Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΥΨΗΛΟΥ ΡΙΣΚΟΥ

 
Φάγαμε την σφαλιάρα μας χτες...χαστούκα ήταν μάλλον όχι απλά σφαλιάρα. Μόλις ένα στα πέντε σημεία στα παρολί μας και φυσικά ούτε το διπλό του ΠΑΟΚ πέρασε ποτέ. Δεν χρειάζεται περισσότερο ανάλυση προχωράμε αφού έχουμε μπροστά μας γεμάτο κουπόνι και αρκετά ματς. Σήμερα θα ρισκάρουμε με 3 σημεία σε υψηλές αποδόσεις.

AΝNOΒΕΡΟ-ΧΕΡΤΑ 2: Μεγάλο διπλό για το Αννόβερο (έστω και με αρκετή δόση τύχης) στο Αμβούργο την προηγούμενη αγωνιστική με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, μια νίκη που ήταν αναγκαία για να ξεχαστούν ο αποκλεισμός από το κύπελλο και η εντός έδρας ήττα από την Άιντραχτ. Πάντως δεν άξιζε την νίκη αφού οι γηπεδούχοι είχαν κατοχή μπάλας και τριπλάσιες προσπάθειες για γκολ (17-5). Η Χέρτα γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από την δαιμονισμένη Γκλάντμπαχ με 1-4 κάνοντας ίσως την πιο κακή της εμφάνιση στην σεζόν. Η ομάδα του Βερολίνου παραμένει ψηλά (6η θέση), ο Νταρντάι έχει φτιάξει μια ομάδα με συνοχή και πολύ ρεαλιστικότητα στο παιχνίδι της...παίζει οργανωμένα στην άμυνα και χτυπάει με γρήγορες αντεπιθέσεις, οι ήττες που έχει είναι από Βόλφσμπουργκ, Ντόρτμουντ, Σάλκε (με γκολ στο 92' παίζοντας με 10 παίκτες από το 25') και Γκλάντμπαχ. Το Αννόβερο εντός έδρας έχει 4 ήττες και 1 νίκη (Βέρντερ) ενώ η παράδοση δεν είναι μαζί του αφού στα τελευταία 6 ματς που υποδέχτηκε την Χέρτα δεν έχει νίκη. Ποντάρουμε στο διπλό του 2,60.

ΑΝΖΕ-ΡΕΝ 2: Η μεγάλη έκπληξη στην Γαλλία ονομάζεται Ανζέ με την νεοφώτιστη ομάδα να φιγουράρει στην 2η θέση της βαθμολογίας μαζί με την Λυών και την Σεντ Ετιέν. Στα τελευταία ματς πάντως δείχνει να ξεφουσκώνει αφού δεν έχει πετύχει γκολ στα τελευταία τρία γνωρίζοντας δύο ήττες. Αποδίδει καλύτερα εκτός έδρας όπου βρίσκει χώρους...μετρά 4 νίκες σε 6 ματς. Αντίθετα στο Ζαν Μπούιν μπορεί να μην έχει ήττα σε 6 ματς όμως μετρά μόλις 2 νίκες. Σημαντική η απουσία του ηγέτη της άμυνας Τομάς που δεν έχει χάσει λεπτό μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Η Ρεν ξεκίνησε την χρονιά με ευρωπαϊκές προσδοκίες αλλά αγνοεί την νίκη στα τελευταία 7 ματς με αποτέλεσμα να πέσει στην μέση της βαθμολογίας. Απέναντι στην Παρί την προηγούμενη εβδομάδα έκανε καλή εμφάνιση παρά την ήττα με 1-0 ενώ είχε προηγηθεί το διπλό πρόκρισης επί της Μπαστιά στο Λιγκ Καπ.Ο εχνικός Φιλίπε Μοντάνιε που βρίσκεται για τρίτη χρονιά στον πάγκο της περιμένει τον Κιντέρο που ήρθε από την Πόρτο δανεικός ως καλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του αφού ο Κολομβιανός ακόμα κινείται σε ρηχά νερά αλλά είναι παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά. Για την Ανζέ έχει αρχίσει η φυσιολογική πτώση... ενώ αντίθετα περιμένουμε την άνοδο της Ρεν στο 2,70 ρισκάρουμε στο διπλό.

KΛΕΡΜΟΝ-ΚΡΕΤΕΪΓ Χ:  Πρόκειται για δύο ομάδες που βρίσκονται στο πάνω μισό της βαθμολογίας χωρίς να έχουν όμως βλέψεις για άνοδο. Δεν βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση με την Κλερμόν να έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία 5 ματς και την Κρετέιγ αντίστοιχα 3 ήττες στα τελευταία 4. Ζητούμενο και για τις δύο είναι να αποφύγουν καταρχήν την ήττα... και η ισοπαλία ίσως μια καλή συμβιβαστική λύση.

Σύστημα 2-3
ΑΝΖΕ-ΡΕΝ  2  2,70
ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΧΕΡΤΑ  2  2,60
ΚΛΕΡΜΟΝ-ΚΡΕΤΕΪΓ  Χ  3,40

Αnytime Scorer
ANZE-ΡΕΝ  ΚΙΝΤΕΡΟ  7,00
ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΧΕΡΤΑ ΧΑΡΑΓΚΟΥΤΣΙ  5,50

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου