Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

ΤΡΥΠΙΕΣ ΑΜΥΝΕΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣ



Aν είναι να τρώμε τόσο ξύλο όσο το Σάββατο και την επόμενη μέρα να έρχονται τέτοιες νίκες όπως την χτεσινή...καλώς να έρχονται οι φάπες.  Τριαδούλα με Ρόμα, Γιουβέντους και οver το Άουγκσμπουργκ-Βέρντερ και φυσικά το καλοπληρωμένο διπλό (5,00) της Νις στο ντέρμπι του γαλλικού νότου επί της Μαρσέιγ. Χρειαστήκαμε και τύχη βέβαια αφού το τρίτο γκολ στην Γερμανικό ήρθε με ανύπαρκτο πέναλτι στο 92'. Η εβδομάδα μπροστά μας είναι ξεκούρασης, αφού έτσι όπως είδα το πρόγραμμα Τρίτη-Τετάρτη θα απέχουμε οπότε σήμερα θα ασχοληθούμε κανονικά με το σημείο που ξεχωρίζει να είναι το οver στο Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα.




ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ G/G:Ο Παναιτωλικός γνώρισε την ήττα στα πηγάδια από την Ξάνθη, αλλά φωνάζει δικαιολογημένα για τις διαιτητικές αποφάσεις. Η ουσία είναι πως έμεινε για 7 σερί ματς μακριά από τις νίκες και βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού. Οριακό παιχνίδι το σημερινό με τον Γιάννη Ματζουράκη να προσπαθεί να βρει τρόπο να βελτιώσει τις αμυντικές επιδόσεις της ομάδας του που με 20 γκολ παθητικό έχει την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Από 7 σερί γκολ-γκολ έρχεται η ομάδα του Αγρινίου. Πήρε ανάσα ο ΠΑΣ με την δύσκολη νίκη με 2-0 επί του Πανθρακικού αφού ερχόταν από ένα σερί 5 ματς χωρίς νίκη και σταθεροποιήθηκε στο μέσο της βαθμολογίας. Σημαντικό το γεγονός πως κράτησε το μηδέν στην άμυνα αφού με 17 γκολ έχει την δεύτερη χειρότερη άμυνα στην Superleague. Μόνο νίκη θέλει ο Παναιτωλικός για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και αναγκαστικά θα παίξει ανοιχτά, ο ΠΑΣ επιθετικά έχει τον τρόπο να σκοράρει, αλλά στην άμυνα θα λείψουν οι Τζημόπουλος, Μπέριος και Στρούνα. Κοντράρονται οι δύο χειρότερες άμυνες (ο Πανθρακικός με τα 3 που έφαγε χτες πέρασε τον Παναιτωλικό) στο πρωτάθλημα οπότε το over στο 2,50 θα είναι η επιλογή μας.

KΡΟΤΟΝΕ-ΑΒΕΛΙΝΟ 1: H Kροτόνε έπεσε άτσαλα από την κορυφή γνωρίζοντας την ήττα με 4-1 στην έδρα της Πεσκάρα, διαμαρτύρεται έντονα πάντως αφού τα τρία γκολ που δέχτηκε δεν έπρεπε να μετρήσουν. Πλέον επιστρέφει στο κάστρο της αφού στο Έτσιο Σίντα μετρά 10 νίκες και 3 ισοπαλίες στα τελευταία 13 ματς και θέλει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες. Η Αβελίνο βρίσκεται σε καλό φεγγάρι αφού τρέχει αήττητο σερί 5 αγωνιστικών βρίσκεται όμως στην μέση της βαθμολογίας στην 11η θέση έχοντας την άμυνα ως αδύναμο σημείο αφού με 16 γκολ παθητικό έχει την τρίτη χειρότερη επίδοση στην κατηγορία, ενώ θα της λείψει και ο πρώτος σκόρερ Τρότα(5 γκολ) και ο γερόλυκος επιθετικός Ταβάνο. Θα ποντάρουμε στην δυνατή έδρα και το πείσμα που θα βγάλουν οι παίκτες της Κροτόνε μετά την σφαγή της προηγούμενης εβδομάδας.

ΝΑΝΣΙ-ΝΤΙΖΟΝ Χ: Ντέρμπι κορυφής αφού μετά και τα αποτελέσματα της αγωνιστικής η 3η στην βαθμολογία Νανσί υποδέχεται την 2η Ντιζόν έχοντας διαφορά 3 βαθμών, Διαφορετικό στυλ προσέγγισης έχουν οι δύο ομάδες με την Νανσί να επικεντρώνεται στην άμυνα όπου με 8 γκολ παθητικό έχει την καλύτερη στο πρωτάθλημα, ενώ αντίθετα η Ντιζόν έχει επιθετική φιλοσοφία και με 23 γκολ έχει αντίστοιχα την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία. Την ίδια φόρμα έχουν επίσης αφού στα τελευταία 6 ματς έχουν 3 νίκες, 2 ήττες και 1 ισοπαλία. Αρκετά ισορροπημένο μοιάζει και η ισοπαλία θα είναι η επιλογή μας.

ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ-ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ ΟVER: Ομάδες με επιθετικές αρετές αφού έχουν  από 7 οver σε 11 ματς πρωταθλήματος με τους γηπεδούχους έχοντας πετύχει 21 γκολ να είναι η δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Η Άντουαξ μετρά 7 σερί γκολ-γκολ με τα 6 να είναι και οver. Η παράδοση δείχνει πολλά γκολ αφού με γηπεδούχο την Ουνιόν στα τελευταία 10 ματς μεταξύ τους είχαμε 8 οver.

Δυάδα
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ OVER  2,50
OYNION EΣΠΑΝΙΟΛΑ-ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ ΟVER  1,66

Δυάδα
ΝΑΝΣΙ-ΝΤΙΖΟΝ  Χ  3,20
ΚΡΟΤΟΝΕ-ΑΒΕΛΙΝΟ 1  2,25

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου