Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

ΔΙΗΜΕΡΟ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ



Καλή προσπάθεια κάναμε χτες χωρίς αποτέλεσμα όμως. Εκεί που πονέσαμε πιο πολύ ήταν το γκολ που δεν μπήκε ποτέ από την Κολομβία αφού μας χάλασε την ωραιότατη μας τριάδα με απόδοση πάνω από 8,00. Έχασαν αρκετές ευκαιρίες οι Καφετέρος με κορυφαία αυτή στις καθυστερήσεις που σε κενή εστία αρχικά το πρώτο σουτ βρήκε σε αμυντικό και το δεύτερο πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Την πατήσαμε άσχημα βέβαια με την Ιορδανία και μάλιστα σε αποδόσεις που δεν άξιζαν πονταρίσματος. Για την Ελλάδα έγινε αυτό που περιμέναμε τριάδα πίσω και δεν μας έκαναν ούτε φάση οι Τούρκοι...αλλά και μπροστά δεν κάναμε φάση. Το διήμερο που έχουμε μπροστά μας προσφέρεται για χαλάρωση...ελάχιστα παιχνίδια με την Βραζιλία να έχει ενδιαφέρον αφού απομένουν 4 αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος. Παιχνίδι διημέρου θα κάνουμε με μια τριάδα Βραζιλιάνικη και μία μπέρδεμα με ματς μέχρι και από το Champions League γυναικών.




ΓΚΟΪΑΣ-ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ ΟVER: Ματς ζωής και θανάτου για τις δύο ομάδες που με 34 βαθμούς ισοβαθμούν στην 17η θέση εντός ζώνης υποβιβασμού. Αμφότερες βρίσκονται σε κακή αγωνιστική κατάσταση με την Γκοϊάς να έχει 6 ήττες και μόλις νίκη στα τελευταία 7 ματς και την Κοριτίμπα να έχει 6 ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία 7 ματς. Το μεταξύ τους ματς είναι κάτι παραπάνω από τελικός αφού ο ηττημένος θα βρίσκεται πολύ κοντά στον υποβιβασμό. Κοινό στοιχείο και των δύο τα ανοιχτά ματς που προσφέρουν το τελευταίο διάστημα με τους γηπεδούχους να μετρούν 8 οver στα τελευταία 10 ματς και την Κοριτίμπα να έρχεται από 5 οver στα τελευταία 6. Με την νίκη να είναι το ζητούμενο και για τις δύο το ενδεχόμενο να ανοίξει το ματς...είναι αρκετά πιθανό και το οver του 2,40 είναι ελκυστικό. Και η παράδοση μαζί μας αφού στα τελευταία 9 μεταξύ τους ανεξαρτήτου έδρας έχουν 6 οver με τα τρία under να είναι με σκορ 1-1.

Από τα αστέρια της Τσέλσι η  Κορεάτισα Ζι Σο Γιούν
BOΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ)-ΤΣΕΛΣΙ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ)ΟVER 3,5: Οι γυναίκες της Βόλφσμπουργκ με δύο κατακτήσεις Champions League (2014,2015) και παρουσία στα ημιτελικά πέρυσι είναι από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, η Τσέλσι με την κατάκτηση του πρωταθλήματος πέρυσι στην Αγγλία είναι ανερχόμενη δύναμη και παρά την ήττα με 2-1 στο πρώτο ματς στο Λονδίνο θα παλέψει για την πρόκριση στα προημιτελικά. Το οver 3,5 στο 2,30 είναι καλή περίπτωση.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ-ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ 1: Χωρίς στόχους στο πρωτάθλημα οι δύο ομάδες που βρίσκονται στην μέση της βαθμολογίας με τους γηπεδούχους να βρίσκονται σε καλή κατάσταση με δύο νίκες και 1 ισοπαλία στα τελευταία. Η Παλμέιρας είναι φανερό πως έχει παρατήσει το πρωτάθλημα όπου μετράει 5 ήττες στα τελευταία 6...περιμένοντας τον διπλό τελικό του κυπέλλου με την Σάντος με το πρώτο ματς να είναι προγραμματισμένο για την επόμενη Τετάρτη. Με τους φιλοξενούμενους να μην βάζουν σε καμιά περίπτωση τα πόδια τους στην φωτιά...θα ποντάρουμε στον άσο του 2,40 της Παραναένσε που θέλει να κάνει ένα καλό finish στο πρωτάθλημα.

ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ-ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ 1: Προημιτελικός του κυπέλλου με το πρώτο ματς να βρίσκει νικήτρια την Λεχ Πόζναν με 0-1. Έφτασε στον πάτο η Λεχ Πόζναν στο ξεκίνημα της χρονιάς με τις τραγικές εμφανίσεις που έκανε που δεν θύμιζαν σε καμία περίπτωση την περσινή πρωταθλήτρια Πολωνίας. Πλέον δείχνει να βρίσκει τα πατήματα της, αφού στα τελευταία 7 ματς έχει ηττηθεί μόνο από την Φιορεντίνα, ενώ κέρδισε και το ντέρμπι με την Λέγκια και μάλιστα στην Βαρσοβία. Στο πρωτάθλημα έχει μείνει αρκετά πίσω και δύσκολα θα προλάβει να κρατήσει τα σκήπτρα...οπότε το κύπελλο είναι ο μεγάλος στόχος. Η Ζάγκλεμπιε έχει ως στόχο την σωτηρία και το τελευταίο διάστημα δείχνει να μένει από δυνάμεις...αφού δεν έχει νίκη στα τελευταία 5 ματς έχοντας σκοράρει μόλις ένα γκολ. Οι γηπεδούχοι το θέλουν πιο πολύ έχουν  το υπέρ τους σκορ από το πρώτο ματς και στο 1,80 θα διπλασιάσουν τις νίκες.

ΟΥΝΙΒ. ΝΤΕ ΤΣΙΛΕ-ΟΥΝΙΒ. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ  ΟVER: Στον ημιτελικό του κυπέλλου της Χιλής ανάμεσα στις δύο Ουνιβερσιδάδ, την Τσίλε και την Κονσεπσιόν μετά το 0-1 του πρώτου ματς περιμένουμε πολλά γκολ. Οι γηπεδούχοι μετρούν εντός έδρας 8 οver σε 12 ματς και οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας έχουν 12 οver σε 13 ματς.

ΣΑΝΤΟΣ-ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ 1: Η μάχη  για την 4η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Copa Libertadores έχει φουντώσει, αφού ουσιαστικά την διεκδικούν 5 ομάδες. Η Σάντος που αυτή την στιγμή βρίσκεται εκεί, έχει στο μυαλό τους και τον τελικό κυπέλλου με την Παλμέιρας...όμως έχοντας μια εβδομάδα μπροστά της το σημερινό ματς είναι κρίσιμο και η νίκη απαραίτητη για να κρατήσει την 4η θέση. Σε εξαιρετική κατάσταση οι γηπεδούχοι αφού στα τελευταία 11 ματς έχουν 8 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 μόλις ήττα. Η Φλαμένγκο δεν έχει στόχους, στα τελευταία 9 ματς έχει 7 ήττες και 2 νίκες, ενώ εκτός έδρας μετρά 4 ήττες σερί. Κίνητρο, φόρμα και ποιότητα μας οδηγούν στο άσο του 1,75.

Τριάδα
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ)-TΣΕΛΣΙ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ)  ΟVER  3,5   2,40
ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ-ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ  1  1,80 (Πέμπτη)
ΟΥΝΙΒ. ΝΤΕ ΤΣΙΛΕ-ΟΥΝΙΒ. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ  ΟVER  1,60 (Πέμπτη)

Τριάδα  Bραζιλίας
ΣΑΝΤΟΣ-ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ  1  1,75 (Πέμπτη)
ΓΚΟΪΑΣ-ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ  ΟVER  2,40
ATΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ-ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ 1  2,40

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου