Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ


Eκκρεμότητα ανοιχτή μας άφησε η χτεσινή αναβολή του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στην Αργεντινή και την Βραζιλία...αφού περιμένουμε το οver για να πληρωθούμε μια βαρβάτη τριάδα που ξεκίνησε με τον άσσο του Ισημερινού και το G/G της Χιλής με την Κολομβία. Η αναμέτρηση αν όλα πάνε καλά...και σταματήσει να βρέχει στο Μπουένος Άιρες θα διεξαχθεί τα ξημερώματα στις 02:00... Έχοντας το μυαλό μας εκεί θα ασχοληθούμε και με τα σημερινά ματς, όπου εκτός από το μεγάλο παιχνίδι στην Βοσνία...έχουμε και φιλικά με ενδιαφέρον.



BOΣΝΙΑ-ΙΡΛΑΝΔΙΑ Χ2: Παρά την προβληματική της εικόνα η Βοσνία κάνοντας καλό finish στον όμιλο κατάφερε να πάρει την τρίτη και να διεκδικήσει την πρόκριση στα μπαράζ. Της έβαλαν δύσκολα ομάδες όπως το Ισραήλ και η Κύπρος δείγμα πως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Στηρίζεται στην έδρα και στο δίδυμο της Ρόμα Πιάνιτς, Τζέκο. Οι μαχητές της Ιρλανδίας είχαν εξαιρετική παρουσία σε πολύ δύσκολο όμιλο, αφού κατάφεραν να πάρουν 4 βαθμούς από την Παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία, ενώ έχασαν στις λεπτομέρειες την δεύτερη θέση από την Πολωνία...λόγω Λεβαντόφσκι. Ο Μάρτιν Ο'Νίλ είναι εξαιρετικός προπονητής και παίρνει το 100% από τους ποδοσφαιριστές του με τους περισσότερους να αγωνίζονται στην Premier League. Aδικούν οι αποδόσεις τους Ιρλανδούς που μπορούν να φύγουν με καλό αποτέλεσμα από την Ζένιτσα και να πάρουν την πρόκριση στο Δουβλίνο.

IΣΠΑΝΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ G/G: Δυνατό φιλικό στο Αλικάντε της Ισπανίας με την Αγγλία που προκρίθηκε στα τελικά έχοντας μόνο νίκες στον όμιλο να προσφέρεται σε αποδόσεις καθαρού αουτσάιντερ κόντρα στους Φούριος Ρόχας. Γενικότερα το συγκρότημα του Ρόι Χόγσκον δεν έχει ήττα στα τελευταία 14 ματς (τελευταία ήττα από την Ουρουγουάη στο Μουντιάλ). Η Ισπανία βρίσκεται σε φάση αναδιοργάνωσης μετά το στραπάτσο στο Μουντιάλ, πήρε την πρόκριση στην τελική φάση σχετικά εύκολα παρότι ξεκίνησε με ήττα από την Σλοβακία. Σημαντικές απουσίες στην άμυνα για τον Ντελ Μπόσκε αφού οι βασικότατοι Ράμος και Καρβαχάλ της Ρεάλ είναι εκτός με τους Μπαρτά και Γκασπάρ(Βιγιαρεάλ) να τους καλύπτουν. Σε ένα ματς χωρίς σκοπιμότητα μπορούμε να δούμε τουλάχιστον από ένα γκολ και από τις δύο πλευρές με το 2,10 στο γκολ-γκολ να είναι υψηλό.

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ-ΕΛΛΑΔΑ OVER: Νέα σελίδα για την εθνική με το πρώτο παιχνίδι του Σκίμπε στον πάγκο και ελπίδες για επιστροφή στις κανονικές εμφανίσεις...για να ξεχάσουμε γρήγορα αυτόν τον εφιάλτη που βλέπαμε στα προκριματικά του Euro. Είναι απαγορευτικό για τους ποδοσφαιριστές μας να μην είναι σοβαροί...και ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όσους έχει καλέσει αφού υπάρχει την Τρίτη δυνατό φιλικό με την Τουρκία. Το 2,30 του οver φαίνεται μεγάλο...

ΒΕΛΓΙΟ-ΙΤΑΛΙΑ 1: Tα εντός έδρα ματς του Βελγίου τα τελευταία χρόνια μοιάζουν με ένα μεγάλο πάρτι το  Κινγκ Μποτουάν στις Βρυξέλλες είναι σχεδόν πάντα κατάμεστο από 50.000 κόκκινους διαβόλους. Πως να μην στηρίξουν την εθνική τους που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Fifa και στοχεύει σε υψηλές πτήσεις στο Euro και βρίσκεται στα φαβορί. Πως να μην είναι άλλωστε με τέτοιο ρόστερ που έχει στην διάθεση του ο Βίλμοτς. Οι Ιταλοί πάντα στα φιλικά είναι νωθροί με τους αριθμούς να λένε πως στα 18 φιλικές αναμετρήσεις από το 2012 και μετά οι Ατζούρι έχουν μόλις 3 νίκες. Γεματοί ενθουσιασμό οι γηπεδούχοι έχουν μεγαλύτερο κίνητρο και θα πάμε με τον άσο του 2,00 άλλωστε το Βέλγιο έχει 9 νίκες και 1 ισοπαλία στα τελευταία 10 εντός έδρας.

ΠΟΛΩΝΙΑ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ OVER: Με την ψυχολογία στα ύψη οι δύο ομάδες αφού οι Πολωνοί πανηγύρισαν την επιστροφή τους στις μεγάλες διοργανώσεις ενώ η Ισλανδία προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε μια τέτοια. Στο πανέμορφο Stadion Narodowy της Βαρσοβίας αναμένεται πλήθος κόσμου αφού οι Πολωνοί στηρίζουν δυνατά την εθνική τους και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ναβάλκα θα παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα με τον Λεβαντόφσκι φυσικά στην επίθεση. Αμυντικά πάντως έχουν θεματάκια αφού δέχονται εύκολα γκολ...κατάφεραν να φάνε ακόμα και από το Γιλβαλτάρ. Οι Ισλανδοί παίζουν με άγνοια κινδύνου, χωρίς άγχος και με πολύ κρύο αίμα... δεν περιμένουμε να κλειστούν, άλλωστε επιθετικά έχουν τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές τους. Το over στο 2,10 θα είναι η επιλογή μας.

Τριάδα
ΒΟΣΝΙΑ-ΙΡΛΑΝΔΙΑ Χ2  1,90
ΒΕΛΓΙΟ-ΙΤΑΛΙΑ 1  2,00
ΙΣΠΑΝΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ G/G  2,10

Δυάδα
ΠΟΛΩΝΙΑ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ  ΟVER  2,10
ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ-ΕΛΛΑΔΑ  ΟVER  2,30


Ανοιχτή τριάδα από χτες
ΧΙΛΗ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ G/G   2,00
AΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΟVER  2,10
ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ  1  1,95

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην ΑRENA PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου