Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙ


Τώρα τι να πεις μετά από τέτοιο κουβά; Μηδέν στα 6 σημεία και παρόλο που υπάρχουν δικαιολογίες να γράψω... δεν έχει νόημα να το κάνω. Το δεχόμαστε, πήγαμε ή μάλλον πέσαμε μέσα στον κουβά και αυτόν δεν αλλάζει. Σήμερα ξημέρωσε μια καινούρια μέρα και τα πάντα είναι διαφορετικά, το στοίχημα έτσι είναι όπως πρέπει να ξέρεις να διαχειρίζεσαι τις νίκες πρέπει ακόμα περισσότερο να μάθεις να ζεις με τις ήττες και να μπορείς να μένεις ανεπηρέαστος και με καθαρό μυαλό. Πάμε λοιπόν σήμερα να τους πάρουμε πίσω...





AOYΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ OVER : Στην Ευρώπη βρήκε χαρά η Άουγκσμπουργκ που με τις δύο νίκες επί της Αλκμάαρ έχει σοβαρές πιθανότητες πρόκρισης. Την Πέμπτη πάντως μπορεί να κέρδισε με 4-1 αλλά οι Ολλανδοί έχασαν απίστευτες ευκαιρίες και είχαν και 3 δοκάρια, δείγμα της τραγικής άμυνας της γερμανικής ομάδας που με 23 γκολ παθητικό είναι η χειρότερη επίδοση στο πρωτάθλημα. Η Βέρντερ παραπαίει έχοντας 1 νίκη και 6 ήττες στα τελευταία 7 ματς στο πρωτάθλημα και προβληματίζει έντονα με την απόδοση της σε όλες τις γραμμές. Οι δύο ομάδες βλέπουν το σημερινό ματς ως αυτό που θα σημάνει την αντεπίθεση και θα παλέψουν για την νίκη, οπότε με δεδομένο τις προβληματικές άμυνες και των δύο το οver έχει προβάδισμα. Ο Μπομπαντίγια πέτυχε 3 γκολ την Πέμπτη και στο 3,75 που πληρώνει το να ξαναβρεί δίχτυα θα τον τιμήσουμε.

ΕΜΠΟΛΙ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2: Πλέον το να μην κερδίζει η Γιουβέντους δεν είναι έκπληξη...αφού είναι φανερό πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην ομάδα του Αλέγκρι. Η νίκη στο ντέρμπι του Τορίνο έστω και στις καθυστερήσεις αλλά και η ευνοϊκή ισοπαλία επί της Γκλάντμπαχ (με 10 σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο) έφτιαξαν κάπως την ψυχολογία στο στρατόπεδο της Κυρίας. Η Έμπολι παρά την αφαίμαξη που υπέστη το ρόστερ της το καλοκαίρι παραμένει αξιοπρεπής και βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας. Όσο και να προβληματίζει η Γιουβέντους τέτοια ματς μπορεί να τα κερδίζει και μόνο με την φανέλα, έστω και στο 1,75 θα ποντάρουμε πάνω της σε μια από τις τελευταίες ευκαιρίες που έχει για να μην παραδώσει λευκή πετσέτα στην μάχη του τίτλου. Για σκόρερ πάμε με τον ποιοτικότερο με διαφορά από τον δεύτερο παίκτη της Γιούβε τον Πογκμπά

ΡΟΜΑ-ΛΑΤΣΙΟ 1: Τεράστιο ντέρμπι μίσους με το derby della capitale να κρύβει τεράστιο κόντρα ανάμεσα στις δύο ομάδες της Ρώμης. Το μοναδικό κοινό που έχουν το γήπεδο με το Ολίμπικο να αποτελεί έδρα και των δύο. Σε τέτοια ματς εκτός από την φόρμα και την κατάσταση των ομάδων παίζουν ρόλο και άλλα πράγματα(πάθος, δύναμη, μονομαχίες) όμως και να το κάνουμε δεν γίνεται να μην δώσουμε ξεκάθαρο προβάδισμα στην Ρόμα. Η ομάδα του Γκαρσία μπορεί να έχασε από την Ίντερ, αλλά ήταν ανώτερη, έχασε άπειρες ευκαιρίες και έπεσε πάνω σε έναν απίστευτο Χαντάνοβιτς. Την Τετάρτη κέρδισε έστω και δύσκολα την Λεβερκούζεν. Σημαντική απουσία του Πιάνιτς. Στην Λάτσιο υπάρχει κακό κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας, αφού μετά την ήττα από την Μίλαν όλο το γήπεδο αποδοκίμαζε τους παίκτες, ενώ ο πρόεδρος Λολίτο έβαλε χέρι  στους παίκτες. Η απουσία του Ντε Φράι στα στόπερ έχει αφήσει μεγάλο κενό, ενώ οι Φελίπε Άντερσο και Κλόζε είνα ντεφορμέ. Για την Λάτσιο υπάρχει και επιπλέον κούραση από το μακρινό ταξίδι στην Νόρβηγια την Πέμπτη στην νίκη επί της Ρόζενμποργκ. Άσος στο 1,90 για την Ρόμα που βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, είναι καλύτερη ομάδα και το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.

MAΡΣΕΪΓ-ΝΙΣ 2: Έστρωσε λίγο το πράγμα για την Μαρσέιγ...με τρεις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη μπορεί να βλέπει πιο αισιόδοξα το μέλλον και πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία στο σημερινό ντέρμπι του γαλλικού νότου με την Νις. Ο Μίτσελ δεν θα έχει στην διάθεση τέσσερις από τους καλύτερους παίκτες του και κομβικούς για το παιχνίδι της ομάδας του. Ο καλύτερος στόπερ Ν΄Κουλού, ο ηγέτης Λασανά Ντιαρά και οι χαρισματικοί μεσοεπιθετικοί Καμπέλα και Αλεσαντρίνι είναι εκτός, απουσίες που η φετινή Μαρσέιγ δεν μπορεί να καλύψει. Η Νις μπορεί να έχει χάσει λίγο την φόρμα της αλλά σε τέτοιο ματς θα τα δώσει όλα και με τον σεληνιασμένο Μπεν Αρφά μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων. Προκαλούν τα πεντάρια στο διπλό.

 Μονό αποδεκτό
ΜΑΡΣΕΪΓ-ΝΙΣ 2  5,00

Τριάδα
ΡΟΜΑ-ΛΑΤΣΙΟ  1 1,90
ΕΜΠΟΛΙ -ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2  1,75
ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΟVER  1,72

Σύστημα 2-3 Αnytime Scorer
ΠΟΓΚΜΠΑ(ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ) 3,40
ΜΠΕΝ ΑΡΦΑ (ΝΙΣ)  3,50
ΜΠΟΜΠΑΝΤΙΓΙΑ(ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ)  3,75

* Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην εφημερίδα Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου