Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

ΤΟ 6 ΣΤΑ 6 Η ΕΛΠΙΣ



Το σερί νικών της Ελπίς συνεχίστηκε και την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' κατηγορίας του Βορείου ομίλου με τους παίκτες του Αριστοτέλη Φλέσσα να φεύγουν με την νίκη από τα Νεά Ρόδα επί της Ουρανούπολης με σκορ 3-2. Έτσι έχοντας το απόλυτο μέχρι τώρα με 6 στα 6 είναι το μεγάλο φαβορί για άνοδο. Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο και η νεανική ομάδα των γηπεδούχων πάλεψε πολύ για ένα θετικό αποτέλεσμα με την Ελπίς όμως να δείχνει την ανωτερότητα της στις κρίσιμες στιγμές του παιχνιδιού και να παίρνει έστω και δύσκολα τους τρεις βαθμούς της νίκης. Το σκορ άνοιξε ο Γκρίλης στο 4' με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 18΄με πέναλτι του Σέχο. Ο Παναγιώτης Μπουμπούρης με υπέροχο φάουλ έκανε το 1-2 στο 41' και ο Φλέσσας με ατομική προσπάθεια το 1-3 στο 63'. Στο 77' ο Θωμάς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι γηπεδούχοι μείωσαν στο τελικό 2-3 στο 88΄ με τον Γκίρλο.


Οι γηπεδούχοι σε διάταξη 4-2-3-1  με τερματοφύλακα τον Καυκέλη, τετράδα στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά τους  Αντωνιάδη, Σέχο,Καταρτζή, Παρθενιάδη τα δύο αμυντικά χαφ οι Γκίρλος και Κύρλος, αριστερά στο κέντρο τον Πολυδωράκη, δεξιά τον Λάμπου που άλλαζε συχνά θέση με τον σέντερ φορ Ρούσσο και δεκάρι τον Φούρναρη. Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα ο Σέχο ανέβηκε πιο ψηλά με στόχο να πιέσει.

Η Ελπίς του Φλέσσα κατέβηκε με σχηματισμό 4-1-4-1 με τον Καραβασίλη στο τέρμα τους Αγγελή και Σταύρο Καρατζιοβάλη στα άκρα της άμυνας και τους Μελαντίνο και Γκλάβα να είναι οι δύο στόπερ. Μοναδικός αμυντικός χαφ ο Κοσμάς Μπουμπούρης και μπροστά του με πιο δημιουργικό ρόλο ο Κεσίδης με τον Κώστα Γκρίλη. Δεξιά στο κέντρο ο Παναγιώτης Μπουμπούρης και αριστερά ο Αρδάς με τον Θωμά να έχει τον άχαρο ρόλο του μοναδικού επιθετικού. Με την είσοδο του ο Φλέσσας στο 55' έγινε δεκάρι και ο Γκρίλης οπισθοχώρησε ως εξάρι μαζί με τον Κ. Μπουμπούρη με το σύστημα να μετατρέπεται σε 4-2-3-1. Στα τελευταία λεπτά μετά την αποβολή του Θωμά ουσιαστικά είχαμε ένα 4-4-1.

Στο 4' ο Αρδάς έπιασε το δυνατό σουτ από αριστερά ο Καυκέλης απέκρουσε λανθασμένα και ο Κώστας Γκρίλης κυνήγησε την φάση και έκανε εύκολα από κοντά το 0-1.

Στο 7΄ο Λάμπου έπιασε δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με την μπάλα να περνά ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Καραβασίλη.

Στο 18' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Αρδά να μαρκάρει άτσαλα τον Κύρλο μέσα στην περιοχή και τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει μάλλον σωστά την άσπρη βούλα. Ο Σέχο νίκησε έστω και με δυσκολία τον Καραβασίλη που άγγιξε την μπάλα αλλά δεν μπόρεσε να σταματήσει την πορεία της προς της δίχτυα για να διαμορφωθεί το 1-1.

Στην συνέχεια και μέχρι το 40' οι γηπεδούχοι έδειχναν να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο με την Ελπίς να μην μπορεί να κρατήσει την μπάλα στην κατοχή της, χωρίς βέβαια να δημιουργηθεί κάποια ευκαιρία. 


Στο 41' ο Παναγιώτης Μπουμπούρης με ένα υπέροχο φάουλ από θέση πλάγια δεξιά πέτυχε το 1-2. Η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και ξεγέλασε τον τερματοφύλακα Καυκέλη.

Σε γενικές γραμμές στο πρώτο ημίχρονο το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο με την Ελπίς χωρίς να είναι καλύτερη να έχει προβάδισμα αφού εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των παικτών της Ουρανούπολης στην άμυνα.

Η είσοδος του Φλέσσα ηρέμησε και γλύκανε το παιχνίδι των φιλοξενούμενων, με τον παίκτη προπονητή της Ελπίδας να πετυχαίνει με υπέροχη ατομική προσπάθεια στο στο 63' το 3-1. Όλα έδειχναν πως τα πάντα έχουν κριθεί αφού η διαφορά δύο γκολ φαινόταν πως δεν  θα μπορούσε να ανατραπεί με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή χωρίς όμως σε καμία περίπτωση να μπορούν απειλήσουν. Η ανόητη ενέργεια του Θωμά στο 77΄που χτύπησε τον αντίπαλο(Αντωνάκη) άφησε της Ελπίς με παίκτη λιγότερο και έδωσε στους γηπεδούχους ψυχολογία ώστε να παλέψουν ως το τέλος το ματς.

Στο 71' ο Φούρναρης ξερμακαρίστηκε μέσα στην περιοχή όμως το δυνατό σουτ που έκανε μπλόκαρε σταθερά ο Καραβασίλης. 

Στο 86' ο Πολυδωράκης μπήκε ωραία μέσα στην περιοχή από δεξιά η συρτή σέντρα που έκανε όμως πέρασε παράλληλα από την εστία του Καραβασίλη χωρίς να βρει συμπαίκτη.

Στο 88' ο Γκίρλος έγραψε το 2-3 όταν μετά από κόρνερ και αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων κατάφερε να κοντρολάρει και πλασάρει εύστοχα τον Καραβασίλη.

ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ KAI HIGHLIGHTS ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ


Εξαιρετική η διαιτησία του κυρίου Γουματιανού που ήταν φανερό πως έλεγχε απόλυτα το ματς και ήταν 100% σίγουρος για τα σφυρίγματα του. Χρησιμοποίησε άψογα το πλεονέκτημα όπου χρειάστηκε και απέβαλλε σωστά τον Θωμά, ενώ στην φάση του πέναλτι μάλλον έπραξε σωστά δείχνοντας την άσπρη βούλα. Χωρίς κανένα πρόβλημα και οι δύο βοηθοί του Αλβανός και Kωνσταντάρας.


ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ: Καυκέλης, Αντωνιάδης, Παρθενιάδης, Σέχο, Καταρτζής, ΓΚΙΡΛΟΣ, ΛΑΜΠΟΥ(46' Χαβάλης (55' Μιράσι), ΚΥΡΛΟΣ,Ρούσος (70' Τόκος), Φουρνάρης, Πολυδωράκης.

ΕΛΠΙΣ: Καραβασίλης, Καρατζιοβάλης Στ. , Μελαντίνος, ΓΚΛΑΒΑΣ, Αγγελής, Μπουμπούρης Κ. , Γκρίλης Κ., Κεσίδης(55' Φλέσσας), ΑΡΔΑΣ, Μπουμπούρης Παν. (91'Καρατζιοβάλης Γιώργος) , Θωμάς.
*Με κεφαλαία οι κορυφαίοι.

*Πολλά μπράβο αξίζουν στην ομάδα και τους ανθρώπους της Ουρανούπολης που μετά από τόσα χρόνια απουσίας από τα γήπεδα της Χαλκιδικής ξεκίνησαν μια νέα προσπάθεια από το μηδέν και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έφτιαξαν ένα αξιόλογο και οργανωμένο σύνολο, χωρίς μάλιστα να έχουν μάλιστα ακόμα το δικό τους γήπεδο (γίνεται προσπάθεια να φτιαχτεί ξανά). Αθλητική συμπεριφορά και άψογη φιλοξενία, ενώ θετική εντύπωση μας άφησε ο αρκετός κόσμος που έδωσε το παρών στο γήπεδο για να στηρίξει την καινούρια προσπάθεια που γίνεται. 




Aποτελέσματα 6ης αγωνιστικής στον βόρειο όμιλο της Γ' κατηγορίας στην Χαλκιδική:
ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ-ΕΛΠΙΣ 2-3
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ-ΚΡΗΜΝΗ 1-1
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ-ΣΑΡΤΗ 3-0 α.α.
ΑΓΙΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ-ΠΑΟΚ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ (ΣΉΜΕΡΑ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΩΝ 16
ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ 10
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 10
ΑΓΙΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ 9
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔ. 6
ΚΡΗΜΝΗ 4
ΠΑΟΚ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 3
ΣΑΡΤΗ Απόχωρησε από το πρωτάθλημα


*Η Ελπίς ξεκίνησε με -2 και η Κρήμνη με -6.

Τελευταία αγωνιστική πρώτου γύρου
ΕΛΠΙΣ-ΑΓΙΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ-ΠΑΟΚ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
ΚΡΗΜΝΗ-ΣΑΡΤΗ
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ-ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ






ΖΕΣΤΑΜΑ,ΟΔΗΓΙΕΣ









ΜΑΤΣ

















ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ


Στα αποδυτήρια της Ελπίς



Ο έμπειρος Μάκης...είχε τα σαντουιτσάκια έτοιμα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου