Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

OYΓΓΡΙΚΕΣ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΚΟ ΣΠΑΓΓΕΤΙ



Γιαρμολένκο και Ιμπραίμοβιτς μας ξελάσπωσαν χτες αφού μας έδωσαν μια εξαιρετική δυάδα με τους σκόρερ και όπως είχαμε προβλέψει ήταν οι δύο που έκαναν την διαφορά για την Ουκρανία και την Σουηδία αντίστοιχα. Ένα γκολ από την Σλοβενία μας έλειψε για να βγάλουμε και το γκολ-γκολ. Σήμερα πάμε χαλαρά με μόλις δύο σημεία.




OYΓΓΑΡΙΑ-ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΟVER: Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τους Ούγγρους αφού κατάφεραν να αποδράσουν με νίκη (0-1) στο πρώτο ματς στο Όσλο. Μπορεί οι Νορβηγοί να ήταν ανώτεροι, να είχαν συντριπτική κατοχή μπάλας (65%) όμως δεν κατάφεραν να νικήσουν τον γερόλυκο Κίραλι με αποτέλεσμα πλέον να βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση στην σημερινή ρεβάνς στην Βουδαπέστη. Η Ουγγαρία είναι δεδομένο πως θα κλειστεί πίσω και θα περιμένεις τους Σκανδιναβούς θέλοντας να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις...αφού υστερεί σε ποιότητα ως ομάδα ενώ πλέον προκρίνεται και με ισοπαλία. Με δεδομένο πως η Νορβηγία είναι αναγκασμένη να παίξει φουλ επίθεση από το πρώτο λεπτό... θα πάμε με το βαρβάτο οver του 2,50.

ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ-ΚΡΟΤΟΝΕ 2: Σε κακή κατάσταση η Λαντσιάνο που στα τελευταία 10 ματς στο πρωτάθλημα μετρά μόλις μία νίκη επί της Κόμο που είναι και η μοναδική ομάδα που προσπερνά στην βαθμολογία. Ο προπονητής Ντ'Αβέρσα έχει πάρει τελεσίγραφο από την διοίκηση και το σημερινό ματς αν δεν έχει θετική κατάληξη θα είναι το τελευταίο του στον πάγκο. Από την άλλη η Κροτόνε ξεπέρασε εύκολα την σφαγή...στην ήττα με 4-1 από την Πεσκάρα και έφτασε εύκολα στην νίκη απέναντι στην Αβελίνο με 3-1. Ανέβηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας και με ανεβασμένη ψυχολογία θέλει να συνεχίσει το σερί της. Με το διπλό στο 2,50 υπάρχει παικτική αξία και θα το ποντάρουμε γνωρίζοντας βέβαια πως πολλές φορές τα δεδομένα στην Β' Ιταλίας αλλάζουν ξαφνικά.

Δυάδα
ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΝΟΡΒΗΓΙΑ  ΟVER  2,60
BIΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ-ΚΡΟΤΟΝΕ  2  2,50

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου