Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ...ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ


Η εντεκάδα της Ελπίς

Ακόμη μια νίκη πέτυχε η Ελπίς με το 4-2 επί του Αγίου Προδρόμου να είναι η έβδομη στην σειρά με αποτέλεσμα να τελειώσει τον πρώτο γύρο έχοντας μόνο νίκες και φυσικά να μπορεί να χαρακτηριστεί πρωταθλήτρια... Φθινοπώρου. Η αναμέτρηση είχε μεγάλο ενδιαφέρον και παρά το γρήγορο προβάδισμα δύο γκολ των γηπεδούχων ο Άγιος Πρόδρομος ισοφάρισε προσωρινά σε 2-2. Η Ελπίς όμως στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα ανέβασε στροφές και έφτασε δίκαια στην νίκη πετυχαίνοντας ακόμη δύο γκολ. Το σκορ άνοιξε στο 3' ο Κώστας Γκρίλης με τον Παναγιώτη Μπουμπούρη δύο λεπτά αργότερα να κάνει το 2-0. Ο Χρυσέλης μείωσε με πέναλτι στο 39' και Σιαρλής έφερε το ματς στα ίσια στο 63'. Στο 68' ο Φλέσσας έκανε το 3-2 με πέναλτι για να έρθει και πάλι ο Παναγιώτης Μπουμπούρης με το δεύτερο του προσωπικό γκολ να γράψει το τελικό 4-2 στο 80'. Αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο διαιτητής Δημητριάδης που βρισκόταν σε...άλλο γήπεδο και κόντεψε να τινάξει το ματς στον αέρα.


Η Ελπίς του Φλέσσα για δεύτερο σερί παιχνίδι αγωνίστηκαν με 4-1-4-1, με τον Καραβασίλη στο τέρμα τους Αγγελή και Σταύρο Καρατζιοβάλη στα άκρα της άμυνας και τους Μελαντίνο και Γκλάβα να είναι οι δύο στόπερ. Μοναδικός αμυντικός χαφ ο Κοσμάς Μπουμπούρης και μπροστά του με πιο δημιουργικό ρόλο ο Κεσίδης με τον Κώστα Γκρίλη. Δεξιά στο κέντρο ο Παναγιώτης Μπουμπούρης και αριστερά ο Αρδάς με τον Οικονόμου να χρησιμοπείεται στην κορυφή της επίθεσης. Ο τραυματισμός του Αγγελή στο 26΄έφερε τον Πειραλή στον αγωνιστικό χώρο παίζοντας δεξιά στο κέντρο και τον Αρδά να γυρίζει αριστερό μπακ και τον Παναγιώτη Μπουμπουρή αριστερά στο κέντρο. Η έξοδος του Κοσμά Μπουμπούρη στο 60' έφερε αλλαγή συστήματος σε 4-2-3-1 με τον Φλέσσα να περνά ως δεκάρι.

Η Αναγέννηση αγωνίστηκε σε σχηματισμό 4-2-3-1 με τον Μπαίρη κάτω από τα δοκάρια, τους Αδάμου Γ, Αβράμη στα άκρα της άμυνας και τους Βατζόλα και Χρυσέλη στο κέντρο αυτής. Λιάκος και Καλλέργης ήταν οι δύο αμυντικοί χαφ με τους Γραμμένο και Σακελάρη στα άκρα και τον Αδάμου Στ. ως δεκάρι με στόχο να τροφοδοτεί τον μοναδικό προωθημένο. Ο Κεχαγιάς στο ημίχρονο πέρασε ως σέντερ φορ και τον Καλλέργη να έρχεται ως αριστερό μπακ μετά την είσοδο του Σιαρλή.


Στο 3' ο Γκλάβας εκτέλεσε ένα μακρινό φάουλ ο Μπαϊρης είχε κακή αντίδραση και έδωσε την ευκαιρία στον Κώστα Γκρίλη να σκοράρει από κοντά. Με πανομοιότυπο τρόπο και τον ίδιο σκορερ η Ελπίς άνοιξε το σκορ και την προηγούμενή αγωνιστική με την Ουρανούπολη.

Ολοκλήρωσε το καλό ξεκίνημα η Ελπίς με τον Παναγιώτη Μπουμπούρη να με σουτ από το ύψος της περιοχής να γράφει το 2-0.

Παρά την ψυχρολουσία ο Άγιος Πρόδρομος μετά τα πρώτα δέκα λεπτά ανέβηκε και παρότι δεν ήταν απειλητικός προσπαθούσε να βρει τρόπο να ξαναμπεί στο παιχνίδι. 

Στο 39΄ο διαιτητής της αναμέτρησης Δημητριάδης... έδωσε πέναλτι στους φιλοξενούμενους. Ο Σταύρος Καρατζιοβάλης μάρκαρε τον Αδάμου έχοντας τα χέρια του ψηλά...όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης είδε παράβαση και ο Χρυσέλης μείωσε σε 2-1 από την άσπρη βούλα.


Στο 42' ο Γούσιος έχοντας ήδη κίτρινη κάρτα δεν πρόλαβε την μπάλα στην έξοδο του Καραβασίλη με αποτέλεσμα να χτυπήσει επικίνδυνα τον τερματοφύλακα της Ελπίς....χωρίς όμως ο διατητής Δημητριάδης να τον αποβάλλει.

Στο 44' ο Γκρίλης με ωραίο μακρινό σουτ ανάγκασε τον Μπαϊρη σε δύσκολη επέμβαση.

Σε γενικές γραμμές στο πρώτο ημίχρονο η Ελπίς έπιασε στον ύπνο τον αντίπαλο της πέτυχε δύο γρήγορα γκολ και έδειχνε να ελέγχει απόλυτα το ματς, όμως στην συνέχεια χαλάρωσε και έδωσε την ευκαιρία στον Άγιο Πρόδρομο να ξαναμπεί στο ματς.

Στο 63' ο Σιαρλής έκανε το 2-2 μετά από αδράνεια στην άμυνα της Ελπίς σε εκτέλεση κόρνερ.

Στο 68' ο Δημητριάδης έδωσε λανθασμένα πέναλτι στο εύκολο πέσιμο του Γκρίλη μέσα στην περιοχή μετά από μαρκάρισμα του Βατζόλα. Ο Φλέσσας δεν αστόχησε από τα 11 βήματα για το 3-2.


Στο 82' ο Παναγιώτης Μπουμπούρης με φοβερή ενέργεια και απίθανο σουτ έξω από την περιοχή σφράγισε την νίκη της ομάδας του γράφοντας το 4-2.

Τραγική η διαιτησία του κυρίου Δημητριάδη που είχε δεν είχε σταθερή συμπεριφορά στα σφυρίγματα του... πολλές φορές άφηνε τα δυνατά μαρκαρίσματα αλλά μετά από λίγο μπορεί να σφύριζε ένα φάουλ για ένα απλό άγγιγμα. Δεν ήταν κοντά στις φάσεις, δεν έκανε σωστή χρήση του πλεονεκτήματος και γενικότερα δεν είχε τον έλεγχο του ματς. Έδωσε από ένα αστείο...πέναλτι σε κάθε μαρκαρίσματα που αν ήταν εκτός περιοχής δεν θα έπρεπε να δώσει καν φάουλ. Χωρίς προβλήματα οι δύο επόπτες Γκατινός και Σκούτας αν και θα μπορούσαν να πάρουν περισσότερες πρωτοβουλίες και να βοηθήσουν τον διαιτητή.



ΕΛΠΙΣ: Καραβασίλης, Αγγελής (26' Πειραλής, 79' Μίχος), Καρατζιοβάλης, Μελαντίνος, Γκλάβας, Κοσμάς Μπουμπούρης (60' Φλέσσας), Κεσίδης, Κώστας Γκρίλης, Παναγιώτης Μπουμπούρης, Αρδάς, Οικονόμου.

ΑΓΙΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ: Μπαϊρης, Αδάμου (48' Σιαρλής), Αβράμης, Βατζόλας, Χρυσέλης, Λιάκος, Αδάμου, Καλλέργης, Γούσιος (46' Κεχαγιάς), Γραμμένος(72΄Γινόπουλος), Σακελάρης,


Aποτελέσματα 7ης αγωνιστικής στον βόρειο όμιλο της Γ' κατηγορίας στην Χαλκιδική:
ΕΛΠΙΣ-ΑΓΙΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ  4-2
ΚΡΗΜΝΗ-ΣΑΡΤΗ 3-0 Α.Α
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ-ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ (ΣΗΜΕΡΑ)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ-ΠΑΟΚ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ (ΣΗΜΕΡΑ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΩΝ 19
ΑΓΙΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ 12
ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ 10
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 10
ΚΡΗΜΝΗ 7
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔ. 6
ΠΑΟΚ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 3
ΣΑΡΤΗ Απόχωρησε από το πρωτάθλημα

*Η Ελπίς ξεκίνησε με -2 και η Κρήμνη με -6.




ZEΣΤΑΜΑ






ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΜΑΤΣ








Τραυματίας αποχώρησε ο Αγγελής





Αλλαγή Κοσμάς Μπουμπούρης-Φλέσσας






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου