Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

O ΓΗΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟ-ΣΑΜ




Καλά τα πήγαμε και χτες, μπορεί στην τριάδα μας να πιάσαμε κανένα, αλλά η δυάδα με τον άσο της Κοριτίμπα (2,60) και το οver της Ίνγκλοσταντ(2,50) και το μονό αποδεκτό με την ισοπαλία στο ντέρμπι της Τσάμπιονσιπ μας πλήρωσαν μια χαρά. Με το Champions League να επιστρέφει αύριο, σήμερα είναι μεταβατική μέρα που μπορεί όμως να γίνει παιχνίδι, με το Ηρακλή να μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στην γειτονική Βέροια, ενώ ο Big-Sam ή γερό-Σαμ, μπορεί να αλλάξει πρόσωπο την Σάντερλαντ.




ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 2: Τελευταίο ματς πριν την διακοπή ήταν το τεράστιο διπλό στο Άνφιλντ για την Κρίσταλ Πάλας. Η Λονδρέζικη ομάδα για ακόμη μια φορά επιβεβαίωσε πως βολεύεται να παίζει εκτός έδρας όπου έχει 4 νίκες σε 6 ματς την φετινή χρονιά ενώ γενικά το 2015 μετρά 10 διπλά με την Άρσεναλ να είναι η μοναδική που έχει περισσότερες. Στο Σέλχαρστ Πάρκ έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία 4. Η Σάντερλαντ δεν έδειξε μεγάλη βελτίωση με τον Σαμ Αλαρντάις στον πάγκο κάτι λογικό αφού ο Άγγλος προπονητής δεν είχε χρόνο να δουλέψει. Στην διακοπή σίγουρα ο έμπειρος τεχνικός θα...έφτιαξε ψυχολογικά κυρίως αφού εκεί είναι σύμφωνα με τον ίδιο το πρόβλημα τους ποδοσφαιριστές του, οπότε περιμένουμε από τις Μαυρόγατες να παίξουν με το μαχαίρι στα δόντια. Σε αποδόσεις που αγγίζουν το 7,00 δέχομαι να ρισκάρω στο διπλό.

MΠΟΤΟΣΑΝΙ-ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ G/G: Στο εξάποντο παραμονής ανάμεσα στην Μποτοσάνι και την Βολουντάρι υπάρχει αξία στο 2,10 του γκολ-γκολ. Οι γηπεδούχοι μετρούν 6 γκολ-γκολ στα τελευταία 7 ματς και οι φιλοξενούμενοι 5 γκολ-γκολ στα τελευταία 6.

ΒΕΡΟΙΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ Χ2: Η Βέροια παρότι έχουμε φτάσει σχεδόν στο 1/3 του πρωταθλήματος προσπαθεί να βρει ταυτότητα στο παιχνίδι της με τον Γεωργιάδη να μην δείχνει πως δεν μπορεί να περάσει την φιλοσοφία του και την Βασίλισσα του βορά να βασίζεται κυρίως στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών που διαθέτει από την μέση και μπροστά. Εντός έδρας έχει μια ισοπαλία και 4 ήττες. Ο Ηρακλής από την άλλη βγάζει υγεία στο παιχνίδι του και είναι ένα δεμένο σύνολο με συγκεκριμένες αγωνιστικές δυνατότητες μεν...με αγωνιστικό πλάνο που τηρείται όμως. Αν είναι σοβαρός αμυντικά ο Γήραιος μπορεί να φύγει εύκολα με αποτέλεσμα από την γειτονική Βέροια που θα έχει μπλε χρώμα...από τους οπαδούς του. Το 1,75 στο Χ2 είναι ευκαιρία.

ΚΡΑΚΟΒΙΑ-ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΣΚ ΟVER: Η Κρακοβία φιγουράρει στην 3η θέση και είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής χρονιάς παίζοντας μάλιστα όμορφο ποδόσφαιρο με επιθετική φιλοσοφία. Εντός έδρας μάλιστα φορτσάρει περισσότερο έχοντας πετύχει 20 γκολ σε 8 ματς, με τα 6 να έχουν πάνω από 3 γκολ. Η Λέχια παρά τις υψηλές φιλοδοξίες στην αρχή της χρονιάς με το ακριβό ρόστερ...βολοδέρνει στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα  και ψάχνει απεγνωσμένα βαθμούς. Στα τελευταία 14 σε όλες τις διοργανώσεις έχει φέρει 10 οver. Θα ποντάρουμε στο over 2,5 αφού σύμφωνα με τους αριθμούς των δύο ομάδων έχει καλές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί και το βρίσκουμε στο 1,95.

Μονό αποδεκτό
ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ  2  7,00

Τριάδα
ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ-ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ G/G   2,10
BΕΡΟΙΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ  X2  1,75
ΚΡΑΚΟΒΙΑ-ΛΕΚΙΑ ΓΚΝΑΣΤΚ ΟVER 1,95

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου