάρα στην διοργάνωση παίζει με άγνοια κινδύνου και ενθουσιασμό έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία αφού έχει σκοράρει και στα 4 ματς στον όμιλο ενώ οι εκτός έδρας ήττες από Βαλένθια και Ζενίτ ήρθαν οριακά με 2-1. Στο 5,50 βρίσκουμε το διπλό και θα ρισκάρουμε στους Βέλγους.

ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΟVER: Oι δύο ομάδες  θέλουν μόνο νίκη για να μείνουν ζωντανές στο παιχνίδι της πρόκρισης. Οι άμυνες και των δύο μπάζουν (11 γκολ παθητικό η Μπάτε, 10 η Λεβερκούζεν)...ενώ επιθετικά σκοράρουν εύκολα. Η Λεβερκούζεν δεν θα έχει Παπαδόπουλο και Τοπράκ στο κέντρο άμυνας με τον Βραζιλιάνο Ραμάλιο που θα παίξει να είναι πηγή κινδύνων... Το οver είναι καλή επιλογή.

MΠΑΓΕΡΝ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1 & UNDER 3,5: Ματς πρόκληση για τον Ολυμπιακό στο Μόναχο και είναι δεδομένο πως πολύ δύσκολα θα αποφύγει την ήττα. Όμως το καλοδουλεμένο σύνολο του Σίλβα με έχει πείσει και πιστεύω πως μπορεί να σταθεί αξιοπρεπέστατα στο Αλιάντς Αρίνα. Ο Πορτογάλος θα βάλει στην ενδεκάδα και τον Καμπιάσο με τον Αργεντινό σε ρόλο σκούπας μπροστά από τα στόπερ να μπορεί να καταστρέψει το παιχνίδι του Γκουαρντιόλα. Η Μπάγερν θα κερδίσει αλλά δεν θα συντρίψει τον Ολυμπιακό, οπότε ο συνδυασμός του άσου με το under 3,5 στο 2,35 είναι καλή επιλογή.

MAKAMΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΤΣΕΛΣΙ 2 ΗΜΙΧΡ./2 ΤΕΛΙΚΟ : Οι νίκες είναι το ζητούμενο από εδώ και πέρα για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, έστω και αν αυτές έρχονται με δυσκολία όπως το 1-0 του Σαββάτου επί της Νόριτς. Δείχνει να στρώνει η άμυνα των Μπλε, ενώ μετά από καιρό Ντιέγκο Κόστα και Αζάρ έκαναν καλή εμφάνιση με τον Βέλγο να αγωνίζεται μάλιστα ως δεκάρι. Η Μακάμπι είναι ο σάκος του μποξ μέχρι τώρα, 4 ήττες με 11 γκολ παθητικό έχοντας σκοράρει μόλις μία φορά. Δεν αγωνίζεται στην φυσική της έδρα στο Τελ Αβίβ αλλά στην Χαϊφά. Η πρωταθλήτρια Αγγλίας θα μπει για να καθαρίσει το ματς από νωρίς αφού ακολουθεί και ντέρμπι με την Τότεναμ. Διπλό από ημίχρονο σε αποδόσεις που αγγίζουν το 2,00.



Τριάδα
ΠΟΡΤΟ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ  ΟVER 2,10
MΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΟΜΑ ΟVER  3,5  1,85
ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΟVER  1,70

Δυάδα
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  1& UNDER  3,5  2,35
MAKAMΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΤΣΕΛΣΙ  2 ΗΜΙΧΡ.-2 ΤΕΛΙΚΟ  2,00

Μονό αποδεκτό
ΛΥΩΝ-ΓΑΝΔΗ  2   5,00

Τριάδα Anytime Scorer
NTIEΓΚΟ ΚΟΣΤΑ (ΤΣΕΛΣΙ)  2,10
ΤΣΙΚΑΡΙΤΟ (ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ)  2,60
ΑΜΠΟΥΜΠΑΚΑΡ(ΠΟΡΤΟ) 2,50


*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου