Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

O ZΛΑΤΑΝ ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ




Πλησιάσαμε αλλά δεν πήγαμε ταμείο χτες. Το Αργεντινή-Βραζιλία έμεινε στο 1-1 μας χάλασε την τριάδα μας από την Πέμπτη, ενώ η Αγγλία δεν έβαλε ποτέ γκολ στην Ισπανία για να βγει το γκολ-γκολ και να μας δώσει την χτεσινή τριαδούλα. Υπάρχει βέβαια και το τρανταχτό λάθος που κάναμε να εμπιστευτούμε την εθνική μας...με το over να μην έρχεται ποτέ και τους διεθνείς να καταφέρνουν να χάσουν και από το Λουξεμβούργο. Σήμερα το πρόγραμμα δεν εμπνέει μόνο με τα δύο μπαράζ θα ασχοληθούμε.




ΣΟΥΗΔΙΑ-ΔΑΝΙΑ 1: Μεγάλο Σκανδιναβικό ντέρμπι με τρόπαιο μια θέση στην τελική φάση του Euro στα γήπεδα της Γαλλίας. Οι δύο ομάδες κατέληξαν στην τρίτη θέση των ομίλων τους έχοντας κάνει προβληματικές εμφανίσεις, με την Σουηδία να μένει πίσω από Αυστρία και Ρωσία και την Δανία πίσω από Πορτογαλία και Αλβανία. Η πρόκριση αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες και σε αυτές είναι ξεκάθαρο πως υπερέχει η Σουηδία που συνολικά έχει μεγαλύτερη ποιότητα και εμπειρία στο ρόστερ της από τους Δανούς που είναι περισσότερο νεανική ομάδα με ταλέντο. Η έδρα σίγουρα δίνει τον πρώτο λόγο για την νίκη στην Σουηδία... ενώ αφήσαμε για το τέλος την αναφορά στον Ιμπραΐμοβιτς που μπορεί μόνος του να αλλάξει την ροή ενός τέτοιου αγώνα, οι Δανοί με εξαίρεση ίσως τον Έρικσεν τέτοιο παίκτη δεν έχουν.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΣΛΟΒΕΝΙΑ G/G: Η Ουκρανία απέτυχε να βγει στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου της και τώρα έχει να αντιμετωπίσει τον εφιάλτη των μπαράζ...πέντε φορές έχει μπει σε αυτή την διαδικασία  σε προκριματικά Μουντιάλ και Εuro όλες γνώρισε τον αποκλεισμό. Σύμφωνα με τους book απέναντι στην Σλοβενία είναι καυτό φαβορί για πρόκριση...αφού η νίκη της Ουκρανίας πληρώνει 1,60. Οι Σλοβένοι μπορεί να υστερούν σε ποιότητα έχουν όμως ένα καλό σύνολο που παίζει αρκετά επιθετικά...χωρίς να έχει όμως τόσο σταθερή άμυνα. Οι Ουκρανοί με τους Γιαρμολένκο και Κονιοπλάνκα στα άκρα της επίθεσης μπορούν να βρουν εύκολα δίχτυα, όμως θεωρώ πως θα το κάνουν και οι Σλοβένοι αφού πέτυχαν γκολ σε όλα τα ματς των ομίλων με εξαίρεση αυτό της πρεμιέρας, ενώ απέναντι σε Ελβετία και Αγγλία πέτυχε 6 γκολ. Το γκολ-γκολ στο 2,50 είναι τεράστιο.


Δυάδα
ΣΟΥΗΔΙΑ-ΔΑΝΙΑ 1  2,40
ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΣΛΟΒΕΝΙΑ  G/G  2,50

Δυάδα Αnytime Scorer
IMΠΡΑΪΜΟΒΙΤΣ (ΣΟΥΗΔΙΑ)   2,25
ΓΙΑΡΜΟΛΕΝΚΟ (ΟΥΚΡΑΝΙΑ) 3,00

* Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην εφημερίδα Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου