Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΙ ΛΥΚΟΙ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ




Εκεί που σε έχει πιάσει απελπισία έρχεται ο Κουλιμπαλί της Γάνδης στο 95' και μας δίνει χαρά...επιστρέφοντας μας τουλάχιστον το ποντάρισμα μας πίσω με το διπλό των Βέλγων να δίνει 5 φορές τα λεφτά μας. Σε γενικές γραμμές η χτεσινή μέρα δεν ήταν καλή, λάθος διάβασμα στο ματς του Ολυμπιακού που μπήκε κοιμισμένος...ενώ τα οver στο Μπόρισοφ και το Οπόρτο δεν ήρθαν ποτέ...Αφού φύγαμε λοιπόν ελαφρώς λαβωμένοι από το χτεσινό ναρκοπέδιο πάμε να δώσουμε σήμερα νέα μάχη.






TΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 2: Χάνει λάδια το τελευταίο διάσημα η ΤΣΣΚΑ που προέρχεται από 2 σερί ήττες στην Ρωσία και δείχνει να έχει μείνει από δυνάμεις περιμένοντας την χειμερινή διακοπή. Οι Ρώσοι βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου και ψάχνουν μόνο την νίκη στο σημερινό ματς. Οι Ερεμένκο, Βασίλι Μπερεζούτσκι και Σένικοφ είναι εκτός και ο παιχταράς Ντούμπια αμφίβολος. Η Βόλφσμπουργκ έρχεται από την καλύτερη της εμφάνιση στην σεζόν με το 6-0 επί της Βέρντερ έχοντας τον Κρούζε σε φοβερή βραδιά. Οι Λύκοι θα βρουν χώρους κόντρα στην κακή και αργή άμυνα της ΤΣΣΚΑ και με το δίδυμο Ντοστ, Κρούζε στην επίθεση και τους Ντράξλερ, Βιερίνια από πίσω μπορεί να φύγουν με το διπλό από την Μόσχα. Στο 3,20 θα το ρισκάρουμε.

ΜΑΛΜΕ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ G/G: O Zλάταν επιστρέφει σπίτι... είναι ο κατάλληλος τίτλος για το ματς με το Μάλμε να είναι η πόλη που γεννήθηκε και έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα ο Σουηδός αστέρας. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο για να τον αποθεώσουν ενώ όσοι δεν χωρέσουν με προσωπικά έξοδα του ίδιου θα δουν το ματς σε γιγαντοοθόνες στην κεντρική πλατεία της πόλης. Αγωνιστικά περιμένουμε ανοιχτό ματς και ίσως η χαλαρή Παρί...επιτρέψει στους συμπατριώτες του Ιμπραϊμοβιτς να πετύχουν ένα γκολ για να πανηγυρίσουν και ν μας δώσουν το γκολ-γκολ στο 2,20.

ΑΣΤΑΝΑ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ 1Χ: Οι Καζάκοι στο γήπεδο τους το παλεύουν έχοντας σύμμαχο και το συνθετικό χλοοτάπητα. Δεν έχασαν από Γαλατά και Ατλέτικο και μπορούν να τα καταφέρουν και κόντρα στην πληγωμένη Μπενφίκα. Οι Αετοί γνώρισαν τον αποκλεισμό από την Σπόρτινγκ στο κύπελλο στην παράταση, μετρώντας 3 ήττα στην χρονιά από την μισητή αντίπαλο. Πλέον η πίεση προς τον προπονητή Βιτόρια είναι αφόρητη...ενώ ο αρχηγός Λουιζάο και ο κομβικός στην δημιουργία Γκαϊτάν θα απουσιάσουν. Πάμε με τον ενθουσιασμό της Αστάνα που θα έχει και την επιστροφή στην ενδεκάδα του εξαιρετικού σκόρερ Τβουμάσι.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΣΕΒΙΛΛΗ ΟVER 3,5: Ουσιαστικά η αναμέτρηση είναι τελικός για την την 3η θέση...αν και στην Σεβίλλη σύμφωνα με τις δηλώσεις τους ελπίζουν ακόμα σε πρόκριση...για να τα καταφέρουν θέλουν μόνο νίκη σήμερα. Η Γκλάντμπαχ με τον Σούμπερτ στον πάγκο πετάει αφού μετρά 7 νίκες και 1 ισοπαλία στις εγχώριες διοργανώσεις. Στο Μπορούσια Παρκ πάντα παίζει επιθετικά και πόσο μάλλον σήμερα που ψάχνει μόνο την νίκη.  Οι φιλοξενούμενοι μπορεί εντός έδρας να κέρδισαν Ρεάλ και Μπαρτσελόνα μακριά από το σπίτι τους όμως...χωλαίνουν αφού σε 8 ματς από το ξεκίνημα της σεζόν δεν έχουν νίκη (5 ήττες, 3 ισοπαλίες). Τρύπα στο κέντρο άμυνας με τους τραυματισμούς των Αντρεόλι, Παρέχα και Καρίσο. Ρισκάρουμε με το over 3,5, από την στιγμή που οι δύο ομάδες θα παίξουν αποκλειστικά για την νίκη.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ G/G: Μεγάλο χαστούκι για την Σίτι το 4-1 από την Λίβερπουλ με την άμυνα να μπάζει από παντού. Ο Πελεγκρίνι δεν θα έχει και σήμερα τον Κομπανί που θα μπορούσε να συμμαζέψει κάπως την κατάσταση... εκτός και οι Μανγκαλά, Ζαμπαλέτα,Νασρί, Σίλβα, Μπονί. Η Γιούβε με την αγχωτική νίκη με 1-0 επί της Μίλαν έκανε το 3 στα 3 στο Καμπιονάτο και ανέβηκε στην 6η θέση. Σε περίπτωση μη νίκης της Σεβίλλης θα έχουν προκριθεί και οι δύο από σήμερα, ουσιαστικά το ματς θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου. Το γκολ-γκολ στο 1,80 μοιάζει δώρο...

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 3-0 ΣΚΟΡ: Η Γαλατά δεν έχει προπονητή, έχει ψυχολογικά, αφού σε δύο ματς με Ρίζεσπορ και Αντάλιασπορ δέχεται γκολ στις καθυστερήσεις και χάνει βαθμούς...γενικά η ψυχολογία είναι στα τάρταρα. Η Ατλέτικο δεν τρώει γκολ με τίποτα (3 γκολ στα 8 τελευταία) ο Σιμεόνε έχει βρει χημεία και επιθετικά κόντρα στην τραγική άμυνα των Τούρκων μπορεί να πετύχει εύκολα γκολ....Το 3-0 για σκοράκι θα κρατήσουμε.

Τριάδα
ΑΣΤΑΝΑ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ 1Χ  1,85
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ  G/G  1,75
ΜΑΛΜΕ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ  G/G  2,10

Δυάδα
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ  2  3,00
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΣΕΒΙΛΛΗ ΟVER 3,5  2,65

Aκριβές σκορ
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 3-0   7,00

Τριάδα Αnytime Scorer
KΡΟΥΖΕ(ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ)  2,90

ΤΡΑΟΡΕ(ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ)  3,20
ΑΓΟΥΕΡΟ (ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ)  2,50

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου