Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Forza Roma!!!


Έπρεπε να βρεθούμε εμεις στο Ολίμπικο για να κάνει η Λάτσιο τραγική εμφάνιση και να φάει για πλάκα 3 γκολ από την Μίλαν και να μας στείλει στον κουβά...Γενικά το τριήμερο ήταν κακό αλλά ο Πανιώνιος και η ισοπαλία στην Βραζιλία μείωσαν κάπως την χασούρα. Με τα χτεσινά ματς του Champions League δεν προλάβαμε να ασχοληθούμε(μας έφαγε το περπάτημα στη Ρώμη...ίσα με 30 χλμ σε 4 μέρες). Έχοντας επιστρέψει στην βάση φέραμε πίσω πληροφορίες για ένα σιγουράκι...δεν χαλάει ο άσος της Ρόμα σήμερα και όπως μας είπαν τα κορίτσια Forza Roma!!!!



ΡΟΜΑ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 1: Έπεσε από την κορυφή στην Ιταλία η Ρόμα μετά την ήττα από την Ίντερ μένοντας για πρώτη φορά φέτος χωρίς να σκοράρει. Στο Champions League βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο αφού με 2 βαθμούς βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και στο σημερινό ματς η νίκη είναι απαραίτητη για να πάρει προβάδισμα για την δεύτερη θέση. Η Λεβερκούζεν απογοήτευσε σε ακόμα ένα ντέρμπι γνωρίζοντας την ήττα από την Βόλφσμπουργκ με αποτέλεσμα να πέσει στην 7η θέση. Με νίκη οι ασπιρίνες ουσιαστικά κλειδώνουν την πρόκριση όμως δεν είναι από τις ομάδες που κλείνονται και περιμένουν. Πριν 15 μέρες στην Γερμανία οι δύο ομάδες μας πρόσφεραν σκορ και θέαμα με ένα απίστευτο ματς 4-4. Θεωρώ την Ρόμα καλύτερη ομάδα και περιμένω η επιθετική γραμμή των Τζέκο, Σαλάχ, Ζερβίνιο και Πιάνιτς να επιβληθεί της νεανικής άμυνας της Λεβερκούζεν. Άλλλωστε με το τεράστιο ντέρμπι μίσους με την Λάτσιο  να ακολουθεί η Ρόμα θέλει να φτιάξει και ψυχολογία.

ΤΣΕΛΣΙ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ ΟVER: Με την Τσέλσι μόλις στο +4 από την ζώνη υποβιβασμού στην Premier League ο Μουρίνιο μοιάζει κάτι παραπάνω από έτοιμος να απολυθεί...παρόλο που ο κόσμος των Μπλε όπως και φάνηκε και στην ήττα από την Λίβερπουλ τον στηρίζει. Το Champions League ίσως η βάρκα σωτηρίας του Πορτογάλου και το σημερινό ματς με την Ντιναμό είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμο αφού αυτήν την στιγμή βρίσκεται με 4 βαθμούς στην 3η θέση και χρειάζεται μόνο νίκη για να περάσει τους Ουκρανούς. Η αμυντική γραμμή των Λονδρέζων εχεί πολλά θέματα...και σπάνια κρατάει το μηδέν. Περιμένουμε ανοιχτό ματς στο Στάμφορντ Μπριτζ και το οver σε τιμές κοντά στο 2,00 είναι καλή περίπτωση.

ΛΥΩΝ-ΖΕΝΙΤ 2: Εντυπωσιάζει η Ζενίτ αφού έχει το απόλυτο μετά τις πρώτες αγωνιστικές και η πρόκριση στους 16 μοιάζει πολύ κοντά. Στο πρωτάθλημα όμως η νέα γκέλα με την Μορντόβια εντός την άφησε 10 βαθμούς πίσω από την ΤΣΣΚΑ. Ο Βιλά Μπόας έχει ανακοινώσει την αποχώρηση του το καλοκαίρι, θέλει όμως να το κάνει με το κεφάλι ψηλά. Από την μέση και μπροστά η ρωσική ομάδα έχει τρομερή ταχύτητα και αν βρει κενούς χώρους σκοτώνει τον αντίπαλο. Η Λυών έχοντας μόλις 1 βαθμό χρειάζεται μόνο νίκη για να ελπίζει σε πρόκριση οπότε είναι αναγκασμένη να ανοιχτεί...κάτι που ο Χούλκ και η παρέα του μπορούν εύκολα να τιμωρήσουν. Το διπλό του 3,10 θα είναι η επιλογή μας, η φετινή Λυών είναι αποδυναμωμένη σε όλες τις γραμμές.

Δυάδα
ΡΟΜΑ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 1 2,10
ΤΣΕΛΣΙ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ ΟVER 2,00

Mονό αποδεκτό
ΛΥΩΝ-ΖΕΝΙΤ 2  3,10

* Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου