Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ


Xαλαρά το περάσαμε το διήμερο χωρίς άγχος και δεν μας πείραξε που δεν τα πήγαμε καλά στις επιλογές μας. Από σήμερα ξεκινά ένας μαραθώνιος με πρόγραμμα γεμάτο καθημερινά μέχρι τα Χριστούγεννα. Προθέρμανση λοιπόν σήμερα με μια τριάδα και ένα μονό αποδεκτό.




ΝΙΣ-ΛΥΩΝ Χ: Aπό καλά αποτελέσματα έρχονται οι δύο ομάδες με νίκες σε ντέρμπι με την Νις να κερδίζει εκτός έδρας την Μαρσέιγ και την Λυών την Σεντ Ετιέν εύκολα με 3-0.  Η ομάδα της Νίκαιας φέτος είναι φιλόδοξη και με ηγέτη τον Μπεν Αρφά βρίσκεται σε υψηλές θέσεις, με όπλο την επίθεση αφού με 27 γκολ έχει την καλύτερη επίδοση μετά τα 31 της Παρί. Η Λυών φέτος είναι αποδυναμωμένη όμως με όπλο την εξαιρετική της άμυνα (7 γκολ παθητικό) βρίσκεται στην 2η θέση. Η Λυών σύμφωνα με τις αποδόσεις είναι το φαβορί όμως έχει μπροστά και το κρίσιμο ματς με την Γάνδη στο Champions League και δεν θα τις πέσει άσχημος ο βαθμός. Η ισοπαλία με ρίσκο θα είναι η επιλογή μας.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2-3 ΓΚΟΛ: Η διακοπή σίγουρα δεν θα βοηθήσει την Ντόρτμουντ που βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση με 7 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Το Αμβούργο βρίσκεται στην 11η θέση και δεν είναι σε καλή κατάσταση αφού μετρά μόλις μία νίκη στα τελευταία 6 ματς, ενώ διαθέτει την δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με 11 γκολ. Με την Ντόρτμουντ να έχει χάσει τον ρυθμό της με τόσους διεθνείς και το Αμβούργο να στήνεται αμυντικά το σκορ δύσκολα θα ξεφύγει οπότε τα 2-3 γκολ είναι καλή επιλογή.

ΓΑΝΔΗ-ΒΕΣΤΕΡΛΟ G/G: Η Γάνδη φέτος δέχεται εύκολα γκολ αφού μετρά 11 γκολ-γκολ σε 15 ματς πρωταθλήματος. Η Βέστερλο διαθέτει την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 29 γκολ παθητικό, όμως επιθετικά είναι καλή αφού έχει βρει δίχτυα στα 11 από τα 15. Το γκολ-γκολ στο 1,85 κρατάμε.

ΜΠΟΧΟΥΜ-ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ 1: Η διακοπή σίγουρα ήταν αναγκαία για τους γηπεδούχους που έτρεχαν ένα σερί με 4 ματς χωρίς νίκη πέφτοντας στην 6η θέση της βαθμολογίας. Ο έμπειρος Ολλανδός τεχνικός Φέρμπεεκ δούλεψε στις αδυναμίες και η επιστροφή στις νίκες είναι απαραίτητη. Η Ουνιόν είναι επιπόλαια και παίζει επιθετικά έχοντας σκοράρει 25 γκολ όμως δέχεται και εύκολα γκολ με 25 παθητικό. Περιμένουμε σοβαρή εμφάνιση από την δυνατή Μπόχουμ με το 1,80 στον άσο να μας ικανοποιεί.

Τριάδα
ΓΑΝΔΗ-ΒΕΣΤΕΡΛΟ G/G  1,85
ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2-3 ΓΚΟΛ  2,10
ΜΠΟΧΟΥΜ-ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ  1  1,80

Μονό αποδεκτό
ΝΙΣ-ΛΥΩΝ  Χ  3,30

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου