Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ


Το απόλυτο ξεβράκωμα του Μπενίτεθ...ήρθε χτες, το περιμέναμε όμως όχι τόσο εμφατικό. Ήταν φανερό πως κανένας από τους παίκτες της Ρεάλ δεν είχαν την διάθεση να σκυλιάσει. Στα δικά μας δεν χρειάζεται να γράψουμε κάτι, απλά αγανάκτηση... Στοιχηματικά μείναμε με το 2,80 της Μπάρστα μετά την αναβολή. Σήμερα μπορεί να μην έχει σπουδαία ματς αλλά έχει επιλογές.




ΜΠΕΡΝΛΙ-ΜΠΡΑΪΤΟΝ Χ: Ντέρμπι κορυφής στην Τσάμπιονσιπ με την Μπέρλνι να είναι στην 3η θέση με αήττητο 7 αγωνιστικών και την Μπράιτον στην 2η χωρίς να έχει γνωρίσει ακόμα ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 16 αγωνιστικές. Αρκετά ισορροπημένο εύκολα κολλάει στο Χ.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΤΟΡΙΝO G/G: Σε καλή κατάσταση οι δύο ομάδες βρίσκουν εύκολα δίχτυα με την Αταλάντα να μετρά 17 στα 20 γκολ-γκολ εντός έδρας και την Τορίνο 11 γκολ στα τελευταία 15 εκτός έδρας. Παραδοσιακά έχουν γκολ τα μεταξύ τους με τα 9 από τα τελευταία 11 να έχουν γκολ και από τις δύο πλευρές.


ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ-ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ ΟVER:Οι δύο νεοφώτιστες στην Μπουντεσλίγκα Ίνγκολσταν και Ντάρμσταντ κοντράρονται με το οver να προσφέρεται σε εξαιρετικές αποδόσεις που αγγίζουν το 2,40...για γερμανικό ματς είναι υπερβολικό, άλλωστε σε 4 ματς μεταξύ των δύο ομάδων είχαμε 4 ισοπαλίες με σκορ 2-2.

ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ 2: Η μόνιμη πρωταθλήτρια Βασιλεία προέρχεται από ήττα με 3-2 από την Γκρασχόπερς...και θα μπει αφηνιασμένη στο σημερινό ματς για να επιστρέψει στις νίκες. άλλωστε έχει γίνει τρομερός ντόρος για τα σφυρίγματα που πήρε η αντίπαλος της στο ντέρμπι. Η Σεν Γκάλεν δύσκολα θα αντισταθεί, στο 1,80 το διπλό είναι ανεκτό.

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 & ΟVER:Με μπόλικη γκρίνια πήγε στην διακοπή ο ΠΑΟΚ μετά το 3-3 με τον Πανθρακικό και χρειάστηκε η παρουσία του Τούντορ σε οπαδική ραδιοφωνική εκπομπή για να ηρεμήσουν τα πράγματα με τον Κροάτη να απάντα σε όλα τα καυτά θέματα και να παίρνει στήριξη από τους οργανωμένους. Στο αγωνιστικό κομμάτι έχει μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα, αφού ο Ρικάρντο Κόστα θα λείψει καιρό, ο Βίτορ δεν προλαβαίνει και ο Τζαβέλας είναι τιμωρημένος. Με την βασική του τριάδα να είναι εκτός Μαλεζάς, Σκόνδρας και Τζιόλης λογικά θα παίξουν πίσω. Σημαντικές επιστροφές των Τσίμιροτ, Κάτσε και Μπερμπάτοφ που αναμένεται να βρεθούν στην ενδεκάδα με τον Βούλγαρο να κάνει δίδυμο με τον Αθανασιάδη στην επίθεση, έχοντας πίσω τους τον Μακ. Σημαντική νίκη πριν την διακοπή για τον Παναιτωλικό το 2-1 επί του ΠΑΣ, έδωσε βαθμολογική ανάσα στην ομάδα του Αγρινίου. Για όγδοο σερί ματς η άμυνα του παραβιάστηκε, κάτι που είναι και το μεγάλο πρόβλημα αφού με 21 γκολ έχει το μεγαλύτερο παθητικό στο πρωτάθλημα. Η απουσία του Παπάζογλου δεν βοηθάει για να βελτιωθεί η εικόνα στα μετόπισθεν, ενώ θα λείψει και ο βασικός δεξιός μπακ Μπεχάρανο. Με τον ΠΑΟΚ να κατεβάζει φουλ επιθετικό σχήμα και με άμυνα ανάγκης, τον Παναιτωλικό να έχει προβληματική εικόνα αμυντικά σταθερά από το ξεκίνημα της σεζόν το να δούμε πολλά γκολ είναι πάρα πολύ πιθανό. Για να ανεβάσουμε την απόδοση θα συνδυάσουμε το οver με τον άσο αφού ο ΠΑΟΚ δεν έχει περιθώρια για νέα γκέλα και ο Παναιτωλικός δύσκολα θα πάρει κάτι στην Τούμπα.

KOΡΙΤΙΜΠΑ-ΣΑΝΤΟΣ 1:Για την Κοριτίμπα το σημερινό είναι ματς ζωής και θανάτου αφού παρά την νίκη που έκανε την Τετάρτη επί της Γκοϊας βρίσκεται ακόμα εντός ζώνης υποβιβασμού και ενώ απομένουν 3 αγωνιστικές. Η Σάντος την Πέμπτη το βράδυ έμεινε στο 0-0 με την Φλαμένγκο και έπεσε στην 5η θέση... Το μυαλό βέβαια είναι ήδη στον πρώτο τελικό του κυπέλλου με την Παλμέιρας την προσεχή Τετάρτη και στο σημερινό ματς αναμένεται να γίνει γερό rotation από τον κόουτς Ντοριβάλ. Τεράστιο το κίνητρο για τους γηπεδούχους κόντρα σε μια Σάντος που ταξιδεύει αλλού και εκτός έδρας έτσι και αλλιώς έχει 1 νίκη σε 17 ματς. Άσος καρδιάς στο 2,60.

Τριάδα
ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΤΟΡΙΝΟ  G/G  1,85
ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ  2  1,80
ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  1&ΟVER  2,10

Moνό αποδεκτό
ΜΠΕΡΝΛΙ-ΜΠΡΑΪΤΟΝ Χ  3,30

Δυάδα
ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ-ΣΑΝΤΟΣ  1 2,60

ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ-ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ  ΟVER  2,40

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου