Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

ΟΙ ΒΙΚΙΝΓΚΣ, ΟΙ REDS, TA OVER ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ


Εξαιρετική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η χτεσινή μέρα...αφού κάναμε το 3 στα 3 με Ρόμα, Τσέλσι οver και φυσικά το διπλό της Ζενίτ. Ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια σήμερα στο Europa League όπου θα ασχοληθούμε με ακόμη μια ομάδα της Ρώμης αλλά αυτή τη φορά με αρνητική διάθεση, άλλωστε είδαμε από κοντά την Κυριακή ότι το κλίμα στην Λάτσιο μυρίζει μπαρούτι....



ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ-ΛΑΤΣΙΟ 1: Έχουν ζορίσει επικίνδυνα τα πράγματα για την Λάτσιο μετά την βαριά εντός έδρας ήττα από την Μίλαν την Κυριακή. Πλέον έπεσε στην 7η θέση και υπάρχει μεγάλη πιέση πάνω στην ομάδα αφού την Κυριακή υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι με την Ρόμα... ένα ματς που ήδη απογοητευμένοι οπαδοί δεν θα ανεχτούν την ήττα, ήδη έπεσε μεγάλη γιούχα στο Ολίμπικο σε παίκτες και πρόεδρο. Έχοντας 7 βαθμούς η πρόκριση στο Εuropa League δύσκολα θα χαθεί και ο Πιόλι είναι δεδομένο πως χρησιμοποιήσει πολλούς αναπληρωματικούς στο σημερινό ματς στο μακρινό Όσλο (Κλόζε, Μαουρίτσιο, Ντε Φράι, Μπίγλια, Παρόλο, Άντερσον, Μιλίνκοβιτς έμεινα εκτός). Η Ρόζενμποργκ ξέρει πως για να έχει ελπίδες πρόκρισης θέλει απαραίτητα νίκη και έχοντας κατακτήσει ήδη το πρωτάθλημα στην Νορβηγία έχει αφοσιωθεί 100% στα ευρωπαϊκά ματς. Θα ποντάρουμε στην έδρα και το πείσμα των Βίκινγκς της Ρόζενμποργκ και στην χαλαρότητα που αναμένεται να δείξουν οι Ιταλοί αλλά και το κακό κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό της ομάδας...το ζήσαμε από κοντά και κάνει μπαμ πως κάνει κακό στην ομάδα.

ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2: Με την Λίβερπουλ να μην έχει νίκη τις 3 πρώτες αγωνιστικές η πρόκριση είναι ανοιχτή για όλες τις ομάδες του ομίλου. Οι reds έχουν φτιάξει ψυχολογία μετά τις δύο σερί νίκες με Μπόρνμουθ και Τσέλσι και ο Κλοπ ξέρει πολύ καλά πως το πρωτάθλημα είναι απίθανο να το χτυπήσει... το Europa League όμως είναι μια διοργάνωση που μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος. Η Ρούμπιν φέτος είναι κακή, βρίσκεται μόλις στην 12η θέση στο πρωτάθλημα της Ρωσίας και το πρώτο ματς στο Άνφιλντ ήταν τυχερή που πήρε τον πόντο. Το διπλό για την αγγλική ομάδα σε τιμές που αγγίζουν το 2,00 είναι καλή περίπτωση και μπει στο παιχνίδι μας.

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ-ΛΕΓΚΙΑ ΟVER: Έχοντας από μόλις ένα πόντο το σημερινό ματς είναι το τελευταίο τους χαρτί για έχουν ελπίδες πρόκρισης, αφού η Μίντιλαντ έχει 6 βαθμούς και η Νάπολι 9. Ουσιαστικά ο χαμένος μένει οριστικά εκτός ενώ με ισοπαλία μένουν ζωντανές αλλά με ελάχιστες πιθανότητες. Περιμένουμε λοιπόν ανοιχτό ματς με γκολ αφού άλλωστε πρόκειται για 2 ομάδες που έχουν επιθετικές αρετές αλλά και αμυντικές αδυναμίες. Το οver στο 1,75 κρατάμε.

ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΟVER: Οι Πολωνοί κάνοντας την έκπληξη της αγωνιστικής κέρδισαν με 2-1 στην Ιταλία την Φιορεντίνα και μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Στο εγχώριο πρωτάθλημα πάντως μετά και την νεά ισοπαλία του Σαββάτου έμειναν στην προτελευταία θέση και είναι δεδομένο πως θα παραδώσουν τα σκήπτρα του πρωταθλητή. Η Φιορεντίνα ανέβηκε και πάλι στην κορυφή της Serie A μετά την νίκη επί της Φροζινόνε και ταξιδεύει με την ψυχολογία στα ύψη στο Πόζναν με τον Σόουζα πάντως να είναι δεδομένο πως θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα αφού ακολουθεί δύσκολη έξοδος στην έδρα της Σαμπντόρια. Οι Βιόλα με 3 βαθμούς θέλουν μόνο νίκη και θα παίξουν για αυτή, η πρωταθλήτρια Πολωνίας θα ακολουθήσει αναγκαστικά το γρήγορο ρυθμό και το οver στο 2,05 είναι καλή περίπτωση.

AΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΠΟΕΛ ΟVER: Ο Αστέρας για να έχει ελπίδες πρόκρισης θέλει απαραίτητα τους 3 βαθμούς οπότε θα τα δώσει όλα για την νίκη. Επιθετικά ειδικά στην Τρίπολη...το έχει το γκολ, χωλαίνει όμως αρκετά στην άμυνα και ο ΑΠΟΕΛ που επίσης χρειάζεται νίκη για να έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση από την Σπάρτα Πράγας θα βρει χώρους για να χτυπήσει στην κόντρα. Γενικά περιμένουμε ματς με ρυθμό ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα παλέψουν για την νίκη οπότε το 2,35 του οver μοιάζει καλή επιλογή.

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ-ΠΑΟΚ 2: Με βάση τα ρόστερ των δύο ομάδων η ρωσική ομάδα είναι ανώτερη του ΠΑΟΚ και έχουν παίκτες με πολλή μεγαλύτερη αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Με βάση το πρώτο ματς όπου ο ΠΑΟΚ έκανε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα δεν προκύπτει από πουθενά αυτό το 5,50 στο διπλό. Ο Δικέφαλος είναι μια ομάδα που χτίζεται...και είναι λογικό να μην έχει σταθερότητα. το είδαμε για ακόμη μια φορά και στην Τρίπολη άψογο πρώτο ημίχρονο και 0-1...τραγικός το δεύτερο ανατροπή και ήττα. Στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια μακριά από το γήπεδο του έχει κάνει τρομερές εμφανίσεις και όσο να ναι η Κράσνονταρ και γενικά οι ρωσικές ομάδες δεν αποτελούν και κανένα φόβητρο στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Καθαρά βάση απόδοσης λοιπόν θα ποντάρουμε στο 5,50 του διπλού πιστεύω πως είναι υπερβολικό με βάση τα δεδομένα των δύο ομάδων.

Δυάδα
ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ-ΛΑΤΣΙΟ  1  2,60
ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ  2  1,90

Τριάδα
ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΟVER  2,05
AΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΠΟΕΛ  ΟVER  2,35
ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ-ΛΕΓΚΙΑ  ΟVER  1,75

Μονό αποδεκτό
ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ-ΠΑΟΚ 2  5,50

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην εφημερίδα Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου