Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ...

Μια χαρά μας έκατσε και το ταμειάκι την Δευτέρα με τα οverακια κλείσαμε ωραία το τριήμερο και κάναμε χαρούμενοι το διήμερο ρεπό μας. Επιστρέφουμε λοιπόν σήμερα με ματς εθνικών ομάδων, θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με τα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου στην Λατινική Αμερική αφού στο Νορβηγία-Ουγγαρία μπορεί να έχουν προβάδισμα οι Σκανδιναβοί όμως το 1,85 είναι μικρό.





ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ OVER: Σε δύσκολη θέση η Αργεντινή μετά την εντός έδρας από τον Ισημερινό και την ισοπαλία με την Παραγουάη, με το σημερινό ματς να είναι κρίσιμο αφού ακολουθεί την Δευτέρα δύσκολη έξοδος στην Κολομβία. Ο Τάτα Μαρτίνο δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μέσι, Αγουέρο, Γκαράι, Ζαμπαλέτα. Στην Βραζιλία επιστρέφει ο Νεϊμάρ και μάλιστα με μεγάλα κέφια... με την Σελεσάο να ψάχνει αποτέλεσμα στο Μπουένος Άϊρες για να σβήσει την ήττα από την Χιλή. Τεράστιο ματς και μεγάλη κόντρα ανάμεσα στις δύο ομάδες που έχουν μεγάλη ποιότητα και θέλουν την νίκη αφού δεν ξεκίνησαν καλά τα προκριματικά. Το οver στο τσιμπημένο 2,10 είναι επιλογή.

IΣΗΜΕΡΙΝΟΣ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ 1: Εξαιρετικό ξεκίνημα στα προκριματικά για τον Ισημερινό αφού κέρδισε εκτός έδρας την Αργεντινή και δεν είχε πρόβλημα απέναντι στην Βολιβία στο Κίτο. Στο υψόμετρο της πρωτεύουσας (2.850 μέτρα) οι περισσότερες ομάδες έχουν πρόβλημα και στα τελευταία 9 ματς μετράει 8 νίκες και 1 ισοπαλία. Η Ουρουγουάη έχει επίσης δύο νίκες με Βολιβία εκτός και Κολομβία εντός παρότι  δεν έχει ακόμα στην διάθεση της τον Σουάρες. Δεμένη ομάδα με αρκετή ομοιογένεια οι γηπεδούχοι αφού η περισσότεροι από το ρόστερ παίζουν στο εγχώριο πρωτάθλημα. Η δύναμη είναι το κύριο χαρακτηριστικό των φιλοξενούμενων που χωρίς τον Σουάρες χάνουν πολύ σε δημιουργία. Θα ποντάρουμε στην εκπληκτική έδρα των γηπεδούχων που στην ασφάλεια του υψόμετρου του Κίτου μπορούν να λυγίσουν οποιαδήποτε ομάδα.

ΧΙΛΗ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ G/G: Η Χιλή βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση στην ιστορία της, το καλοκαίρι κατάκτησε το Κόπα Αμέρικα για πρώτη φορά και ξεκίνησε εντυπωσιακά τα προκριματικά με νίκη επί της Βραζιλίας και διπλό στην έδρα του μισητού Περού. Εξαιρετικό το κλίμα στις τάξεις των Ρόχα. Γκρινιά επικρατεί στο στρατόπεδο της Κολομβίας αφού μετά το κακό Κόπα Αμέρικα ξεκίνησε άσχημα και τα προκριματικά με την βαριά ήττα από την Ουρουγουάη. Στον Χάμες Ροντρίγκες ποντάρουν οι Καφετέρος που επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του και μπορεί να γίνει ο ηγέτης της ομάδας. Η Χιλή πάντα δίνει ρυθμό και ταχύτητα στα παιχνίδια της και οι φιλοξενούμενοι έχουν την ποιότητα να ακολουθήσουν ώστε να δούμε ανοιχτό ματς με γκολ εκατέρωθεν.

Τριάδα
ΧΙΛΗ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ G/G   2,00
AΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΟVER  2,10
ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ  1  1,95

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου